Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Kad je upala u pissy bitch mode na kraju drugog seta, došlo mi da je šutnem uglavu.

Al iščupala se, a šta će biti protiv Serene me iskreno ne zanima. Mislim da je Serena trenutno prejaka za ne samo Jelenu, već bilo koju igračicu. Al čuda su moguća.... :D

Slika
By neobavesten
jedva sam docekao kraj Devis kup dubla i odmah sam legao i zaspao
BRAVO MOMCI
sad im samo jos jedan poen treba - ali nadam se da ce osvojiti oba
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Kako je na 0:2 u trećem setu počela da servira :love: Baš se videlo i da je besna i sav bes je kanalisala u servise :love:
Eto, danas svi naši protiv amerikanaca. Kamo sreće da dan bude 100% uspešan (ok, u slučaju Jelene je ovo sf, but I still have hopes)
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
"Mrtva sam bre, jebo te se nerviram na govna non stop! Na glupost..." i onda ne razumem šta kaže?
By neobavesten
taj recnik od nje nije nikakva novost - pa opet me svaki put iznenadi - a sve te frustracije se mogu izreci i na kulturniji nacin - nego se ocito na racun osnovne kulture i domaceg vaspitanja treniralo i tako stiglo do prvog mesta - ali se odavno dovoljno ne trenira
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Jaoj, pa Jeja nam je u finalu! :love:

Nazalos', ne mogu da gledam veceras, nemam internet. Zelim vam uzivanciju, sta god da bude. :D
To je ono cemu smo se nadali sve vreme. Ponovo okrsaj sa Guzanom, ali u FINALU nekog turnira. :klap:

:yay:

Ajde, Jecoooo! :cheer:
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Jao...kako je dobro igrala Jejaaa...sve više igrom liči na onu dobru staru Jeju!

Jejo, nema veze što si izgubila, mi te volimo! Bitno je da si počela da igraš, samo tako nastavi! :blentavi: :love:

Guzana je pravi monstrum! :serena2: :uplasen:
Korisnikov avatar
By spliff
svaka chast jelena
chak sam se na momenat ponadao da moze da pobedi
:)

samo ako nastavi ovako igrace na zavrshnom turniru...
:gatara:
Korisnikov avatar
By IriS
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2528428#p2528428]neobavesten napisao:[/url]taj recnik od nje nije nikakva novost - pa opet me svaki put iznenadi - a sve te frustracije se mogu izreci i na kulturniji nacin - nego se ocito na racun osnovne kulture i domaceg vaspitanja treniralo i tako stiglo do prvog mesta - ali se odavno dovoljno ne trenira
a kako se to frustracija, u momentu afekta, može iskazati na lepši način? baš me zanima...
By neobavesten
cim moras da pitas tebi se to ne moze objasniti
zao mi je sto je (ocekivano) izgubila - odlicno je igrala i pruzila nam je jos malo nade kad je uzela prvi set
Novak je (ocekivano) dobio mec i poveo Srbiju u polufinale
nadam se da ce i Viktor pobediti
Korisnikov avatar
By Oziris
Joj, mukica... :( No, ogroman respekt i kapa dole za rizik koji je preuzeo odigravsi mec do kraja, i to ONAKO!!! :hail:
Korisnikov avatar
By spliff
djokovic youzhni 4:6 6:1 6:4
bravo nole
  • 1
  • 423
  • 424
  • 425
  • 426
  • 427
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!