Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Moa
Porto ponudio 6 miliona za Zigica,pa vi vidite.Carina je,ova tekma sa Romom mu je digla cenu,barem za milion.
Pouzdano znam da je cena koju nude sa ostrva veca. Hvala bogu pa Piksi nije Dzaja.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by tinkerbell
Bolje Porto nego bilo koji engleski klub, a pogotovo Arsenal :bljak:

:molise:
:hail2: Sve je bolje od Arsenala!
@Kupper :P :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
... a i koji je nas igrac uspeo tamo? Please..

Najbolje zemlje za nase fudbalere su Spanija i Italija ;) :P
Ti to na osnovu Kezmana a? :D
Btw. objektivno u pravu si.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by zbunjena
ako ode u Arsenal odrichrem se zvezde....uzas,uzas,uzas....!!
Danas sam nesto dobro raspolozen pa sad necu nista....sledeci put, ne dao ti Bog da mi ih diras:freddy: Kako ti nije zao BRE:boxer:? Nego gde ce? U propali Porto ili Celzi koji dise na skrge? C,c,c,c... :lukavi:
Zbunjena, zbunjena, u srce si me ranila:die:

Originally posted by zbunjena
ccccc......chujesh li ti sebe zaboga.......od Engleskih klubova samo je Arsenal KRSH ( kuppi :kiss: )
Nista:kiss:Ne dam:zacepi:Ubijes pa ljubis:crkla: KRSH ti Mancester, znas? :cut:

Bolje Porto nego bilo koji engleski klub, a pogotovo Arsenal :bljak:

:molise:
Bljak tebi:kletva: Mislio sam da znas da cenis prave vrednosti ( Arsenal npr. :smilegrin: :klap: ).

Ove danasnje devojke nista ne znaju:nope: Sramota:flaming: :nunchake:

Dakle, Zigic nije profil igraca koji bi mogao dobro da igra u Italiji ili Spaniji. Dusu dao za Premijer sa svojom visinom i stilom igranja (ovde sam ozbiljan).

Moa je pametna devojcica za razliku od vas dve:yes: :kralj:

Arsenal:hail2:, Premijer:hail2:, Cezi, Mancester, Italija, Spanija:nope: :vulkanac:

:novinar:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ZvezdasBG

Da CUJEM KO JE NAJBOLJI KLUB NA OSTRVU?
AJDE TICO SAD KAZI PRED SVIMA, KAO STO SI MENI JUCE U SMS-U! :P :lol:
Arsenal:roll:Eto, pred svima:)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kupper
Originally posted by ZvezdasBG

Da CUJEM KO JE NAJBOLJI KLUB NA OSTRVU?
AJDE TICO SAD KAZI PRED SVIMA, KAO STO SI MENI JUCE U SMS-U! :P :lol:
Arsenal:roll:Eto, pred svima:)
Dobro, ajmo sad ponovo:
Ko je najbolji klub na ostrvu? :lol:
Korisnikov avatar
By bigirl
a i koji je nas igrac uspeo tamo? Please..
Savo Miloševi?... za po?etak. Kad je prešao posle u Španiju... katastrofa.

Uostalom, skoro pola Portsmuta su naši. Onda onaj zvezdin što igra odbranu je dobar u Totenhemu (ako nisam izmešala imena malo, out sam od fudbala lately...)...
Korisnikov avatar
By Kupper
Posto nije doziveo neki pristojan uspeh u Ason Vili Milosevic je svu slavu stekao igrajuci u Spaniji, pre svega. Saragosa i Osasuna su cuda pravili (posebno ovaj drugi klub) sa Savom.

@Zvrle - sad Celzi. Ali jos kratko:)
By nsideu
Ja se slazem da je Engleska pravo mesto za Zigica. Pravice lom tamo. I siguran sam da ce ga prodati Arsenalu - koji ima problem sa napadacima, a i Venger je Piksin frend i vec je dolazio da pregovara. Uzece 10 miliona funti ako Zile nastavi da igra u dobroj formi.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ama ne moze! Sad stvarno necu da razmisljam o Ziginom odlasku. Znam da ce nam biti tesko, ali sad mi je na umu samo tekma sa Strazburom. Od toga nam sve zavisi....
U nacionalnom prvesntvu ne blistaju, ali su u kupu UEFA dobri. Ne znam igra im oscilira, tako da treba mnogo zelje i snage da se stigne do cilja, a to je da prezimimo u Evropi....:molise:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
obeda nad Romom u ?etvrtak uve?e na Marakani, udvostru?ila je cenu mnogim fudbalerima Crvene zvezde na fudbalskom tržištu.

Ve? sada je izvesno da strelac dva gola protiv Rimljana Nikola Žigi? može da bira destinaciju, a u dobrom položaju su pored njega i Aleksandar Lukovi?, Milan Dudi?, Dušan Basta i Vladimir Stojkovi?.

Oko angažovanja Zvezdinog centarfora lome se koplja izmeðu nekoliko evropskih klubova. Porto je ju?e ponudio šest miliona evra kao obešte?enje, moskovski Dinamo sa budžetom od 20 miliona za poja?anja u januaru ostavio je mogu?nost da predsednik Stojkovi? sam upiše željenu cifru, a ?ekaju se konktretne ponude Arsenala, Rome i Olimpika iz Marseja.

Uprkos dolarskim izazovima iz Rusije, Žigi? verovatno ne?e tamo nastaviti da trese mreže. U beogradskim fudbalskim krugovima, odavno se pri?a da ?e njegova slede?a stanica biti Hajberi i Arsenal, sa ?ijim je menadžerom Arsenom Vengerom ve? sklopljen dogovor za slede?u zimu ili leto, u zavisnosti od procene uprave sa Marakane kada je najbolji trenutak za transfer. Jer, ako Žigi? zablista u Nema?koj na Svetskom prvenstvu, Zvezda ?e mo?i da ra?una na zaradu koja prevazilazi sadašnjih deset miliona evra.

Aleksandar Lukovi? dobio je pozitivne kritike od Italijana, gde je glavni pretedent na njegove usluge kraj leve aut linije upravo Roma. Istine radi, ni moskovski Dinamo nije bez sli?nih ambicija, pa ?e brzina i konkretnost ponuða?a biti prvo merilo prilikom opredeljivanja crveno-belih gde da puste mladog reprezentativca. Ako se pažljivo prate dešavanja u Seriji A i ruskoj Premijer ligi, nije teško pogoditi da su šanse ve?e na strani kluba iz ruske prestonice, jer su u daleko boljoj finansiskoj situaciji od renomiranog italijanskog kluba.

Na drugoj strani, postoji u svemu interes Crvene zvezde i njena želja da se domogne nove titule prvaka, iako stanje na bankovnom ra?unu nije najbolje. Zbog toga se s pravom pretpostavlja da ?e, odlu?eli se na Marakani na prodaju igra?a, preko granice krenuti Aleksandar Lukovi?, a da ?e Žigi? i ostali igra?i nastaviti svoj proboj do trona Meridian Superlige.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
obeda nad Romom u ?etvrtak uve?e na Marakani, udvostru?ila je cenu mnogim fudbalerima Crvene zvezde na fudbalskom tržištu.

Ve? sada je izvesno da strelac dva gola protiv Rimljana Nikola Žigi? može da bira destinaciju, a u dobrom položaju su pored njega i Aleksandar Lukovi?, Milan Dudi?, Dušan Basta i Vladimir Stojkovi?.

Oko angažovanja Zvezdinog centarfora lome se koplja izmeðu nekoliko evropskih klubova. Porto je ju?e ponudio šest miliona evra kao obešte?enje, moskovski Dinamo sa budžetom od 20 miliona za poja?anja u januaru ostavio je mogu?nost da predsednik Stojkovi? sam upiše željenu cifru, a ?ekaju se konktretne ponude Arsenala, Rome i Olimpika iz Marseja.

Uprkos dolarskim izazovima iz Rusije, Žigi? verovatno ne?e tamo nastaviti da trese mreže. U beogradskim fudbalskim krugovima, odavno se pri?a da ?e njegova slede?a stanica biti Hajberi i Arsenal, sa ?ijim je menadžerom Arsenom Vengerom ve? sklopljen dogovor za slede?u zimu ili leto, u zavisnosti od procene uprave sa Marakane kada je najbolji trenutak za transfer. Jer, ako Žigi? zablista u Nema?koj na Svetskom prvenstvu, Zvezda ?e mo?i da ra?una na zaradu koja prevazilazi sadašnjih deset miliona evra.

Aleksandar Lukovi? dobio je pozitivne kritike od Italijana, gde je glavni pretedent na njegove usluge kraj leve aut linije upravo Roma. Istine radi, ni moskovski Dinamo nije bez sli?nih ambicija, pa ?e brzina i konkretnost ponuða?a biti prvo merilo prilikom opredeljivanja crveno-belih gde da puste mladog reprezentativca. Ako se pažljivo prate dešavanja u Seriji A i ruskoj Premijer ligi, nije teško pogoditi da su šanse ve?e na strani kluba iz ruske prestonice, jer su u daleko boljoj finansiskoj situaciji od renomiranog italijanskog kluba.

Na drugoj strani, postoji u svemu interes Crvene zvezde i njena želja da se domogne nove titule prvaka, iako stanje na bankovnom ra?unu nije najbolje. Zbog toga se s pravom pretpostavlja da ?e, odlu?eli se na Marakani na prodaju igra?a, preko granice krenuti Aleksandar Lukovi?, a da ?e Žigi? i ostali igra?i nastaviti svoj proboj do trona Meridian Superlige.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pobeda nad Romom u ?etvrtak uve?e na Marakani, udvostru?ila je cenu mnogim fudbalerima Crvene zvezde na fudbalskom tržištu.

Korisnikov avatar
By Moa
Jbt a sto sam ja citala sva 4 posta,sve se nadajuci da su razliciti :lol:
6 miliona je malo za Zigu,bigirl podrzavam,Savo Milosevic je u Vili bio dobar dok nije poceo da vredja navijace na rasnoj osnovi i ne znam ni ja sta je sve radio,kasnije je prso ko lajsna i morao da ode.Sto se tice gde Zigic treba da ode,ostrvo naravno jer je visok a kod njih ide dosta skok pa go glavom,to je sredina za njega.Valjda nece ispasti glup pa krenuti za parama i otici u skrnavu Rusiju.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ma kakva Rusija. Evo i Nemanja Vidic oce na ostrvo, a ne Zigic. :D
Samo o tome treba razmisljati sledece godine! Sada jok! Moramo bre prvo do lige sampiona! :oskar: :D
Korisnikov avatar
By Kupper
:povez:

Boli njih za Ligu. Piksija i ostale. Za Zigica bi dobio 29 osrednjih igraca za koje umisi da mogu nesto da urade.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kupper
:povez:

Boli njih za Ligu. Piksija i ostale. Za Zigica bi dobio 29 osrednjih igraca za koje umisi da mogu nesto da urade.
Jeste dobro si rekao. Ali tako je kad "umisle" da moze tako da se stigne u Evropu. Zato nam je fudbal tu gde jeste. Sad kad je poceo malo da vaskrsava, videcemo hoce li ga ponovo vratiti na dno...
Korisnikov avatar
By spliff
pa pobogu zashto smo menjali dzzaju ako ccemo i dalje da prodajemo igrache... veliki klubovi dovode igrache!

sad imamo i velikog sponzora... nikog ne prodajemo (od glavnih igracha), a ne bi bilo loshe da se neko i dovede.
Korisnikov avatar
By Kupper
Menjali Dzaju za Dzaju Juniora. Zivi bili...
Korisnikov avatar
By bigirl
Ma, sve se nekako nadam da ga Pixi ne?e dati... Ni njega ni ostale. A što se našeg golmana ti?e, jes' da je dobar, ali ne mislim da bi Zvezda bila na nekom žeš?em gubitku ako on ode. Ipak nam je trener ex-golman, stvori?e on još tako dobrih mališana...
Korisnikov avatar
By spliff
POMOZI BOZZE!!!!! :fige: :fige: :fige:

nikola drzz' se! a mogao bi i boshko da zbije :gol: odavno nije

ale ale, ale ale, ale ale ale...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Narode, da se osvrnemo na statistiku (koja naravno ne znaci mnogo) duela C.Zvezde sa klubovima iz Francuske u okviru nekog evro-takmicenja.

Naravno pre svega u istoriji Crvene Zvezde vecno ce biti upisan uspeh u finalu Kupa Sampiona ostvaren u Bariju 1991. godine, ali taj megdan sa Olimpikom iz Marseja jedan je od retkih protiv Francuza u kojima su se "crveno-beli" radovali.
Podsecanja radi, upravo je duel sa timom sa "Velodroma" oznacio pocetak Zvezdine price sa ekipama iz "zemlje galskih petlova". To veliko ostvarenje ostalo je i do ovih dana nedostizno za sve timove iz nase sadasnje, a i ondasnje drzave, no klub sa "Marakane" nije se proslavio u mecevima sa Francuzima koji su usledili posle, sada vec davnih, slavnih trenutaka iz Barija.

U Kupu UEFA Crvena Zvezda se u sezoni 1998/99 sastala sa Mecom, kog je, istina, uspela da savlada ali, kao i Olimpik, tek posle jedanaesteraca. U prvom mecu bilo je 2:1 za naseg predstavnika, istim rezultatom slavio je domacin drugog susreta koji nije uspeo da sa "bele tacke" eliminise svog rivala.

Zvezdu je potom vec u narednoj rundi cekao jos jedan okrsaj sa Francuzima. Na red je dosao okrsaj sa Olimpikom iz Liona koji je u Bukurestu, gde su "crveno-beli" morali da budu domacini, slavio sa 2:1, da bi potom pobedio i pred svojim pristalicama, ovoga puta sa 3:2.

Poslednji put nas najtrofejniji klub je sa francuskim ekipama "koplja ukrstao" u sezoni 1999/2000, takodje u Kupu UEFA. U prvom kolu ovog nadmetanja Monpelje je golom Patrisa Lokoa slavio u Sofiji gde je Zvezda morala da bude "domacin", da bi kraj te evropske price za "crveno-bele" usledio u revansu koji je zavrsen rezultatom 2:2.

Priliku da po prvi put slavi na francuskom tlu, Crvena Zvezda u sredu mora da iskoristi ne bi li se plasirala u narednu rundu nadmetanja u Kupu UEFA. Evenutalni remi odgovarao bi ceti Valtera Zenge jedino ukoliko Bazel savlada Romu na "Olimpiku".

A evo i cuvene istorijske fotke iz Barija 1991 godine:

Slika

:love: :oskar:
By GOLDENGUY
I sutra:Biti ili ne biti za Zvezdu?!Strasbourg je ovog vikenda zabelezio prvu pobedu u francuskoj ligi:)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Fudbalska "crveno-bela" ekspedicija stigla je u popodnevnim ?asovima specijalnim ?arter letom u Strazbur, na poprište odlu?uju?eg susreta Lige kupa UEFA izmeðu doma?eg Strazbura i Crvene zvezde.

Prijatan let JAT-ovim Boingom 737 potrajao je oko sat i po vremena, a fudbalere, stru?ni štab, novinare i prijatelje Crvene zvezde u Alzasu je do?ekalo prohladno, ali i suvo vreme. Trener Valter Zenga nije gubio ni trenutka pa je svoje pulene odmah nakon dolaska u Strazbur odveo na trening, koji je ipak više bio relaksacioni, sa ciljem da osveži igra?e posle puta i omogu?i im dobar odmor pred me? koji se igra u sredu.

Stadion u Strazburu za utakmice evrokupova ima kapacitet od oko 28.000 gledalaca. Teren je u odli?nom stanju, u šta su se uverili i sami igra?i, a kako se padavine ne o?ekuju no?as, kao ni na sam dan utakmice, sve bi trebalo da je spremno za veliku fudbalsku predstavu.

Francuske kolege obavestile su nas da ne o?ekuju više od 10 do 15 hiljada gledalaca u sredu uve?e, dok je najavljen dolazak oko 2.500 navija?a Crvene zvezde, kako onih koji su na put krenuli iz Beograda, tako i onih iz dijaspore, koji ?e na susret do?i iz Francuske, ali i obližnje Nema?ke i Švajcarske.

Doma?in nije organizovao konferenciju za štampu, ali smo ipak uspeli da dobijemo izjavu prvog stru?njaka Strazbura, Žakija Digiperua, koji nam je rekao:

- Zvezda je veliki klub sa evropskim renomeom, u kome igra veliki broj reprezentativaca. Ne smemo ni u kom slu?aju da ih potcenimo, pošto su to inteligentni igra?i, koji su uz to i fizi?ki jaki i izutetno dobri tehni?ari, rekao je Digiperu.

On je takoðe naglasio da za njegov klub prvi prioritet predstavlja utakmica koja se igra narednog vikenda:

- Nama je utakmica sa Olimpikom iz Marseja u narednom kolu francuskog šampionata trenutno na prvom mestu. To ?e omogu?iti našim mlaðim igra?ima da na susretu sa Crvenom zvezdom steknu veliko iskustvo. Ne smemo da budemo previše opušteni, iako rezultat ne igra preveliku ulogu. Ipak, da?emo sve od sebe da ne razo?aramo naše navija?e, zaklju?io je Digiperu.

Izvesno je da u redovima doma?e ekipe ne?e nastupiti Kante, koji predstavlja stub odbrane Strazbura. Pored njega, vezni red ?e biti oslabljen neigranjem Araša, a sve se više spominje i mogu?nost da Pažis, koji se povredio na susretu protiv Nansija, me? zapo?ne sa klupe, što bi naravno bio veliki hendikep za ekipu Strazbura.

Upravo ovakve vesti najviše zabrinjavaju trenera "crveno-belih" Valtera Zengu, koji se brine da bi njegovi puleni mogli da potcene protivnika zbog izostanka nekih klju?nih igra?a.

Stoga je sve izvesnije da ?e se Zenga odlu?iti za formaciju 4-5-1 na po?etku susreta, kako ne bi dao protivniku priliku da se razmaše na sredini terena.

Izvor: Ekipa SOS kanala.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!