Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Moa
Pa dobro i ja sam se malo previse nadala ako kako su se zaleteli mislila sam da ce dobiti i Celzi.Jedino sto sam u tom zanosu ulozila zadnjih 200 dinara u Lavovima bita kota 4.00 na Totenhem moj dragi,mili.Ali sta je tu je.Danas dva meca oba imaju prenos na RTS2.
Prvi mec je Midlzbro - Everton
Drugi mec Fulam - West Bromvic
Sto se tice prvog meca prilicno neizvesno ako je verovati kotama na kladionici 2.20 za keca,3.00 za x,2.90 za dvojku.Mada po meni je ovo sigurno dvojka.
Durig mec,nemam nikakav poseban komentar Fulam ce ovo dobiti zatvorenih ociju.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by ZvezdasBG
Englezi su stvarno da popizdis!
Mislim samo se ovde moze desiti da neki autsajderi pobede favorite......
Pomislicu svasta....
Xexe. Tako mu dodje. A ja se ponadao da ce Nando odmah da zablista na Enfildu. :(

Kad ono - mucak. Mislim da mi ostali parovi prolaze, ali sta to sad vredi. Dodje mi da zadavim onog malog pegavog, ili da ga posaljem nazad u Everton. Grrrrrrrrrrrrrr..... :osama:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Btw. Real je platio Gravesena 2.1 milion funti. Everton je morao da ga proda sad jer mu ugovor istice na leto. Posto ponovo prodajemo najboljeg igraca, ocekujem da osvojimo ligu :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Midlsbro poveo protiv Evertona 1:0.....
Prenos na BK.
Korisnikov avatar
By Kupper
Midlsboro-Everton 1-1. Mahnitu, ipak su dobri iako prodaju ekipu kao na pijaci....
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Fulham-West B. 1:0
Zavrseno.....
Ocekivano....
Korisnikov avatar
By Moa
Hmm citam bas sada kako se Krespo nada da ce ostati na San Siru u Milanu da igra za njih i da ce Celzi uspeti da se dogovori da njegova pozajmica bude permanentan dogovor.Neka putuje mislim da Celziju mnogo bolje ide bez njega uostalom zasto ga terati da igra negde gde ne zeli,to ce samo pokvariti koncepciju tima.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Sudeci prema sledu dogadjaja i pobedi nad Sarogosom (3:1), sto je ujedno i treci uzastopni trijumf Real Madrida od kada ih je preuzeo Vanderleji Luksemburgo, cini se da je "kraljevski klub" u brazilskom treneru konacno dobio stratega koji ima sanse da im povrati nadimak "galakticari", a da taj nadimak zvuci ozbiljno.
Bez obzira sto rezultat protiv Saragose govori drugacije, Madridjani u ovom mecu nisu blistali. Barem ne onako kako umeju. Blistao je trener, a sportski direktor Argigo Saki, covek koji je modernom fudbalu darivao najbolju zonsku odbranu i izbruseni sistem 4-4-2, zadovoljno se smeskao na tribinama stadiona "Santjago Bernabeu".
Ono sto je ocigledno novo u Realu, to su promene u filozofiji igre koju namece Luksemburgo, a koje ce se tek na pravi nacin oslikati kada novajlija iz Evertona Tomas Gravesen zauzme standardno mesto u prvoj postavi, sto se zapravo vec dogodilo.

Dakle, Gravesen je usao u igru umesto Luisa Figa u 67. minutu i zauzeo svoje mesto na poziciji zadnjeg veznog, tako promenio sistem i igrom odusevio publiku. Osim toga, posle prvog kontakta s loptom, dotrcao je do Zinedina Zidana da mu kaže kuda ovaj treba da se kre?e, odnosno da zauzme poziciju ispred njega. Do tog trenutka Zidan i Figo su imali privilegiju da slobodno menjaju pozicije i "kruze" po terenu. Zi-Zu je reci Gravesena propratio prilicno zbunjenim pogledom (zabelezile kamere), verovatno se upitao i "ko si sad pa ti", :lol: ali i poslusao novog saigraca.

Naravno, bila su to zapravo upustva Luksemburga, koji je uvodjenjem Gravesena i Bekamu pruzio priliku da konacno zaigra na svojoj poziciji iz Mancestera, u veznom redu uz desnu aut-liniju. To sto je Bekam ubrzo zamenjen moze da se protumaci na razlicite nacine. Luksemburgo mu je na klupi, uz osmeh, prstima objasnjavao kako vezi red treba da "stoji" na terenu:lol:
Izgleda da je "manekenu" dosao kraj.....
Korisnikov avatar
By Kupper

(Gravesen) dotrcao je do Zinedina Zidana da mu kaže kuda ovaj treba da se kre?e, odnosno da zauzme poziciju ispred njega. Do tog trenutka Zidan i Figo su imali privilegiju da slobodno menjaju pozicije i "kruze" po terenu. Zi-Zu je reci Gravesena propratio prilicno zbunjenim pogledom (zabelezile kamere), verovatno se upitao i "ko si sad pa ti", :lol: ali i poslusao novog saigraca.
U tome je velicina Luksemburga. Veliki trener. Drugo, Zidan je, u dosadasnjoj postavi, bio potpuno gurnut u stranu, kako kazes, slobodno je setao sa Figom po celom terenu. Svi znamo ko je Zidan, ko je Figo, ali oni su pravi i daju najvise kad se tacno zna ko kosi, ko vodu nosi. U Milanu, kao i Figo u Barsi, Zidan je tacno znao sta mu je raditi, nije se bespotrebno rasplinjavao....i bio je najbolji.
Tacno je da igra Reala nije bila 'neka' ali polako. Ja se nadam da ce mnoge stvari doci na svoje mesto.
Korisnikov avatar
By Moa
A bweee napravila sam tiket sa parovima sledeceg kola Premijer lige medjutim nisam znala da forum ne podrzava HTML poruke :(
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Da si skenirala dildo i postavila ga da vidis kako bi prihvatio.....:smeh:
Korisnikov avatar
By Moa
Da si skenirala dildo i postavila ga da vidis kako bi prihvatio..... :smeh:
Imam jedan ovaj da 25cm od voska beli,ali ga nisam nikad koristila ne znam da li bih mogla uopste da ga nadjem,ali necu njega da skeniram ocu da postavim tiket.Znas kako je lep ima cak i male slicice grbova timova ma sve ima :)
Korisnikov avatar
By Kupper
25? Dusice...... :crveni:

Posalji mi na mail taj tiket, postavicu ga ja.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Da si skenirala dildo i postavila ga da vidis kako bi prihvatio..... :smeh:
:lol: :lol: :lol: Manijache!!!! :lol:
nikad dosadno s tobom ;) :friends:
Korisnikov avatar
By Kupper
Pa sav sasav, pricam ti ja.
:saint:Zvezdas:lol:
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by Kupper
25? Dusice...... :crveni:

Posalji mi na mail taj tiket, postavicu ga ja.
Nije bilo manjeg a htela sam da ga imam :smeh:
Sto se tice tiketa odgovorila sam ti na u2u pa ti kako hoces odluci
Korisnikov avatar
By Kupper
Evo ga, zajednickim snagama:
Slika
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Svaka cast ortaci za tiket! Super je! Ko moze da me nasmeje od sa bajle ako ne vi..... :D :grouphug:
Iskreno malo sam umoran sad pa cu na spavanjac ali danas cu izbaciti moju prognozu.....
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Southampton 2 (valjda ce Morientes da krene)
Birmingham 1, 2-3
Chelsea 1 ko vrata
Ch. Palas 2 (mada bih ovo izbegao)
Everton 1 ! (taman nam lose krenulo al smo prodali Gravesena Realu :lol: :smeh: tako da ocekujem novu seriju pobeda)
ManUtd 1
Norich x (ali zaobilazim)
West Brom 1 (City je nepredvidiv ali Brom igra dobro lately)
Arsenal 1, 3+
Blackburn 1x
Korisnikov avatar
By Kupper
Ljudi, cudo, Mancester u gostima vodi protiv Egzitera sa 1-0. Wow..

Blekburn-Kardif 2-1
Fulam-Votford 1-0

To su rezultati I poluvremena.

To su sad one neresene pa, po njihovim pravilima igra se nova. Kup naravno.
Korisnikov avatar
By Kupper
Egziter-Mancester 0-2
Blekburn-Kardif 3-2
Fulam-Votford 2-0
Korisnikov avatar
By Moa
Egziter-Mancester 0-2
Blekburn-Kardif 3-2
Fulam-Votford 2-0
Da,videla sam rezultate na Eurosport ne laze Kupi :D
A kazi mi zasto je pisalo da su to Replay mesevi,to nesto bilo odlozeno pa se sad igralo?
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Oni igraju jednu utakmicu u kupovima, ako je nereseno nema produzetaka, igra se nova dok se ne dobije pobednik
Korisnikov avatar
By Kupper
A pojma nemam sta je bilo sa Burnley-Liverpool??? Valjda je juce igrana utakmica....Brzo, ko zna....
Korisnikov avatar
By Moa
A pojma nemam sta je bilo sa Burnley-Liverpool??? Valjda je juce igrana utakmica....Brzo, ko zna....
Dobio Burnsley 1:0
Rafael Benitez je na ovo izjavio:"Zadovoljan sam izborom mog tima.Samo kazem da mozda nemamo dovoljno jak tim da se takmici u 4 takmicenja na vrhunskom nivou.Ne mogu da kazem da se moji igraci nisu trudili.Ali ponavljam,ne mozemo igrati 4 takmicenja sa istim igracima stalno."

u 4.kolu FA kupa Burnsley je izvukao tim Bournemouth.utakmice se igraju 29.januara.
Korisnikov avatar
By Kupper
Aha. Barnsley, ne Burnley. Barnsli je jaci. Bournemouth je jedan od timova iz II divizije koji ima velike sanse da uleti u prvu. Jedino sto je problem je sto su i Luton i Hull dosta bodovno poodmakli.

Hvala Dusice.

Imas ostale parove?
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Fyi
Fabio Kapelo: "Barselona me je odusevljavala pre mesec dana, ali je sada Celzi po mom ukusu. Mislim da je Murinjo broj jedan medju trenerima"
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!