Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By nsc
Novak Đoković - Endi Marej : 6:2, 6:3
Korisnikov avatar
By Horcrux
Zao mi je sto je Serena povredjena, ali u ovom trenutku u njenoj karijeri su samo bitni Gren Slemovi, tako da se iskreno nadam da ce se brzo oporaviti i biti zdrava ponovo. I dalje je bez poraza ove sezone. Nadam se da ce igrati Miami, njen omiljen turnir (koji je osvojila 8 puta), ali ako ne, onda se nadam da ce se oporaviti do sezone na sljaci.

Indian Wells je jedan od najgorih velikih turnira (zbog podloge koja je horor i uzas). Definitivno je raj za igrace koji igraju defenzivan tenis (bar kod zena). Halep ce definitivno pojesti Jelenu iu finalu, a musko je 50/50. Podloga mnogo vise odgovara Novaku, ali mu je Federer u glavi u poslednje vreme (kao i svima jer igra sjajno ponovo, van Gren Slem turnira). U mecevima u 3 dobijena seta je uvek favorit Federer protiv Novaka, ali nijedan rezultat me ne bi iznenadio.

Sve u svemu, prilicno los turnir kao i svake godine.
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2697517#p2697517]Horcrux napisao:[/url]Zao mi je sto je Serena povredjena, ali u ovom trenutku u njenoj karijeri su samo bitni Gren Slemovi, tako da se iskreno nadam da ce se brzo oporaviti i biti zdrava ponovo. I dalje je bez poraza ove sezone. Nadam se da ce igrati Miami, njen omiljen turnir (koji je osvojila 8 puta), ali ako ne, onda se nadam da ce se oporaviti do sezone na sljaci.

Indian Wells je jedan od najgorih velikih turnira (zbog podloge koja je horor i uzas). Definitivno je raj za igrace koji igraju defenzivan tenis (bar kod zena). Halep ce definitivno pojesti Jelenu iu finalu, a musko je 50/50. Podloga mnogo vise odgovara Novaku, ali mu je Federer u glavi u poslednje vreme (kao i svima jer igra sjajno ponovo, van Gren Slem turnira). U mecevima u 3 dobijena seta je uvek favorit Federer protiv Novaka, ali nijedan rezultat me ne bi iznenadio.

Sve u svemu, prilicno los turnir kao i svake godine.
Indian Well je jedan od najboljih turnira i po recima igraca i igracica.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
E sada sam potpuno siguran da Jankovićka ima teških psihičkih problema kada je treneru prije servisa za meč rekla: Ja ne znam da li sam spremna za ovo...

:zid:

Kao da je juče počela da igra u najmanju ruku jbt! :neznam:

Edit: Treći set...Ova je luda totalno, koji show program! :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Gremlinka Halep. Hvala Bogu, nisam gledao mech!
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ista situacija iz Rima, samo što sada Jelena nije imala meč lopte. Čim treba da završi meč protiv Halep, ona naprasno zaboravi da igra... Gubitak servisa u drugom setu na 4:2 je i rešio meč, kada je Jelena poklonila gem Halepovoj sa 3 duple greške. Od tog momenta uzela je samo jedan servis na početku trećeg seta i to je to. Razočaran sam i to mnogo.... Umesto lagane pobede og 6:2 6:2, poraz.
Korisnikov avatar
By spliff
jbg
mada nisam ocekivao od jeje da stigne do finala...
Korisnikov avatar
By nsc
Novak Đoković - Rodžer Federer : 6:3, 6:7(5), 6:2
50. titula u karijeri
Korisnikov avatar
By nsc
Novak Djokovic - Martin Kližan 6-0, 5-7, 6-1
Viktor Troicki - Simone Bolelli 7-5,3-6,6-4
Korisnikov avatar
By nsc
Novak Đoković - Steve Darcis 6:0, 7:5
Korisnikov avatar
By nsc
Novak Djokovic - Alexandr Dolgopolov 6-7, 7-5, 6-0
Korisnikov avatar
By nsc
Novak Đoković - David Ferer 7:5, 7:5
Korisnikov avatar
By nsc
Novak Đoković - John Isner 7-6, 6-2
Korisnikov avatar
By spliff
serena osvojila osmu titulu u majamiju

:hail:
  • 1
  • 442
  • 443
  • 444
  • 445
  • 446
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!