Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
u poslednje vreme u skoro svakom mechu je imala jedan set sa nulom
chak i protiv mashe
respect

mislim da ce i andrea da dobije jedan sutra...

:gatara:
Korisnikov avatar
By spliff
4:6 3:6

nista od boljeg plasmana :(
Korisnikov avatar
By spliff
Ana Ivanović nije uspela da se plasira u drugo kolo turnira u Istbornu izgubivši od Ruskinje Jelene Vesnine sa 6:2, 4:6, 3:6.

Blic Sport
Korisnikov avatar
By hippo...
Obožavam tenis. Jedini sport kojim sam htela da se bavim. Kasnije sam odustala jer nisam mogla da uskladim sve obaveze.
Medjutim ovo popodne je stvoreno za malo rekreativnog tenisa tako da ne mogu da odolim, moraću da uzmem reket u ruke. :tenis:
Korisnikov avatar
By spliff
Novi šamar Federeru: Poraz od Brandsa na premijernom meču u Gštadu!

Posle eliminacije na Vimbldonu u drugom kolu, poraza od kvalifikanta Federika Delbonisa u polufinalu Hamburga, bivši teniski "broj 1" doživeo je novi težak udarac - poražen je kao prvi nosilac u drugom kolu Gštada od 55. igrača sveta Danijela Brandsa sa 6:3, 6:4 posle 67 minuta igre.

Federeru je ovaj meč bio premijerni na turniru, pošto je bio slobodan u prvom kolu, ali i jedini zahvaljujući bolje raspoloženom Brandsu. U prvom setu nije bilo prilika za brejk do šestog gema, kada je Nemac poveo sa 4:2, zatim je dva puta sprečio ribrejk, i prvu set loptu iskoristio.

Samo što je počeo drugi set, Federer je izgubio servis, pa je Brands poveo sa 2:0. U nastavku švajcarski teniser nije uspeo tri brejk lopte da iskoristi i vrati se u meč. a Brands je treću meč loptu pretvorio u poen za plasman u treću rundu.

U nastavku će igrati protiv Viktora Haneskua, kome je Španac Roberto Bautista Ahut predao meč dok je Rumun vodio sa 7:6 (2), 3:2. Krizu rezultata i igara nastavio je i Janko Tipsarević, koga je kao trećeg nosioca eliminisao Robin Hase.

blic sport

lepo sam ja govorio da mu je vreme da se penzionishe posle trijumfa na wimbledonu
tako bi otishao kao shampion...
a sada se samo bruka
Korisnikov avatar
By FlameOn!
Ja sam stvarno OGROMAN fan tenisa vec vise od 10 godina. Vezan sam za tenis i to mi je oduvek bila velika strast. Cak imam i profil na tennisforumu (gde ima oko 15.000 ljudi i vecina su gej tipovi :P) na kome provodim dane i dane.

Serena mi je oduvek bila omiljena teniserka i to se nikada nece promeniti. Apsolutna legenda i najtalentovanija zena koja je ikada uzela reket u ruke :worship:

Na drugom mestu su mi Sarapova/Nadal koje takodje obozavam i na trecem mestu mi je Nole :)

Ne propustam nijedan mec od ovo cetvoro (makar gledao i u reprizi), ali inace sam generalno fan tenisa, tako da non stop ratim iz nedelje u nedelju :)
Korisnikov avatar
By FlameOn!
Sto se tice profila na tennisforumu, to je tajna :P

Da, visok sam 192 i igrao sam tenis od sedme to petnaeste godine i onda sam bas, bas gadno povredio ledja, pa sam morao da prestanem, ali sam uvek bio i uvek cu biti ogroman fan tenisa.

I da, nisam iz Bg, vec iz Kg, ali krecem na fakultet sledece godine tako da se logicno selim :)
Korisnikov avatar
By Lunja
To znaci da vise ne igras (ni) rekreativno?
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ma koji je džonson ovim teniserkama, svaka guska protiv Jelene odigra meč karijere?!
Slika

Anyways, Jelena od 2009-e nije zabeležila pobedu u Kanadi, tako da može da bude prezadovoljna trećim kolom.
Korisnikov avatar
By nsc
Jankovic - Fichman 6-4, 7-6
Korisnikov avatar
By nsc
Ivanovic-Pennetta 6-4,6-4
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Jelena izgleda postaje stručnjak za dublove. Drugo uzastopno polufinale, s tim što su sada pobedile osvajačice prethodna dva turnira XD
Korisnikov avatar
By nsc
Djokovic - Gasquet 6-1, 6-2
  • 1
  • 427
  • 428
  • 429
  • 430
  • 431
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!