Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by emo_haos_lepe, zgodne ljude
a sta si to zanimljivo spazila??![]()
Originally posted by tamanoirda znas da je sjajno protiv stresa, a ako zaradis upalu, najbolje je ici upalu na upalu i onda prodje! mislim, i nisam nesto pametna, ali jedino tako...
Sad zbog stresnih situacija (ispiti, etc.) kontam da cu morati malo vise da se fizicki aktiviram, posto mi to predstavlja i jedan vid "terapije".. A i treba malo da se dovedem u red..
Originally posted by elektron84Ma znam ja to, ali nisam u stanju cak ni niz stepenice da sidjem onda, a ne da trcim jos.. No, moracu, trci mi se, samo jos da se nakanim da odem.. Kondicija mi je nula, ali ajde, malo pomalo i vraticu se u formu..
da znas da je sjajno protiv stresa, a ako zaradis upalu, najbolje je ici upalu na upalu i onda prodje! mislim, i nisam nesto pametna, ali jedino tako...
Originally posted by tamanoirMalogradjanstina...
Jbt, trcim tu pre neki dan po kvartu.. Svi me gledaju k'o da sam sa Marsa pala..
Ne mislim da sam bila cudno obucena niti da sam imala nesto na faci..
Bilo je neko ok vreme, dakle uvece, ali ne jako kasno..
Ne pevam pesme koje slusam na mp3 playeru..
Koliko znam, ne trcim kao Fibi iz "Friends"..
...
wtf?
Originally posted by tamanoirI know.
Pa ako je to u pitanju, onda je donekle i ok.. It's not me, it's them..![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!