Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
nije užas nego stvarnos'-pa kog 'uvate...
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Pa jes, pitanje je samo koliko kvalitetne droge ko ima. Serena, Đoković, Nadal, za Federera ne mogu da tvrdim ništa (iako ga ne podnosim), ali sam prilično siguran da svi oni nešto koriste.
By Ulix
Što ste cinični. :D

Meni se čini da je ovo stvarno slučajna greška, jer je to januara ove godine to bilo legalno uzimati.
Korisnikov avatar
By deran
nisam cinčan nego realan-i nije to samo u tenisu,(kakosebešezoveonaj čuveni biciklicta i ini drugi iz drugih sportova,atletike ponajpre...)

nego i i te antidoping kontrole preteruju i seru-još malo ni andol neće smeti da uzmu "jer poboljšava cirkulaciju,time dotok krvi i kiseonika u organe... bla bla bla"...
By Sixto
gde da gledam strim meceva? ovde nacionalne frekvencije izludjuju sa kraljevskom porodicom. Dodje mi razbiti ovaj moj tv.
By Kragi
Finale proslogodisnjeg Eurobasketa sam gledao na app-u Orion TV na tabletu. RTS, zbog autirskih prava nije hteo da pusti al je zato RTRS pustila bez problema. :smeh:
Sky Go? Plati stipso neki dolar. :D
tenisuzivo.com ;)
By Kragi
Zverev opet jedva proso a nas Nolo dodao gas bas kad je bilo neophodno. Ni manje, ni vise od onoga koliko je trebalo da prodje u osminu finala. :tenis:
Protiv Verdaska u odbranu proslogodisnjih bodova. :srpska:
By Kragi
Zverev opet jedva pros'o a nas Nolo Srbin ppbedi i Verdasca. Mislim da ce Thiem da se postara da Zverev konacno ispadne a nas Nole ide u polufinale.
By Kragi
Zverev konacno ispao. :yay:

Novak ne igra bas najbolje za sad a ovaj amater igra. :yes:
By Kragi
Slika

Glavni odgovorni za ovaj poraz je ipak strani placenik, Amerikanac, koji je u toku jedne pauze pokusao da zadavi naseg Nola Srbina.
Posle stresa koji mu je nanaet nije se moglo ocekivati da se u potpunosti vrati u mec.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Meni to bogme liči na ljubavni zagrljaj. Eto Nole pored sektaša i vegana posta još i peder.
By Kragi
Jao kako smaraju Izner i Anderson.
Korisnikov avatar
By Urbana_Seljanka
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2814165#p2814165]Sixto napisao:[/url][quote="[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtop ... 4#p2814154]... Pustio sam i suzu danas! :radosnice: ...
Uvek mi je bila enigma kako ljudi placu i srce im krvari za nekim ljudima ili zbog uspeha ljudi koje ne poznaju i koji su na drugom kraju planete. Taj mehanizam psiholoski mi nikad nije bio jasan.[/quote]

Vjerojatno se prepoznaju u njima, ili zele da se prepoznaju u istim.
  • 1
  • 444
  • 445
  • 446
  • 447
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!