Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
a ko kazze da nisam bio i do crkve :)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ja cu se danas moliti na pravom mestu. A ti grobare ne podjebavaj. Mi bar imamo cemu da se nadamo i molimo. Vi bolje zakrpite onu mrezu na JNA.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by _FreestEIleŽ
Originally posted by ZvezdasBG
Ja cu se danas moliti na pravom mestu. A ti grobare ne podjebavaj. Mi bar imamo cemu da se nadamo i molimo. Vi bolje zakrpite onu mrezu na JNA.
Ovo je trebalo da bude nisko? :smeh:
Nisko ili ne, ali moras priznati SUROVA REALNOST! :P
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
I sta sad? Ja treba valjda da pogadjam ko je to? I brate ne pravi mi off.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by tinkerbell
:molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise:
:molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise:
:molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise:
:molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise: :molise:
Korisnikov avatar
By Kupper
Jebote, ovo kao zajednicka molitva:)
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by tinkerbell
Pa naravno :okret:

Dobro, kako kazes.

Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ma nema ih, prvo su bile, a sad ih nema :(

:durenje:
Korisnikov avatar
By Kupper
Senka na utakmicu....

Strasbur izveo ekipu B (vec su se plasirali), vise im odgovara da pobedi Zvezda nego Roma a najindikativnije su, kao i uvek, kladionice (ogromna vecina) koje su blokirale dvojku = ne moze da se igra pobeda na Zvezdu.

I kako sad kao da se radujem sto Zvezda vodi 1-0 kad je, kazu (i videcemo) namestaljka. OK, evo radujem se.

A cucemo i Zvrleta kad se vrati.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ja se radujem. Svaka im cast. :klap:
Korisnikov avatar
By Kupper
Radujem se i ja. Gledam je. I dobri su i jedni i drugi. Samo kazem, da kad kladionice udare neku zabranu, obavezno nesto ne valja.

Ali, neka. Zemunac, vazno je da mi odemo dalje. El tako?

Da sacekamo mi kraj za svaki slucaj.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ti sa tim kladionicama vise. :D
Jesam Grobar, al mi stvarno drago zbog Zvezde, ako zaista pobede Strazbur. Naravno da je bitno da idete dalje. Bilo bi steta da Zvezda pukne sada.
Inace, u Rimu trenutno 3:0 za Romu ...
Korisnikov avatar
By Zemunac
STR - BEL 0:2 73. minut ... Da se nisu zajebali sto ne pise RST ili tako nesto sto ima veze sa klubom, a ne Belgrade... ?
Ma pobedice oni ... :)
Korisnikov avatar
By Kupper
Zemunac, Zbunjena - sms iz Strasbura - 'Atmosfera do jaja, al' cemo da slavimo'.

Ziveo ti Zvrle nama tako 'veseo':hail2:
Korisnikov avatar
By Kupper
Jesam Grobar, al mi stvarno drago zbog Zvezde,
:hail2:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Kupper
Zemunac, Zbunjena - sms iz Strasbura - 'Atmosfera do jaja, al' cemo da slavimo'.

Ziveo ti Zvrle nama tako 'veseo' :hail2:
:yay:
Korisnikov avatar
By IriS
zna?i neeee verujeeeeem !!!!!!

kakav užas! :kmeeeeeeeeee:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jbt, ne verujem, ne verujem, ne verujeeeeeem ..... :rida:
Kupperu, prerano smo se obradovali, ovo stvarno nije normalno! :(
Korisnikov avatar
By Kupper
Tragedija. Jebote....0-2 do 2-2 :flaming:

Crni Zvrle, ne bih voleo da sam u njegovoj kozi.
Korisnikov avatar
By Goran Smith
zna?i , ne mogu da verujem :wow: ... trebalo mi je nekoliko minuta da doðem sebi :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Posle prgov gola Strazbura ... baš su krenuli u napad, ali baš u 94 minutu da daju gol, ne znam, stvarno ...uf... NO COMENT :sigh:
By Paris
Sve u svemu dobro ste prosli. Sta bi tek bilo da je Strasbur igrao sa prvotimcima?:kopa:
Korisnikov avatar
By spliff
ok. shta sad? sledecce godine ccemo bolje da prodjemo, ali u ligi shampiona... partizan tamo necce ni da primirishe, barem nekoliko godina!

ako nishta drugo, tukli smo jedan veliki evropski tim. kada je to partizan uradio? pa taj klub ne mozze nas da pobedi u ovom milenijumu...
a kamoli neku iole ozbiljniju ekipu.

daklem, 2:2... to nije nikakva katasrofa. naprotiv. svaka chast momci!!! tako se bori za crveno beli dres. sad se okreccemo domaccem prvenstvu i kupu... sledi chuveno zvezdino prolecce
Korisnikov avatar
By Zemunac
E ajde sa tim sukobima izmedju Zvezde i Partizana... Alo, smorili ste! Meni je iskreno zao Zvezde, i ne likujem kao sto su oni likovali kad je Partizan puko od Makabija ... Jednostavno, to likovanje je trulo mnogo ... U pitanju je Srbija, a ne klub ... Slozili se vi sa mnom, ili ne ...
Korisnikov avatar
By Kupper
E ajde sa tim sukobima izmedju Zvezde i Partizana... Alo, smorili ste! Meni je iskreno zao Zvezde, i ne likujem kao sto su oni likovali kad je Partizan puko od Makabija ... Jednostavno, to likovanje je trulo mnogo ... U pitanju je Srbija, a ne klub ... Slozili se vi sa mnom, ili ne ...
Hajde, slazem se. Uz pomalo preskakanja. Rekao sam ti jednom, nikad ne navijam protiv Partizana kad igra sa nekim iz vana. A da ti ne pricam nekad, u SFRJ, isao sam na utakmice protiv Dinama i Hajduka i navijao za nas. Pa ne bih mogao za smrdljivi Dinamo ili..ne znam....neka bude Werder. Moj najbolji prijatelj je vatreni navijac Partizana i nekad smo imali godisnje za oba kluba. Ali dogovor je bio na Marakani sever:D a na JNA jug.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!