Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
( a i ja lenj 3 klika da kliknem :lol: )

For the singles competitions, the top 56 in the world rankings on 11 June 2012 of the WTA and ATP tours will qualify for the Olympics. However, entry is limited to four players from a country, which means that players who qualify from countries with four higher-ranked players already participating will not participate, and players outside of the top 56 from countries with less than four players already participating will qualify. A player will only participate if she or he have made themselves available to be drafted to represent their country in Davis Cup or Fed Cup for two of the following years; 2009, 2010, 2011, 2012 with one of the years being either 2011 or 2012.

In the doubles competitions, twenty four teams will automatically qualify as per the rankings on 11 June 2012, subject to a maximum of two teams per nation. Players in the top ten of the doubles rankings can reserve a place, provided they have a partner to compete with. The remaining eight teams will be decided by the ITF's Olympic Committee.

Entries for the mixed doubles will be confirmed at the Games.
Korisnikov avatar
By nsc
Jankovic - Robson 6-4, 7-6
Jovanovski - Vögele 6-3, 6-4
Korisnikov avatar
By spliff
Yulia Putintseva vs. Jelena Jankovic 3:6 1:6
Korisnikov avatar
By Marvin
Eto ti ga!

Dve pobede vezale obe!
Korisnikov avatar
By nsc
cestitke
samo tako nastavite do finala
Korisnikov avatar
By spliff
kanepi vs. jankovic 6:4 1:6 3:6
Korisnikov avatar
By Marvin
odlično je igrala u drugom setu, onda je vodila 5.0 u trećem... pa je fino i po starom običaju razigravala Kanepi, razigravala, razigravala... i na skoro pa se može reći- na sreću pobedila
Korisnikov avatar
By spliff
bojana igra super
samo kada bi (malo) smanjila greshke...
Korisnikov avatar
By spliff
3:6 u 3. setu
jbg
moglo je i bolje...
Korisnikov avatar
By spliff
mech jankovic vs. kerber pochinje za par minuta

:fige:
Korisnikov avatar
By ray_of_light
Jelena, Jelena...

nije to ona teniserka od ranije. jednostavno, ne moze vise da parira najboljim teniserkama. ne znam da li joj trener moze pomoci u ovim trenucima. od 2010. tone sve dublje i dublje, sto uostalom govori i njen ranking. moze ovako da igra do kraja karijere, ali je 25 - 30 mesto nazalost realnost.
Korisnikov avatar
By Marvin
nije realnost, ona ima josh dobre 3,4 godine da igra
malo li je puta u karijerama teniserki bilo takvih padova posle 25 godine, pa se vrate...

ne kažem da će da se desi, čak ni da je verovatno, ali uopšte ne bi bilo čudno da osvoji još nešto veliko
By Ulix
I - uz sve to što je Marvin napisao - ovde govorimo o JJ; ona je toliko uvrnuta da me ne bi čudilo da prvi GS osvoji sa 38 godina i da to bude Vimbldon.
Korisnikov avatar
By Marvin
da da, i to :lol:

sećam se da smo već pogađali kad i kako će da ga osvoji, i ja sam ubeđen da će biti u 3. mesecu trudnoće :yes:
By Ulix
Jedino što je izvesno jeste da će biti drame!
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Eh... izgubi Jelena od Sinđelije troglavog džukca, ali sve u svemu nisam nezadovoljan (bar ne previše). Kerber je na momente igrala nenormalno, uglove koje je izvlačila mislim da ne bi stigao ni Đoković. Jelena jeste pravila dosta glupih grešaka, ali neke stvari u njenoj igri su me skoro pa oduševile. Čini mi se da je poprilično radila na forhendu i na momente nisam mogao da verujem šta je forhendom radila u toku ovog i prethodnog meča (daleko je to od spektakularnog, but hay, govorimo o Jeleninom forhendu). Mora još malo da kalibriše sistem za navođenje i sve u svemu prema prikazanoj igri mogla bi da očekuje solidnu sezonu na šljaci... Sem Štutgarta, tamo će prvo kolo biti zajebanije od četvrtfinala gren slema, pa tu ništa ni ne očekujem...

Jedva čekam Madrdid, baš da vidim na šta će da liči ta plava šljaka i igra na njojzi.
Korisnikov avatar
By Sunce
JJ je namerno izgubila da se ne bi sastala sa Covecijom Ribicom - Karolinom. Nisam gledao mec.

Jedva cekam Rim. Najlepsi turnir, sljaka, sve mi se dopada u tom Rimu.
Korisnikov avatar
By nsc
Troicki - Lisnard 6-3, 6-1
Korisnikov avatar
By nsc
Djokovic - Seppi 6-1, 6-4
Tipsarevic - Montañés 6-2, 6-3
Korisnikov avatar
By nsc
Djokovic - Berdih 4-6, 6-3, 6-2
  • 1
  • 401
  • 402
  • 403
  • 404
  • 405
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!