Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ZeMuNnNPa znas sta, ovde slusam mesecima price, ajmo igramo i tako to a niko nista konkretno.....
Jel to prvoaprilska sala? Mora da bude vikend definitivno.... O datumu cemo drugacije da se dogovorimo ne moraju svi da znaju, a i o tacnom mestu.
Originally posted by ZvezdasBGhehe jos nisam guzila tetke:lol:...Originally posted by ZeMuNnNPa znas sta, ovde slusam mesecima price, ajmo igramo i tako to a niko nista konkretno.....
Jel to prvoaprilska sala? Mora da bude vikend definitivno.... O datumu cemo drugacije da se dogovorimo ne moraju svi da znaju, a i o tacnom mestu.
Uostalom jebe mi se sto ce neko da vidi, svako je dobrodosao ko hoce da nam se pridruzi....
E sad ako neka tetka misli da voajerise, ak je spazimo ima da je naguzimo svi odreda!!!!![]()
Originally posted by ParisH.Za sve postoji prvi putOriginally posted by ZvezdasBGhehe jos nisam guzila tetke:lol:...Originally posted by ZeMuNnNPa znas sta, ovde slusam mesecima price, ajmo igramo i tako to a niko nista konkretno.....
Uostalom jebe mi se sto ce neko da vidi, svako je dobrodosao ko hoce da nam se pridruzi....
E sad ako neka tetka misli da voajerise, ak je spazimo ima da je naguzimo svi odreda!!!!![]()
Originally posted by KwwwJasta! Primljen!
E pa ne mož' samo visina.
Ako sam na prijemnom moram vas cjeli CV da vam predo?im.
Trenirao 6 godina. Od toga 3 profesionalno, pokušali od mene pravog da naprave. Ono - timovi trenera i te stvari.
Geri?ev i Petrovi?ev trener, 2 treninga dnevno...![]()
Bejah ?ak i u reprezentaciji par meseci...
Dovoljno dobre kvalifikacije?
![]()
Originally posted by ZvezdasBGEvo ja bih rado, ali jbg jos nemam basketare.
U svakom slucaju moramo jos malo da se strpimo, jer ipak lepi dani su tek pred nama. Ja cu u svakom slucaju biti tamo na basketu sutra i prekosutra pa ko 'oce moze mi izaci na "crtu".....![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!