Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
Originally posted by Sava_Savanovic
Igrala je bolje nego juče, nadam se da će i u trećem kolu da igra bolje nego danas :)
Jeste igrala bolje. :cheer: :cheer: :cheer:

Ali je do sada u svakom intervjuu napomenula kako ce da osvoji AO. Ne znam da li ju je neko informisao, ali za bilo sta dalje od cetvrt finala, potrebna nam je Ana od prosle godine.

Naravno -- nada poslednja umire. :fist:
By Kragi
Originally posted by Ulix
Igrala je bolje nego juče, nadam se da će i u trećem kolu da igra bolje nego danas :)

Ali je do sada u svakom intervjuu napomenula kako ce da osvoji AO. Ne znam da li ju je neko informisao, ali za bilo sta dalje od cetvrt finala, potrebna nam je Ana od prosle godine.

Ne bih se slozio, meni je ona i prosle godine igrala onako .... ne bas sjajno ... Pa seti se samo polufinala npr .... i toga koliko je srece imala ...
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Jelena više ne stiže lopte koje je ranije stizala bez problema... Al behkhend paralela i dalje radi kako treba...

Edit: A evo ga i prvi med time out za JJ... Koliko vidim muči je žulj... Jebem ti te nove patike!!!!

Edit2: Dobi JJ prvi set 6:4 :tehno:

Edit3: Ovo može samo JJ, da sa 40:00 na svoj servis izgubi gem :pms:

Edit4: TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!

6:4 7:5 :hiphip: :hiphip: :hiphip:
Korisnikov avatar
By Berserker
BRATE FAJNLIII.... Auh...

Bolje Jeca da se spremi za Zvonarevu... Vera je oduvala Edinu Galovic sa 60 60... :wow:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
I ne samo protiv Zvere, već i protiv Sugijame. Inače Zvera se baš raspucala...

Jes da sam pogubio sve nerve ali ovo je ona JJ koju volim (mislim volim ja i onu drugu, al mi je ova draža) :)

Jedino se nadam da će zalečiti one žuljeve...
Korisnikov avatar
By Berserker
Ma meni je bitno da dodje do SF, a mogla bi tamo da se oproba protiv Dinare...
A u finalu, mogla bi Serena ili Venus, svejedno mi je...
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Mogla bi i Čaplja da stigne do finala :)

Inače JJ je imala par odličnih poena uz jedan fenomenalan (na mrežu u trećem gemu prvog seta). Uzgred, imala je JJ uspona i padova i na US Open, ali je ipak stigla do finala. Nadam se da će sad bar ponoviti taj uspeh. A što se tiče finala nikako ne bih voleo da vidim Viljamovke u njemu jer su mi se više smučile... A opet, ko zna, možda nas i Ana iznenadi...
Korisnikov avatar
By Berserker
Ijaaaaaooo... :love: :love: :love:

AUSTRALIAN OPEN - FINALE TUNJAVIH NAM DEVOJAKA

Jelena VS Elena :love:
Korisnikov avatar
By Berserker
Bog te mazo, Jelena sjeba Annu... Bogami Ani i Dinari se teshko pishe...
Korisnikov avatar
By IriS
Gledam ja sad reprizu Jeleninog meča... i kažem ženi svojoj kako je super Jeleni legla ANTA 'aljina... i ova pogleda ka TVu i pita: ko je ova lezba protiv koje JJ igra? (Flipkens)
ja joj odgovorim: ma nemam pojma, neki anonimus...
a ova će na to: aaaaa, znači lezbonimus! :blenta:

btw bravo za Dokićevu :crveni:
By Ulix
Originally posted by KgCS3

Ne bih se slozio, meni je ona i prosle godine igrala onako .... ne bas sjajno ... Pa seti se samo polufinala npr .... i toga koliko je srece imala ...
Jesi li ti prespavao AO 2008, Indijan Vels i Rolan Garos? :sweet:

Ili Berlin 2007 ili Rolan Garos 2007 i tako. :giggle:

Kod Ane je jedina "sreca" ta da izadje na teren spremna i raspolozena. Jer njena igra ili funkcionise ili ne. Pokazala nam je da nista izmedju nema.:nono:
By Ulix
Jeleni Dokic svaka cast. :hail: :hail: :hail:

Trebace joj mnogo truda da sredi malu W. Ali bilo bi lepo ako bi uspela. :kosa:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Tako mi je drago zbog Dokicke:friends: bash sam je voleo ranije,a i sad je volim...saosecam se sa njom :sweet: Ali ako Ana i Dokicka budu igrale,teshko mi je izustim,ali ne znam za koga da navijam... :nesiguran: mada je pitanje za obe da li ce prodju,ipak je Woznacki jaka,a Ana moze i da kiksira...:uplasen:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Savrsheno_nesavrshen

''

Jeco vrati nam se.

:grouphug:

Joj zlato moje. Joj joj.
Sad bi me bilo sramota da kažem, ali neka.. ovde smo svi naši, evo raspakao sam se... suze i sve...

Jebeni kreten jebena budala sad mi dođe da mu peške odem do Vrdnika i prebijem ga na mrtvo ime.

Uff.... život... :sigh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by KgCS3

Jesi li ti prespavao AO 2008, Indijan Vels i Rolan Garos? :sweet:

Ili Berlin 2007 ili Rolan Garos 2007 i tako. :giggle:

Kod Ane je jedina "sreca" ta da izadje na teren spremna i raspolozena. Jer njena igra ili funkcionise ili ne. Pokazala nam je da nista izmedju nema. :nono:
U 1. kolu je imala mnogo tezu protivnicu. Slazem se da je mnogo bolje igrala. Pametna Ana je provela vise vremena u Australiji i ne smeta joj vrucina. E, sad, moram da primetim da mi je jako iritantna pri onim izjavama na kraju meca. Cini mi se da bih bezao od nje kao djavo od krsta zbog glasa i neke nezaustavljive, brzoplete histerije. Inace, Marija je prosle godine bila 5. nosilac pa je pobedila.

Za razliku od nje, Jelena me je smorilaaaa svojom mlakom igrom. Ako ovako nastavi, ne pise joj se dobro. Ne samo da joj fale jaci udarci, ofanzivna igra, nego i bolji tajming. Bila je i jako spora. Postoji jedan intrervju u kome Jelena priznaje kako ona uopste nije brza iako to cesto tvrde komentatori...Evo sada cu da ga nadjem:

http://www.youtube.com/watch?v=tojqgu_66fk

Mada, mora se priznati da je Fliper girl bila odlicna.

I da, budu li jebene patike krive, obesicu se o kvaku.

Hteo, ne hteo, vece mi je uzivanje da gledam Serenu ili Venus. Nadam se da ce JJ i Ana napredovati.

Cestitke za Jelenu Dokic!
Korisnikov avatar
By Sunce
"Svecano izjavljujem za forum: Najbolja sam. Venus i ja cemo se dogovoriti koja ide u finale. Pssst! Zar nisam slatko agresivna?!"

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Delete
Moze neko da napise sta je sa Mauresmo bilo, odgledaj jedan njen mec u prvom kolu i dalje... :naobavestena:
Korisnikov avatar
By Marvin
Igra noćas od 1, na terenu 2 :)

Protiv (neke) ove:
Slika
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Originally posted by Marvin
Originally posted by Savrsheno_nesavrshen

''

Jeco vrati nam se.

:grouphug:

Joj zlato moje. Joj joj.
Sad bi me bilo sramota da kažem, ali neka.. ovde smo svi naši, evo raspakao sam se... suze i sve...

Jebeni kreten jebena budala sad mi dođe da mu peške odem do Vrdnika i prebijem ga na mrtvo ime.

Uff.... život... :sigh:

ja sam plakao i to kad sam gledao i danas sam se rasplakao kad je plakala kad je pobedila... Isti problem. Drago mi je zbog nje...neka se vrati,a ovoj nashoj Srbiji nek je na chast kad nju nije mogla da finansira...
By cumpig
nesecam se bas da sam se molio, ali javljalo mi se jos juce da ce dokic da dobije anu :up: :bubbles:
i ,khm, jel ova empaticna epidemija dokaz da sam na gay forumu? :D
uzasno mi je drago sto joj se ovo desava, volim povratke, pogotovo ako su ovako emotivni (ste gledali na jutjubu kako je plakala usred gema protiv monike seles kad su je sudije ojadile? :mica: )
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Dobi Morezmo ovaj drugi set.
Jeeee! :)

Ovde niko ne pominje Novaka, a dobi čovek meč sinoć.
Pa, nemojte da ste tak'i... :)
Korisnikov avatar
By Berserker
Ljudi!

Danas uveče (tj petak rano ujutro) ćemo pošteno gledati naše.

ROD LEJVER

od 11.00
1. Safina VS Kanepi
2. Novak VS Delic
3. Jelena VS Fudžijama

od 19.30
1. Wozniacki VS Dokić
2. Safin VS Federer

HAJSENS

od 11.00
1. Del Potro VS Muller
2. Hantukova VS Korne
3. Rodik VS Santoro

od 19.30
1. Ana VS Klejbanova
2. Bagdatis VS Fiš
Korisnikov avatar
By Berserker
Samo da dodam da Dokićeva vodi u asovima kod žena... 13 komata...

1. J.Dokic - 13
1. N.Petrova - 13
3. S.Bremond - 12
3. F.Pennetta - 12
5. S.Williams - 11
5. S.Lisicki - 11
5. M.Erakovic - 11
8. A.Mauresmo - 10
8. D.Hantuchova - 10
10. L.Safarova - 9
Korisnikov avatar
By Berserker
Od naših na tim listama se nalazi samo JJ... Serve Percentage

1. O.Govortsova - 81 %
2. C.Suarez Navarro - 79 %
3. J.Jankovic - 78 %
4. M.Kirilenko - 78 %
5. A.Morita - 77 %
6. A.Medina Garrigues - 75 %
7. S.Errani - 75 %
8. A.Petkovic - 74 %
9. A.Bondarenko - 74 %
10. M.Camerin - 74 %
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!