Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
Rafa i Nole na "udaru": Servis greška za predugu pripremu prvog udarca!

N. Todorović | 13. 09. 2012. - 14:48h | Komentara: 0

Čelnici ATP-a najavili su dve promene pravila za početak naredne sezone, a jedna od njih bi najviše mogla da pogodi Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Čelnici ATP-a odlučili su da uvedu određene novine u teniska pravila, a prva se odnosi na skraćenje vremena prilikom pripreme servisa.

Poznato je da najviše sekundi prilikom servisa potroše Rafa i Novak i upravo bi oni mogli da osete nove posledice - ko prekorači predviđeno vreme od 25 sekundi, biće mu dodeljena servis greška.

Iako je do sada kao kazna bilo predviđena prvo opomena, pa poen za protivnika, to se nije dovoljno često primeljivalo, pa se očekuje da će nove mere ubrzati igru.

"Mnogo smo razgovarali o vremenu koje prođe između dva poena. Verujemo da će ova promena omogućiti sudijama da doslednije primenjuju to pravilo", rekao je izvršni direktor ATP, Bred Drui.

Druga promena odnosi se na ukidanje "neca", odnosno ako loptica zakači mrežu prilikom servisa, igra se nastavlja i to pravilo biće testirano u prva tri meseca 2013. godine na Čelendžerima.

"Na tim turnirima dobićemo povratne informacije od igrača i javnosti o ovom pravilu, pa ćemo odlučiti dalje o njegovom prilagođavanju", istakao je Drui.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Zanimljivo. :)
Tu bi verovatno i Sharapova propatila, priprema se na servise k'o seoska mlada. :lol:
Korisnikov avatar
By spliff
i serena ponekad...
hint: us open finals 2008

a bartoli tek...
novak nije uopshte medju najgorima
ja chak mislim da on ne probija dozvoljeno vreme
rafa da...
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Sto? Sta je uradila? Ne znam ni za pre da je nesto bila dzobladzna. :lol:

:tenis:
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2441240#p2441240]Oziris napisao:[/url]Rafa i Nole na "udaru": Servis greška za predugu pripremu prvog udarca!

N. Todorović | 13. 09. 2012. - 14:48h | Komentara: 0

Čelnici ATP-a najavili su dve promene pravila za početak naredne sezone, a jedna od njih bi najviše mogla da pogodi Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Čelnici ATP-a odlučili su da uvedu određene novine u teniska pravila, a prva se odnosi na skraćenje vremena prilikom pripreme servisa.

Poznato je da najviše sekundi prilikom servisa potroše Rafa i Novak i upravo bi oni mogli da osete nove posledice - ko prekorači predviđeno vreme od 25 sekundi, biće mu dodeljena servis greška.

Iako je do sada kao kazna bilo predviđena prvo opomena, pa poen za protivnika, to se nije dovoljno često primeljivalo, pa se očekuje da će nove mere ubrzati igru.

"Mnogo smo razgovarali o vremenu koje prođe između dva poena. Verujemo da će ova promena omogućiti sudijama da doslednije primenjuju to pravilo", rekao je izvršni direktor ATP, Bred Drui.

Druga promena odnosi se na ukidanje "neca", odnosno ako loptica zakači mrežu prilikom servisa, igra se nastavlja i to pravilo biće testirano u prva tri meseca 2013. godine na Čelendžerima.

"Na tim turnirima dobićemo povratne informacije od igrača i javnosti o ovom pravilu, pa ćemo odlučiti dalje o njegovom prilagođavanju", istakao je Drui.
čekaj,jel to važi samo za atp ili i za wta... :puzzle:

i ono,vetar i te stvari... :shrug:

a to sa necom je stvarno sranje... :povez:
Korisnikov avatar
By deran
juu...holanđani...:

đoković je neodgojeni lešinar čiji roditelji ne znaju pravila ponašanja

Novinarka Nicole Lucas opisala je srpskog tenisača kao neodgojenog.

"Đoković je talentiran, ali nije galantan i dobro odgojen. Potječe iz neciviliziranog dijela svijeta, njegovi roditelji i navijači ne znaju pravila ponašanja na teniskim stadionima, već sve to liči na nogometnu publiku. Fotografije na kojima je prikazan su najčešće sa stisnutim šakama i grimasama. Sve to je ružno i agresivno. Jedan nizozemski novinar ga je nedavno opisao kao čovjeka sa "koščatom lubanjom, kukastim nosom i crnom kosom, poput lešinara". U medijima se pojavilo i mišljenje jednog psihijatra, koji tvrdi da se Đoković posvetio tenisu uslijed želje za dominacijom."

index

oridžinal...:

http://www.trouw.nl/tr/nl/5009/Archief/ ... stil.dhtml" target="_blank
By Ulix
Đokovići nisu najsofisticiraniji ljudi na svetu, ali novinarka je fašista. :awesome:
Korisnikov avatar
By spliff
Jelena Jankovic (SRB) vs Yanina Wickmayer (BEL): 6-3 6-3
Korisnikov avatar
By Oziris
... Mislim, dobro nisu tu negde napisali da, osim sto je ruzan, i smrdi... A ruzan je i smrdi zato sto je srbin, jelte... :nokti:

Btw, nije to bas tako u oridzinalu, ali nije bas ni potpuno politicki korektno...
Korisnikov avatar
By spliff
ovo shto je index objavio je (totalno) izvucheno iz konteksta
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Au, pa Jeja opet pravo na Radvansku u Tokiju... :uplasen:
Korisnikov avatar
By nsc
Troicki - Stakhovsky 6-7,7-5,6-3 u Bangkoku
bravo Viktore
Korisnikov avatar
By spliff
1. set

winners jankovic 5 radwanska 1
unforced errors jankovic 19 radwanska 9

:(
Korisnikov avatar
By spliff
6:2 7:5

uchinilo se na momenat da moze da se preokrene mech
ali nishta od toga :(
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:(

Odgledao sam drugi set od trenutka kad je gubila sa 3:0. Bas je baksuz. :sigh:

Kad se oporavila i vratila u mec, vec sam poceo da mastam o dva GS-a sledece godine. :krezavi:
Mislim da cu verovati u njen trijumf na GS-u i kad bude starica od 79 godina i cetrdesetak godina penzionerskog staza! :ubise:
Korisnikov avatar
By spliff
i ana je izgubila
u 3 seta, od mladje sestre
Korisnikov avatar
By sing&dunum
A, tek sto je najavila novu GS titulu. :wundy:

Bar ima tu jednu, za razliku od Jeje... :sigh:
Korisnikov avatar
By spliff
TORAY PAN PACIFIC OPEN
Tokyo, Japan
September 23-29, 2012
$2,168,400/Premier
Hard/Outdoors

ORDER OF PLAY | DRAWS | PHOTOS | WATCH LIVE

Wednesday, September 26, 2012

Singles - Third Round
(1) Victoria Azarenka (BLR) d. (14) Roberta Vinci (ITA) 64 62
(2) Maria Sharapova (RUS) d. (16) Lucie Safarova (CZE) 62 76(5)
(3) Agnieszka Radwanska (POL) d. (Q) Jamie Hampton (USA) 64 63
(5) Angelique Kerber (GER) d. Urszula Radwanska (POL) 61 61
(6) Sara Errani (ITA) d. (9) Marion Bartoli (FRA) 36 62 62
(10) Caroline Wozniacki (DEN) d. (7) Li Na (CHN) 46 63 64
(8) Samantha Stosur (AUS) d. (12) Dominika Cibulkova (SVK) 64 75
(17) Nadia Petrova (RUS) d. Petra Martic (CRO) 76(2) 67(1) 64
Korisnikov avatar
By nsc
Tipsarevic - Moriya 6-4, 6-4
bravo Janko
Korisnikov avatar
By nsc
Tipsarevic - Verdasco 7-6, 6-4
bravo Janko
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Pa i fan klub sam joj otvorio? Toliko je velika moja ljubav prema njoj! Videćeš kad sledeće godine osvoji sva četiri gren slema! I to tako što će da pobedi Radvansku u finalu!
Korisnikov avatar
By nsc
Ivanovic - McHale 6-3, 6-2
bravo Ana
  • 1
  • 413
  • 414
  • 415
  • 416
  • 417
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!