Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
Kako je igrao zaslužuje da zaostaje 8000 poena za Federerom.
Korisnikov avatar
By deran
muški tenis sve više liči na ženski... :lol:

onaj osvojio zlato na OI,ovde ispao od bogtepitakoga,federer nije znao ge mu dupe a gde glava u finalu,ovde se razgoropadio,delpo igrao treći set 30 gemova polufinale na OI,sad ga bole ruka...

i,uopšte ta priča o povredam-mislim,del potro ima kolio-23 godine,a već silan staž u povredama,jednu operaciju...novak ne zaostaje mnogo (nije operisan doduše),nadal upropašten...

federer mu stvarno dođe SUPERsupermen...
Korisnikov avatar
By Oziris
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2424861#p2424861]deran napisao:[/url]muški tenis sve više liči na ženski... :lol:

onaj osvojio zlato na OI,ovde ispao od bogtepitakoga,federer nije znao ge mu dupe a gde glava u finalu,ovde se razgoropadio,delpo igrao treći set 30 gemova polufinale na OI,sad ga bole ruka...

i,uopšte ta priča o povredam-mislim,del potro ima kolio-23 godine,a već silan staž u povredama,jednu operaciju...novak ne zaostaje mnogo (nije operisan doduše),nadal upropašten...

federer mu stvarno dođe SUPERsupermen...
:smeh: :smeh: :smeh:

Hahahahaha, joj jeste, kad se sve ovako sumira... Mislim, kakav vi to ostali ljudi tenis igrate ako se svi osim Federera povredjuju?!? U cemu je fora?!? Sta, on vise igra servis-volej od ostalih? Nisam primetila da je drastican, osim kada dodje sezona trave.
Korisnikov avatar
By Sunce
Mislim da se Novak umorio, ipak je prethodne nedelje igrao u Kanadi.

Super je sto je osvojio tu titulu, i sada dosao do finala. Nebitan je poraz jer mislim da nije hteo bisere da baca sada, vec da sacuva igru za US open.

Rezija made in Sunce.

A stvarno steta sto fedex nije osvojio zlato. jebena kukuruzna svila...zamisljam mu stidne dlacise - svilenkasto narandzaste kao sveza kukuruzovina.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Bolje pronađi nekog finog dečka dok još nisi postao zvezda, posle nećeš znati ko te lovi zbog tebe, a ko zbog slave i novaca... ajd' pa srećno.
Korisnikov avatar
By spliff
jejaj dobila mech nakon izgubljenog prvog seta
kad sam prochitao vest, pomislio sam da je njuz.net...
Korisnikov avatar
By spliff
pobedila jeja i aranchu rus
2:0

:kolo:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ako neko razjasni misteriju otkud ta testera tamo, možda bih čak i mogao da poverujem u to... Mislim, i Jelena je dobila dva meča u nizu, čudne stvari se stalno dešavaju....
Korisnikov avatar
By deran
oni,ipak-novine/portali su tu da se čitaju...
Korisnikov avatar
By spliff
mom stadu favorita dodajem vinci :love:
  • 1
  • 412
  • 413
  • 414
  • 415
  • 416
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!