Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
mislim da ga je vec oborila
proshli put je taj niz prekinula bash u rimu
:(
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Mislim da joj je rekord 9 ispadanja u prvim kolima, odnosno 10 uzastopnih poraza. Tako da ima šanse da ga pretekne :D

A btw, izgleda je Serbia Open odsvirao svoje. Od sledeće godine najverovatnije se seli u Španiju.
Korisnikov avatar
By nsc
tata je otkrio da treba puno ulagati, a slaba zarada
Korisnikov avatar
By Sunce
Maria Sharapova will be the Russian delegation's flag-bearer at next month's Olympic opening ceremony in London, Russia's tennis chief Shamil Tarpishchev said on Tuesday.
'Tennis is a very popular sport and, so as far as I know, Roger Federer has been chosen to carry the Swiss flag and Rafa Nadal will lead the Spanish delegation at the opening ceremony in London," Tarpishchev, a member of the International Olympic Committee, was quoted as saying by local media.
The Russians have broken with tradition by choosing Sharapova, who won the French Open title last weekend.

Carrying the flag is considered a great honour in Russia and, until now, it was given only to famous athletes, mostly men, such as Greco-Roman wrestler Alexander Karelin and swimmer Alexander Popov, who have won numerous Olympic titles.
Sharapova, 25, will be making her Olympic debut in London after failing to qualify for the 2004 Games in Athens and missing the 2008 edition in Beijing with a shoulder injury.
'The Olympics has been a dream of mine since I was a young girl,' Sharapova, who was born in Siberia but is now based in Florida, said earlier this year.
Korisnikov avatar
By spliff
jeja proshla u 1/4 finale
jbt!!!
Korisnikov avatar
By Mia123
Hajde, Jeco, do finala pa odmah i do prve titule u godini. Četvrtfinale, polufinale i finale u istom danu. :wow: Birmingham rules. :lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
ipak neće biti i finale danas, a štešta, baš bi bila titula na jankovićevski način
Korisnikov avatar
By Marvin
Ju ju, šta ono uradi Nalbandian?!?
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Prvo kolo Vimbldona Klajsters-Janković. Oh well, sad će bar imati dobar alibi za ispadanje u prvom kolu :D
Korisnikov avatar
By deran
ajde da budemo optimisti... ^^
Korisnikov avatar
By Darling
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2397398#p2397398]Noctis Lucis Caelum napisao:[/url]Prvo kolo Vimbldona Klajsters-Janković. Oh well, sad će bar imati dobar alibi za ispadanje u prvom kolu :D
Taj rad :lol:

Ne znam stvarno kako samu sebe nije smorila više. :doh: Peeenziiijaaaa! Neka kreira one kožnjake što voli da nosi, bar bi bila uspešnija u nastojanju da bude seksi lejdi, umesto što mlati praznu slamu na terenu.
By Ulix
^ Ne preteruj, pa prošle nedelje je igrale finale. To je znak bar nekakvog napretka.
By Ulix
Ja baš mislim da će je pobediti, ne znam zašto.
Korisnikov avatar
By Marvin
ti si gori od mene :lol:

( neću naglas da kažem da mislim i ja da je moguće :lol: )
Korisnikov avatar
By Sunce
Cudna je ta Jelena. Mozda stvarno pobedi. Mislim da je njen najveci problem zamah pri forhendu, nikako joj nije prirodan udarac.

Mada, iskreno, ja mislim da ce uzeti medalju na Olimpijskim igrama. Sve je propustila zbog toga.
Korisnikov avatar
By Mia123
Jeca puca na iznenađenja. Gušt joj je da u godini kad preti da uđe u Ginisovu knjigu po broju ispadanja u prvom kolu, procentu neubačenog prvog servisa i broju neiznuđenih grešaka, najbolje odigra turnire na travnatoj podlozi koja joj najmanje leži. :D
Korisnikov avatar
By Darling
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2397888#p2397888]Sunce napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2397525#p2397525]Darling napisao:[/url]Ne preterujem, realna sam.
Jelena: "Darling, duso, zar ti koza nije fetis? Moracu jednom da te muvam u koznjaku, da vidim kako reagujes! Ne brini se ti za mene, ja sam obrt-dama. Do sada sam bila defazinka, a sada je servis moj adut. Mozda nemam penis, ali imam visoku stiklu. :kiss: :merlinka:"

Slika
:roflmao: Ni za trista godineE...džaba joj sve :roflmao:
By Ulix
Rodik osvojio titulu, konačno! :love:
  • 1
  • 405
  • 406
  • 407
  • 408
  • 409
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!