Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Posle eliminacije Man?ester Junajteda iz Lige šampiona i velikog zaostatka za vode?im ?elsijem u Premijer ligi, sve izvesnije je da ?e se Aleks Ferguson posle dve decenije povu?i sa Old Traforda.

Istina, Ferguson ?e zbog "minulog rada" i brojnih trofeja koje je osvojio u proteklih 20 godina, najverovatnije ostati na svojoj funkciji do kraja sezone, kada mu isti?e ugovor. Britanski mediji su, bez obzira na to, po?eli da traže naslednika legendarnom stru?njaku.

Tako se kao jedan od najpoželjnijih trenera za klupu Man?ester Junajteda pominje holandski strateg Gus Hidink. Trenutno trener PSV-a i selektor Australije, navodno je prvi na listi želja familije Glejzer, iako novi vlasnici kluba sa Old Traforda još uvek odbijaju svaku pri?u na temu Fergusonove budu?nosti. Glejzerovi su danas odbacili i spekulacije da su u pregovorima sa prvim stru?njakom Juventusa, Fabiom Kapelom.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
U 16. kolu engleske Premijer lige ne?e biti derbi me?eva, ali je na programu ipak nekoliko interesantnih duela. Vode?i ?elsi je doma?in Viganu koji završava seriju veoma teških me?eva u kojoj se nije proslavio, pa bi bila senzacija ako bi baš na Stamford Bridžu izborio pozitivan rezultat. Man?ester Junajted nakon šokantne eliminacije iz Evrope ?eka rastere?enu ekipu Evertona koja polako podse?a na tim od prošle sezone, dok je Liverpul doma?in u poslednje vreme neubedljivom Midlzbrou.

Totenhem do?ekuje ekipu Portsmuta koja je promenila trenera, ali na Vajt hart Lejnu nema ?emu da se nada ako bude ponovila igre iz prethodnih me?eva. Arsenal ide u goste Njukaslu koji nikako ne može da odigra nekoliko dobrih me?eva u kontinuitetu, dok je Bolton spreman da protiv u poslednje vreme nešto bolje Aston Vile u?vrsti poziciju u vrhu tabele.

Man?ester Siti posle briljantne pobede u prošlom kolu želi da ostvari isto protiv Vest Bromvi?a, dok solidni Vest Hem ide u goste Blekburnu. ?arlton igra u o?ajnoj formi pa mu je me? sa Sanderlendom idealna prilika da prekine seriju neuspeha. Birmingem je kao doma?in u dosadašnjih sedam me?eva osvojio samo bod pa se može re?i da ekipa Fulama, ina?e bez pobede u gostima, ima ?emu da se nada.

Subota, 10. decembar:
13:45h Liverpul - Midlzbro
16:00h Vest Bromvi? Albion - Man?ester Siti
16:00h ?elsi - Vigan
16:00h Blekburn - Vest Hem
16:00h ?arlton - Sanderlend
16:00h Bolton - Aston Vila
16:00h Birmingem - Fulam
18:15h Njukasl - Arsenal

Nedelja, 11. decembar:
17:00h Man?ester Junajted - Everton

Ponedeljak, 12. decembar

21:00h Totenhem - Portsmut

Tabela:
?elsi 40 bodova, Man?ester Junajted 30 (me? manje), Liverpul 28 (me? manje), Totenhem 27, Arsenal i Bolton 26 (oba me? manje)....
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ZvezdasBG

Subota, 10. decembar:
13:45h Liverpul - Midlzbro
16:00h Vest Bromvi? Albion - Man?ester Siti
16:00h ?elsi - Vigan
16:00h Blekburn - Vest Hem
16:00h ?arlton - Sanderlend
16:00h Bolton - Aston Vila
16:00h Birmingem - Fulam
18:15h Njukasl - Arsenal

Nedelja, 11. decembar:
17:00h Man?ester Junajted - Everton

Ponedeljak, 12. decembar

21:00h Totenhem - Portsmut

Tabela:
?elsi 40 bodova, Man?ester Junajted 30 (me? manje), Liverpul 28 (me? manje), Totenhem 27, Arsenal i Bolton 26 (oba me? manje)....
Jurim Liverpul, Bolton, Birmingem i Blekburn:molise: Nista gore od toga sto volim Fulam a sad moram da navijam za bar 1-0 za Birmingem.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Manchester United-Everton 1:1! Na sred Old Traforda! :smeh:
Gotovi su stvarno! :roflmao:
Korisnikov avatar
By spliff
svi znamo ke je prvi!!!
Korisnikov avatar
By Kupper
Aj Mancester, bas sam navijao za njih (za razliku od nekih tamo:roll: koji mrze Arsenal)....

Danas pakao u kladionicama - Roma, Udineze, Mancester, Trabzon, Getafe, Atletiko...
Korisnikov avatar
By broX
a ja igrao 4+, i dali 2 gola za 20min i posle nista
i sta cu sad?:hekla:
Korisnikov avatar
By Kupper
Ne znam, nisam pametan. Juce me prodao samo Lids, danas ne znam ko nije...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kupper
Aj Mancester, bas sam navijao za njih (za razliku od nekih tamo:roll: koji mrze Arsenal)....

Tacno. Ne podnosim ni Manchester a ni Arsenal. :P
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by brotherxxx
a ja igrao 4+, i dali 2 gola za 20min i posle nista
i sta cu sad? :hekla:
Obrises dupe sa tiketom. :P :lol:
Zezam se ja naravno. Ih koliko takvih tiketa imam...:)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ne znam, nisam pametan. Juce me prodao samo Lids, danas ne znam ko nije...
Jebi ga. Ubodes "ludost" kao ja npr, i onda kulirash sledece dve nedelje kladzu. :lol:
Benfika i Viljareal, dabogda se pozlatili! :love: :lol:
By GOLDENGUY
Manchester United pukao:)To je i dobro .Dosadili mi zadnjih 15 godina:)Od 1990 sledeci klubovi su osvajali premier league-u:ManchesterU.,Blekburn Rowers ,Arsenal,Leeds i i prosle godine Chelsea:)(ne ovim redom)Od tih 15 prvenstava najvise je odsajao Manchester U.pa mislim da je vreme da se odmorimo malo od tog kluba:)Nadam se da ce jednog dana ponovo ligu osvojiti najtrofejniji engleski klub: LIVERPOOL FC:)
Korisnikov avatar
By Kupper
Hm, Lids nikad nije bio prvak Premijer lige.

Football League Record

1920 Elected to Div. Two 1924-27 Div. One
1927-28 Div. Two
1928-31 Div. One
1931-32 Div. Two
1932-47 Div. One
1947-56 Div. Two
1956-60 Div. One
1960-64 Div. Two
1964-82 Div. One
1982-90 Div. Two
1990-92 Div. One
1992 to date F.A. Premier League

Football League Cup
Winners: (1) 1968

Runners-up: (1) 1996
Football League Division One Champions
(3) 1968-69, 1973-74, 1991-92
Runners-up:

(5) 1964-65, 1965-66, 1969-70, 1970-71, 1971-72
Football League Division Two Champions:
(3) 1923-24, 1963-64, 1989-90

Runners-up:
(3) 1927-28, 1931-32, 1955-56

FA Cup Winners
(1) 1972
Runners-up
(3) 1965, 1970, 1973

F.A. Charity Shield Winners
(2) 1969, 1992
F.A. Youth Challenge Cup Winners
(2) 1992-93, 1996-97

Europe
European Cup Finalists
1974-75
European Cup Winners' Cup Finalists
1972-73

European Fairs/UEFA Cup
1966-67 (Runners-up)
1967-68 (Winners)
1970-71 (Winners)
Korisnikov avatar
By Kupper

Tacno. Ne podnosim ni Manchester a ni Arsenal. :P
Zato sto nemas pojmaaaa:vudu: Os brzi kurs?:domino:
Korisnikov avatar
By zboO
molim? molim? ja nikoga ne mrzim, bash naprotiv, ja sam jedna ravnodushna osoba...nemam vremena, ni snage a ni dobre volje za mrznjom.. :P :P

i nemoj sada da se vadish....kao navijao si za man u., to je samo zbog kladionice, cekao si parice...ajde priznaj!! :spin:

:tamoamo:
Korisnikov avatar
By Kupper
Ne, znas da nije tako. Navijam za Arsenal ali volim Mancester. Ne volim ove ad hoc Celzije:D. Mozes ti da ne volis Arsenal al' moras da priznas da i on i ManU imaju istoriju, ej? Zato moramo Zvrleta da vratimo na pravi put:D Sta ce za godinu-dve kad se Celzi vrati gde mu je mestasce - II divizija ili tako nesto:)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ne, znas da nije tako. Navijam za Arsenal ali volim Mancester. Ne volim ove ad hoc Celzije:D. Mozes ti da ne volis Arsenal al' moras da priznas da i on i ManU imaju istoriju, ej? Zato moramo Zvrleta da vratimo na pravi put:D Sta ce za godinu-dve kad se Celzi vrati gde mu je mestasce - II divizija ili tako nesto:)
Imaju istoriju, to stoji, al se od nje ne zivi...:P
Korisnikov avatar
By Kupper
Znas sta, ja sam resio da te preobratim mirnim putem. Pa cemo da vidimo. Zao mi je sto gresis bre ti jedan...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Probaj. Ako imas jake argumente, mozda..... :P :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ekipe Mancester Junajteda i Vigana prvi su polufinalisti engleskog Liga kupa. "Crveni djavoli" su u donekle izmenjenom sastavu rutinski pobedili u Birmingemu, dok je Vigan bio bolji od Boltona i kroz ovo takmicenje ce, po svemu sudeci, pokusati da se izbori za evropsku scenu sledece sezone.

Rezultati meceva odigranih u utorak:

Birmingem - Mancester Junajted 1:3 (0:0)

Vigan - Bolton 2:0 (2:0)

Sreda, 21. decembar:
20:45h Donkaster - Arsenal
21:00h Midlzbro - Blekburn
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
De se dede Celzi:P
Jebes kup. Celsi je gde su sampioni. To kao kod nas. Ko je sve osvajao kup pa mislim stvarno. Ali zato sampionat bas i nije mogao svako. Ma kup je marginalno takmicenje. :P :lol:
By GOLDENGUY
Navijam za Chelsea,ali nadam se da nece u narednih 5-6 godina biti on jedini prvak.Nadan se renesansi Liverpool-a i sto se tice Premier league,t j da ce u skorijim godinama osvojiti prvenstvo:).Ko zna mozda i Tottenham ili jos koji engleski klub za tradicijom,npr Bolton,ostvari sledece sezone ili u buducnosti zavidan plasman pa i plasman u Ligu sampiona:)Znate li da je Tottenham 2 puta osvajao kup UEFA i jedan kup Kupova:)
Korisnikov avatar
By Kupper
De se dede Celzi:P
Jebes kup. Celsi je gde su sampioni. To kao kod nas. Ko je sve osvajao kup pa mislim stvarno. Ali zato sampionat bas i nije mogao svako. Ma kup je marginalno takmicenje. :P :lol:
Uh, sto volim kad nisi u pravu.....Elem, Engleska fudbalska asocijacija nedavno postavila klubovima takmicenja po vaznosti, tj. sta federacija misli. Ali, anketirali su i tamosnje 'delije', 'grobare', etc....i dosli do sledeceg rezultata (a znas koliko cene svoje kupove???)

1. Premijer liga
2. Liga Kup
3. Liga Sampiona
4. Vortington Kup (nekad Milk Kup)
5. Karling Kup
6. UEFA Kup
7. Svetski kup (ovo sto se desavalo u Yokohami - Toyota Kup)

EP i SP se ne racunaju.

Sam Zvrle znas da bi dupe dali pre za Liga Kup nego za EP, na primer.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pa sad ono sto su naveli kao najvaznije je takmicenje u kome Chelsea malo vise bezi od svih ostalih a? :nokti: :smeh:
A to sto ne priznaju primat LS-a u odnosu na njihov kup, njihov problem. Malo mi deluje subjektivno-iskljucivo. :D
Korisnikov avatar
By Kupper
Pa nije bre. Znas koliko se loze na te svoje kupove odavno. Za razliku od ostalih na kladionici uvek mozes da igras Engleski Kup (bilo koji). Ne zezam se.

'Mi i kontinent' fora, uvek je tako bilo. A oni jesu iskljucivi i vole sebe najvise na svetu za razliku od nas (dalje bi bilo politika).
Korisnikov avatar
By broX

Jebes kup. Celsi je gde su sampioni.
:klap:

Celsi je bre klasu ispred svih, samo mi zao sto su opet kao i prosle godine u 1/8 finala sa Barsom, to je finale pre finala, steta :gol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Mrtvi ste:eevil: Viva la Arsenal:P
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!