Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Bojana u prvom finalu. Jes da je u pitanju Miki Maus turnir, al take what you can get :D
Korisnikov avatar
By spliff
u 1/4finalu je tukla krunicku
u tri seta
17 brejkova ukupno
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Šteta što su morale tad da se sretnu, čini mi se da je druga polovina žreba kilavija...
Korisnikov avatar
By spliff
i tako...
boka osvojila prvu titulu
:D

6:3 6:1
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
To je moja borčanka :) Prva titula za Bojanu i prva titula za sprske teniserke u ovoj godini!!!
Korisnikov avatar
By spliff
Thursday, August 9, 2012

Central (from 12.00hrs)
1. Roberta Vinci vs. Ana Ivanovic
2. Aleksandra Wozniak vs. Jelena Jankovic (NB 14.00hrs)
3. Eugénie Bouchard vs. Li Na (NB 18.00hrs)
4. Victoria Azarenka vs. Tamira Paszek (NB 20.00hrs)

Banque Nationale (from 12.00hrs)
1. Marion Bartoli vs. Peng Shuai
2. Mona Barthel vs. Agnieszka Radwanska (NB 14.00hrs)
3. Angelique Kerber vs. Ekaterina Makarova (NB 16.00hrs)
4. Kiki Bertens vs. Caroline Wozniacki (NB 19.30hrs)

Court 9 (from 12.00hrs)
1. Carla Suárez Navarro vs. Sabine Lisicki
2. Dominika Cibulkova vs. Varvara Lepchenko
3. Grandin/Uhlirova vs. Lisicki/Peng
4. Cibulkova/Hantuchova vs. Mattek-Sands/Mirza

Court 5 (from 12.00hrs)
1. Huber/Raymond vs. Dushevina/Tanasugarn
2. Galina Voskoboeva vs. Christina McHale (NB 13.30hrs)
3. Petrova/Srebotnik vs. Chuang/Zhang
4. Kops-Jones/Spears vs. Rodionova/Voskoboeva
Korisnikov avatar
By spliff
MONTRÉAL, Canada - A few years ago they led a Serbian charge on the WTA, both reaching No.1 and going deep time and time again at the Grand Slams - but it just wasn't their day at the Rogers Cup on Thursday, as they both went out quietly in straight sets in the second round of the Premier-level tournament.

The No.11-seeded Ivanovic was the first to fall, suffering a 60 60 blowout to Roberta Vinci in 44 minutes. Ivanovic had three game points in the match - one serving at 0-4 in the first set and two more serving 0-2 in the second - but she never converted, and what resulted was her first ever double bagel loss.

"I really struggled to find my rhythm out there. It came as a surprise a little bit because I was practicing really well," Ivanovic said. "I was struggling to find my feet and get two consecutive balls in the court. Against players like Roberta who don't make many errors, it's always going to be tough to win like that.

"When you're down 4-0, 5-0, 6-0, the panic starts to set in. I forced a little bit. It was bad already without that. It was really, really tough for me out there."

Ivanovic was asked whether she has ever had such a tough loss: "Maybe not since I was a junior. I can't remember the last time I had a match like this."

Vinci, who had rallied from 5-1 down in the third set to beat Yanina Wickmayer in the first round, saving match point, was happy and surprised at the result.

"I was very surprised," Vinci said. "It's not easy to win 60 60 against a great player like Ana. I was playing really consistently with a lot of slice - and she doesn't like my slice. I think that was the key. I've played against her a lot of times, and it was strange to play her when she was playing like this."

Vinci scored the second double bagel win of her career, her first also coming at the Rogers Cup, against Nuria Llagostera Vives in Toronto in 2007.

The No.13-seeded Jankovic wasn't double bageled but didn't do too much better, falling to Canadian wildcard Aleksandra Wozniak, 62 63. Jankovic had won all four of their previous meetings but just couldn't grind past the Québécoise; the Serb has now lost her opening match at 12 of her last 16 tournaments.

"It couldn't have been better, to be here in front of the home crowd and make the third round at a big tournament like this," Wozniak said. "I was trying to not give her any rhythm, in fact I was trying to make her make mistakes. I was going for my shots but I was trying to do as few errors as I could at the same time."
Korisnikov avatar
By spliff
jeja izgubila u prvom kolu u sinsinatiju
a proshle godine je igrala finale
sad ce da ispadne iz top 30
:(
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
JELENA JANKOVIC (13) - SHUAI PENG (CHN) 7-5 5-7 6-7(8)
Servirala je za mec na *5-4 u drugom setu, ali je izgubila gem bez osvojenog poena (dve duple servis greske), a zatim i sledeca 2 gema. U trecem setu je vodila 2-0* i 4-2*, ali je oba puta ispustila brejk prednosti. Najzad, u tajbrejku posle *0-2 je napravila veliku seriju do *6-3 i 3 vezane mec lopte (dve na svoj servis). Sve je to prokockala, a zatim i jos dve mec lopte na *7-6 i 8-7*, da bi Peng iskoristila svoju prvu mec loptu i dobila mec posle tacno 3 sata igre.
Dakle koliki baksuz treba da budeš da ti se ovo desi? Koji po redu joj je ovo meč koji je izgubila, a da je imala meč lopte?
By Ulix
Mislim da to nema veze više sa baksuzlukom.
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2422648#p2422648]Noctis Lucis Caelum napisao:[/url]
JELENA JANKOVIC (13) - SHUAI PENG (CHN) 7-5 5-7 6-7(8)
Servirala je za mec na *5-4 u drugom setu, ali je izgubila gem bez osvojenog poena (dve duple servis greske), a zatim i sledeca 2 gema. U trecem setu je vodila 2-0* i 4-2*, ali je oba puta ispustila brejk prednosti. Najzad, u tajbrejku posle *0-2 je napravila veliku seriju do *6-3 i 3 vezane mec lopte (dve na svoj servis). Sve je to prokockala, a zatim i jos dve mec lopte na *7-6 i 8-7*, da bi Peng iskoristila svoju prvu mec loptu i dobila mec posle tacno 3 sata igre.
Dakle koliki baksuz treba da budeš da ti se ovo desi? Koji po redu joj je ovo meč koji je izgubila, a da je imala meč lopte?
Sunce rezira: Mislim da je Jelena namerno gubila u 1. kolima. Meni taj wta nekada izgleda kao industrija ili firma. Usluga za uslugu.

Bas steta sto Federer nije uzeo zlato - da sve lepo zaokruzi. A ne ona svila kukuruzna. :giljotina:
Korisnikov avatar
By Oziris
Injury forces Nadal out of 2012 US Open

Wednesday, August 15, 2012
Rafael Nadal, the 2010 US Open men’s singles champion, has withdrawn from the 2012 US Open due to injury.

In a statement, Nadal expressed his disappointment at not being able to compete in New York this year.

"I am very sad to announce that I am still not ready to play and have to withdraw from this year's US Open in NYC. I am sorry since I always found great crowds and great support, but I have to continue with my recuperation and preparation to be ready to play in the right conditions. I want to say hi and thanks to all the fans in particular to the New Yorkers. I'll miss you all this year at the Open!"

US Open Tournament Director David Brewer issued this statement regarding Nadal’s withdrawal:

"Rafa has informed us that he will not be ready to compete at the US Open this year and has withdrawn from the tournament. We hope to see him back on the court soon and look forward to his return to New York next year.”

Nadal, the world No. 3, has not competed since losing in the second round of Wimbledon in June due to a knee injury that caused him to miss the 2012 London Olympics as well as the Rogers Cup in Toronto and the Western & Southern Open in Cincinnati.

The 26-year-old Spaniard won his seventh Roland Garros title earlier this year for his 11th career Grand Slam singles title and his victory at the 2010 US Open completed a career Grand Slam. Last year, he was the US Open men’s singles runner-up, falling to Novak Djokovic in a four-set final.

This is the first US Open that Nadal will miss since he made his tournament debut back in 2003.

Auuuu!!! Pa sta bi to sa tim kolenom???
Korisnikov avatar
By spliff
jbg
tuga
:(

svojevremeno su razni "struchnjaci" upozoravali na njegova kolena, obzirom na njegov stil igre
drzim da ce se rafica vratiti, kad se oporavi, u punom sjaju
Korisnikov avatar
By Oziris
^ Pa evo, oglasio se cika Toni da zato i prave toliku pauzu, da se kao navodno ta kolena jednom za svagda oporave, izlece, sta god, da u buducnosti vise nema takvih problema... Nista nigde ne pise o nekoj operaciji, intervenciji i sl...

Anyway, jeste tuga sto mora da pravi toliku pauzu i sto mu se to desava, ali na cudan nacin mi uopste ne fali na Tour-u... :neznam:
Korisnikov avatar
By Marvin
meni ne fali ni malo

(gledam danas Pavličenkovu kako pomera dupe Karolini, i mogu vam reći da se moje oduševljenje kada ona gubi ništa nije smanjilo od vremena kad je bila boj 1)
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2423736#p2423736]Oziris napisao:[/url]^ Pa evo, oglasio se cika Toni da zato i prave toliku pauzu, da se kao navodno ta kolena jednom za svagda oporave, izlece, sta god, da u buducnosti vise nema takvih problema... Nista nigde ne pise o nekoj operaciji, intervenciji i sl...

Anyway, jeste tuga sto mora da pravi toliku pauzu i sto mu se to desava, ali na cudan nacin mi uopste ne fali na Tour-u... :neznam:
Jako je čudna ta priča sa njegovim kolenima. Ranije su govorili da ima tendinitis, evo sad odjednom čitam da je u pitanju nešto drugo, skoro pa nepovezano, pa razmišljam kako je ta kolena možda i nemoguće za svagda srediti, jer odbijam da poverujem da on ne može da napravi tim lekara koji će postaviti dijagnozu, za početak; mislim da oni tim pauzama kupuju Rafi još malo vremena do kraja karijere. Zaleče, pa onda ovoji koji GS, pa ponovo na bolovanje. I tako u krug, sve dok može.

Ali mi ne nedostaje uopšte, iako ga inače volim. :potapsava:
Korisnikov avatar
By deran
meni zapravo jako nedostaje,i bojim se da marej ne razgoropadi...

MNOGO zavisi od US opena... :kesa:
Korisnikov avatar
By spliff
serena lost to kerber 4:6 4:6 :(
venus made it to semis
Korisnikov avatar
By Oziris
Nadal boluje od Hofa sindroma

Ova bolest se leči ili strogim višemesečnim mirovanjem, sa rizikom da se posle povratka treninzima opet pojavi. Leči se i operacijom kolena koja ume da bude jako rizična

Zdravstveni problemi Rafaela Nadala su mnogo ozbiljniji nego što se to mislilo na početku. Španski teniski as je van terena još od poraza na startu Vimbldona od Lukaša Rosola. Zbog povrede kolena je propustio i Olimpijske Igre, masters turnire u Torontu i Sinsinatiju, a sada je saopštio da neće učestvovati ni na predstojećem US Openu.

Španski mediji prenose da njihov sportski mezimac boluje od Hofa sindroma. Reč je o poremećaju u kolenu. U zadnjem delu zgloba kolena se stvaraju masne naslage, koje pristiskaju tetive i meniskus i dolazi do preopterećenja kolena i jakih upala ligamenata.

Ova bolest se leči ili strogim višemesečnim mirovanjem, sa rizikom da se posle povratka treninzima opet pojavi. Leči se i operacijom koja ume da bude jako rizična. U Nadalovom timu su se odlučili za prvu opciju, strahujući da bi odlazak pod nož mogao da jako opasan i da bi ozbiljno mogao da ugrozi Rafinu karijeru.

"Vratiću se na teren kada budem u stanju za to. Neću da žurim. Jako mi je teško što moram da propustim i US Open, jer sam uvek voleo da igram na ovom turniru. Ali, sada moram da mirujem i povratak na teren zavisi od stanja u kojem će biti moje povređeno desno koleno" , rekao je Nadal.
By Ulix
Usput, šta mislite: Đoković ili Federer?

Mene Đoković baš i nije opčinio protiv Del Potra, tako da nisam optimista.
Korisnikov avatar
By Oziris
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2424563#p2424563]Ulix napisao:[/url]

Ta Kerber baš ima potencijala. :sweet:
Joj jeste, i meni se bas svidja. :D

A sto se tice muskog finala, meni je Djokovic skoro pa neobjasnjivo antipatican, te moje navijanje za Federera nema nikakve veze sa tim sto ja njega volim.

Sto je najgore, taj animozitet prema Djokovicu nekako s' vremenom postaje sve jaci... I pojma nemam jel to zbog toga sto mi njegova porodica ide na k.... ili to njegovo k..cenje kad pobedi, ili vec zbog toga sto ga mediji svaki put preuvelicaju i preduvaju... :neznam:
By Ulix
Đoković će izgubiti set sa 6:0, ovo je neverovatno. :wow:
  • 1
  • 411
  • 412
  • 413
  • 414
  • 415
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!