Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
jesi ti gledao uopšte mečeve ili si 'nako...

bukvalno se provlačio kroz ceo turnir,uza najlakši žreb...
Korisnikov avatar
By Sunce
Nece Novak da baca bisere pred svinje. Zasto bi se trosio pre US opena. Pokazati svoje umece, sve elemente pre US opena.
Korisnikov avatar
By nsc
I zato ne pravi istoriju nego gubi finala. Bas lupetas Dj
Korisnikov avatar
By deran
rafa ispo,a ima najbolje noge u tenisera-i uopšte zgleda mlađe od svojih 29...

nole se razbaco nešto...
By Sixto
Kakav je ovo seks veceras bio leb ti jbm...
Korisnikov avatar
By Sunce
Namesteno mi deluje to sto je Serena izgubila. Nekako odglumljeno. Moje teorije zavere su uvek tu.

Vinci je tako slatko psiho bice.

Peneta slatka, ali njen verenik jos sladji!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Nenormalno dobar mech Djokovic - Federer!

:hail:

Svaka cast Novaku!
Korisnikov avatar
By Oziris
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2725440#p2725440]Sunce napisao:[/url]Ne lupetam, nego pricam istinu. Istoriju, prvenstveno, cine gren slemovi. Zasto bi svoje bisere bacao na nekom Sinsinatiju, kad ga ceka US open.
Ali ono, bas si lupio... Istoriju cini BILO KOJI REKORD.. Osvojivsi US Open, osvojio je GS titulu no.10, sto nije nikakva istorija. Njemu sigurno mnogo znaci, ali to nije nikakav rekord; ima ih jos sa 10 GS titula, i sa 2 osvojena US Opena. Da je osvojio Sinsi, bio bi JEDINI teniser u istoriji koji je kompletirao sve Masters titule. E to je rekord. Kao sto je rekord njegov broj titula na Aus Openu. I njegov ukupan broj poena na ATP listi. I razlika izmedju njega i broja 2. I verovatno jos stosta sto ima od rekorda, ali osvojeni US Open - OGROOOMMNNAA stvar, ali nikako istorija.
Korisnikov avatar
By nsc
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2727476#p2727476]Oziris napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2725440#p2725440]Sunce napisao:[/url]Ne lupetam, nego pricam istinu. Istoriju, prvenstveno, cine gren slemovi. Zasto bi svoje bisere bacao na nekom Sinsinatiju, kad ga ceka US open.
Ali ono, bas si lupio... Istoriju cini BILO KOJI REKORD.. Osvojivsi US Open, osvojio je GS titulu no.10, sto nije nikakva istorija. Njemu sigurno mnogo znaci, ali to nije nikakav rekord; ima ih jos sa 10 GS titula, i sa 2 osvojena US Opena. Da je osvojio Sinsi, bio bi JEDINI teniser u istoriji koji je kompletirao sve Masters titule. E to je rekord. Kao sto je rekord njegov broj titula na Aus Openu. I njegov ukupan broj poena na ATP listi. I razlika izmedju njega i broja 2. I verovatno jos stosta sto ima od rekorda, ali osvojeni US Open - OGROOOMMNNAA stvar, ali nikako istorija.
:odlicno:
Korisnikov avatar
By Sunce
Oziris, istoriju cine pre svega gren slemovi. Nije mu bitan bio Sinsi, bitan mu je bio US open jer time uvecava broj gren slem titula.
Korisnikov avatar
By spliff
ali bi bio prvi teniser u istoriji koji je osvojio sve masters turnire
da je pobedio u sinsiju, kao sto nije

a 10 gs titula ima onoliko tenisera...
Korisnikov avatar
By Oziris
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2727548#p2727548]Sunce napisao:[/url]Oziris, istoriju cine pre svega gren slemovi. Nije mu bitan bio Sinsi, bitan mu je bio US open jer time uvecava broj gren slem titula.
Ti opet - istoriju cine (pre svega) GS... :) Ok, postujem tvoje misljenje, ako ces ga se bas drzati, ali eto, necu se sloziti sa tobom - Istoriju cine REKORDI, nesto sto si uspeo da JEDINI postignes, ili da nekoga prestignes... 10-ta GS titula iliti US Open no.2 nije nikakav rekord niti je ikakva istorija. Tesko da mozes reci da je Nadal ispisao istoriju izjednacivsi se sa Samprasom sa 14 GS titula, iako je ta cinjenica za veliki respekt. Ali to da ima 9 Roland Garrosa je istorija, kao sto nije istorija ni to sto Novak ima 2 US Opena i 3 Vimbldona, sto je, OPET ponavljam, :wow: cinjenica! Istoriju ce Novak (ponovo) ispisati ako (ili kad :D ) uzme i 6-ti Aus Open.

To sto si ti rekao nekako bas nema smisla. Zasto bi izgubio dva masters finala zaredom? Ja bih bogme rekla da su ga i Marej i Federer u finalima pobedili "fair and square", kao sto je i Djokovic to isto uradio Federeru u finalu US Opena. Ako je i postojalo taktiziranje u finalu Canadian Open-a (u sta sumnjam, jer ne bi onda zapeo da igra tri seta protiv Mareja) za Sinsinati sam sigurna da nije.
Korisnikov avatar
By Sunce
Da bi dosao do 15. titule, treba prvo da osvoji 10. Ok, ne slazemo se. Po tome sto gubi Dubai, pa osvaja vaznije turnire, Indian Wells i Miami, zakljucio sam da ipak taktizira. Nemoguce je svaki turnir igrati sto posto. Mislim da je on to shvatio.
Korisnikov avatar
By Oziris
^ Meni samo nije jasno zasto mislis da je istaktizirao izgubivsi finale? Mislim, vec je dosao do finala, nije ga predao, dakle svakako je IGRAO taj mec, trcao za loptama, udarao, trosio se... Da je taktizirao, valjda bi izgubio ranije, npr u polufinalu i tako dobio 2 dodatna dana za odmor, ili jos boje, preskocio Sinsi nakon odigranog finala u Kanadi, kao sto je prekocio Madrid zbog Rolan Garosa (i madridjana iz publike, jelte)? Ovako - ne vidim nikakav smisao taktike. :neznam: A Dubai je vala isto vrlo posteno izgubio kao i Sinsi, jer kad Federer ima fenomenalan dan, i dalje moze jako lepo da pobedi Djokovica. Ali - samo u mecevima na dva dobijena seta. :) Mislim da ga vise nikad nece dobiti na nekom grend slemu.
Korisnikov avatar
By deran
fed juri za slemovima-a kako samo pegla ove iz vrha,lako može da osvoji još koji,pošto novak može da se oklizne i na mareju i na vavrinki,i na verovatno još kojim...

inače generalno mislim da novak taktizira-i to jako dobro,pri čemu ne mislim na sinsinati...
Korisnikov avatar
By Oziris
^ Koliko god ja volela da je tako kao sto kazes, mislim da Federer definitivno ostaje na svojih 17 GS titula... Da bi Federer dosao do jos neke titule na nekom od Grend Slemova, bukvalno mora da se desi perfektna kosmicka konstelacija za njega :lol: Tipa, da Marej igra ovako kao sto igra trenutno, da Federer igra onako kako je igrao na US Openu (osim protiv Djoke hahaha), da Rafe nema u njegovom delu zreba jer i losiji Rafa prosto Federeru ne lezi), da Vavrinka ne igra onako kao na RG, vec kao na US Openu protiv Federera, i da recimo Novak izgubi u polufinalu od Mareja. A da, i da se npr. ne povampire Conga, Seppi i tako ti neki, i da se Berdih isto ne povampiri kao na onom nekom US Openu i Vimbldonu kad ga je izbacio.

Dakle - koliko je scenario sulud, toliko je jos manje realan. :lol:
Korisnikov avatar
By deran
ja ne znam šta se rafa vezao tonija-trebalo bi da nađe zglavnog trenera i psihoterapeuta da se kurtališe tih opsesivno komp. pizdarija i da konačno igra...

čuj,toni,strikan... :down:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Eh, ispade od Vinče u prvom kolu Brizbejna. Ja ne znam čime hrane ove italijanke kad pod stare dane počnu da igraju ko navijene.
  • 1
  • 444
  • 445
  • 446
  • 447
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!