Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Paki
Pa da, najviše ?e zavisiti od njega samog... mada ako bude igrao protiv Blejka... :shrug: :uplasen:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Paki
Pa da, najviše ?e zavisiti od njega samog... mada ako bude igrao protiv Blejka... :shrug: :uplasen:
Da ti kazem ja nesto - neka se taj Blejk malo trese od malog koji je pregazio 9. igraca na svetu pa, potom, i Hasa (koji je sad nesto losiji ali je Has). Neka on malo cupa kosu. Novak je pregurao najgore. Sad sve moze da bude samo dobitak. A verujem da treme vise nema nimalo.
Korisnikov avatar
By broX
Novak ?e u osmini finala protiv pobednika duela Blejk - Monfils
Monfils pobedio :grin:
ali ako pobedi njega, igrace sa pobednikom meca Nadal-Hewitt
a ko god da prodje od njih dvojice, bice mu uzasno tesko :cookie:
ali dobro, i cetvrtfinale je za njega odlican uspeh,ustvari najbolji do sada:peva:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by brotherxxx
Novak ?e u osmini finala protiv pobednika duela Blejk - Monfils
Monfils pobedio :grin:
ali ako pobedi njega, igrace sa pobednikom meca Nadal-Hewitt
a ko god da prodje od njih dvojice, bice mu uzasno tesko :cookie:
ali dobro, i cetvrtfinale je za njega odlican uspeh,ustvari najbolji do sada:peva:
Pevaj:mazi:, ja cu da :zvizdi: zbog pobede Anchica.
Mario 'odrao' Robreda. Kako? - lako kad bi terali segu. Nema veze, vazno je da je prosao dalje.

Novaku se sve isplatilo. Tezi deo zreba je postao neuporedivo laksi ispadanjem Safina, izbacivanjem Gonzalesa i Hasa tako da tek u 1/4 finala moze da igra sa Nadalom (verovatno mada navijam za Hjuita). Iovako je veliki uspeh, Monfils ipak nije vrh....ali, u svakom slucaju, i da ne uspe, svaka decku (od 19) cast:hail2: Ima ono sto Ana nema, na zalost.
By Çâðê_DUP
Originally posted by Kupper

Pevaj:mazi:, ja cu da :zvizdi: zbog pobede Anchica.
Mario 'odrao' Robreda. Kako? - lako kad bi terali segu. Nema veze, vazno je da je prosao dalje.

Robredo je igrao kao klimakteri?na tetka.
Novaku se sve isplatilo... Ima ono sto Ana nema, na zalost.

Brkove?
:D
By Gost
:yay:
I Ph. D je online.
A šta ti dušo misliš o An?i?u danas?
:trep:
By Paris
Uh ja sam gledala Sharapovu i Safinu i preokret u 3. setu je bio wow.
By Gost
:sigh:
Ništa, prepri?a?u ti ja.
By Gost
'Vako.
Bila njih dvoj'ca, i masa neke ðece
i jedan ?o'ek na nekoj visokoj visokoj stolici,
pas mu se mesa pašjega napoteza, i ovaj
?o'ek je stalno nešto brojio a ona ðeca, kukala im
majka, neke loptice sve nešto prvo uzmu pa bace onoj
dvoj'ci, a oni imali neke k'o ne znam ni ja šta u rukama, i
sve udarali te loptice, prvo onaj dole pa onaj gore...
i tako to. A bila i neka mreža razapeta na sredini, a i
neki ljudi, ne viðeli se majci, sve govore "aut" i "nec" svako malo...
By Paris
Draga, previse si strucno to opisala :kada:
No, neka uspela sam da shvatim :P :mazi:
By Gost
Mo'š si mislit kako '?elica daje ?asove tenisa?
:pucaodsmeha:
By Paris
Mmm to bih bas volela da vidim :dude: :sise: :bale: :blush: :lezkiss:
By Gost
:blush:
Pa to su deca dušo!!!
Mis'im ne mis'im, telo vreteno se njima
ne pokazuje. To ja samo tebi. :trep:
By Paris
Mmmmm telo vreteno i :sise: :sise: :sise: mmmmm can't think now :bale: :bale: :bale:
By Çâðê_DUP
:blush: :blush: :blush:
Dam ti ja.
Korisnikov avatar
By spliff
nole igra sledecci mech na stadionu s. lenglen :fige:
Korisnikov avatar
By Paki
Bravoooo Noollleeeeeee !!!!!!! :klap:

Dobio je Monfilsa sa 3:0 u setovima... :hail2:

U ?etvrtfinalu prekosutra protiv Rafaela Nadala !!! :yay:

P.S. Za koga ?eš da navijaš, spliff ? :uljenavatru: :lukavi:
Korisnikov avatar
By Hybrid
:hail: :hail:
Monfis nije bio loš, ali je Ðokovi? baš lepo odigrao. Po?eo sam se bio nervirati svako malo kad prebaci ceo teren, al OK, oprošteno mu :lol:
Važno da se nije puno namu?io sa Monfisom i da se može lepo odmoriti do srede :D
:andjelak:
Korisnikov avatar
By mary
Jooooooooooj kako je dobro odigrao Nole!!!
Svaka mu cast!
Nekako mislim da ce biti izjednacena borba sa Nadalom...zivci ce da pobede...
NOLE!NOLE!NOLE!
Korisnikov avatar
By Lunja
Bravo za Djokovica i sve najbolje u sledecem mecu!
Mogao bi drop shot da popravi - danas mu je isao losije nego servis Dementievoj.
Korisnikov avatar
By Kupper
:hail2: :yay:

Najslabiji Novakov mec na RG sto samo pokazuje koliko je 'porastao' kao teniser, Monfis odlican s obzirom koliko je sati igrao do ovog meca (2.1 puta vise od Novaka).

@'celica - Nisu sreco brkovi, danas ti je Novak pokazao (videlo se:D) sta je to sto ima a Ana ne:)

Najjaci 1/4 Federer-Ancic
Najslabiji Ljubicic-Beneto
Najzanimljiviji -Djokovic- :mini:Nadal
Naj (kako god) Nalbandian-Davidenko
Korisnikov avatar
By spliff
nole je :kralj: ali stvarno!!! :) :) :)

:tenis: :tenis: :tenis:

bash me interesuj kako cce da se drzzi protiv rafaela :fige:

:D let's wait and see :gatara:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by spliff
shto se nashih tiche, mozzda novak neshto uradi...
samo da se zna... :P :right: :P
Korisnikov avatar
By Kiborg
Sasvim slu?ajno sam na vestima naleteo na to da je Novak nekog pobedio i da je to najve?i uspeh u srpskom muškom tenisu puno godina unazad (zaboravio koliko?).

Dakle, šta re?i osim
BRAVO Nova?e!!!!!

Taj Novak izgleda dobro igra, odavno uglavnom pobeðuje, želim mu da tako i nastavi!
Korisnikov avatar
By MARQUE
Na eurosportu upravo imaju reportažu o RG pa vidio kako je ove godine ?ak tri ex-yu igra?a u ?etvrfinalu RG .. jedan srpski i dva hrvatska .. :smeh: lijepo, još kada bi svi prošli u polufinale i da imamo pravo hrvatsko-srpsko (polu)finale u sred Pariza ... :bic:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by MARQUE
.. jedan srpski i dva hrvatska .. :smeh: lijepo, još kada bi svi prošli u polufinale i da imamo pravo hrvatsko-srpsko (polu)finale u sred Pariza ... :bic:
To bi znacilo jos veci uspeh (i mnogo, mnogo ATP bodova) - 'svrgavanje' Federera i Nadala (sa onim Francuzom je vec lakse). Eh....kad bi....
Korisnikov avatar
By MARQUE
sa onim Francuzom je vec lakse
ne bih baš rekao, možda je najslabiji po ljestvici, ali je ipak Francuz i igra pred doma?om publikom i punim stadionom ... :hmm:
Korisnikov avatar
By spliff
danas nole igra sa nadalom. drzzim da cce biti :tenis: do jaja

CHATRIER 12:00 Start
Men's Singles - Qtr. Finals Novak Djokovic (SCG) vs. Rafael Nadal (ESP)[2]

:molise: :fige: :molise:
Korisnikov avatar
By Paki
U ?etvrtfinalu Rolan Garosa Novak Ðokovi? danas (12 ?asova) igra protiv sjajnog Španca, koji poru?uje da zna za kvalitete svog protivnika

Nadal: Ðokovi? je opasan igra?

U velikom ?etvrtfinalu Rolan Garosa najbolji teniser Srbije Novak Ðokovi? ?e danas u najvažnijem me?u karijere dosad igrati protiv ubedljivo prvog tenisera na šljaci i drugog reketa sveta Rafaela Nadala. Gotovo vršnjaci, njih dvojica na teren izlaze u potpuno razli?itim ulogama. Branilac trofeja na Rolan Garosu i igra? koga godinu i po dana niko nije uspeo da pobedi na šljaci, uklju?uju?i i Rožea Federera, apsolutni je favorit u me?u sa 63. teniserom na ATP listi kome je ove godine najve?i uspeh bio plasman u polufinale turnira u Zagrebu. Na grend slem scenu jedan od najve?ih talenata srpskog tenisa poslednjih decenija stupio je po?etkom prošle godine na Australian openu. Tada je izgubio u prvom kolu od kasnije šampiona Marata Safina, potom je u Parizu predao me? Koriji u drugom kolu, a na Vimbldonu i US openu stigao je do tre?eg kola. Ponosni vlasnik je rekorda kao najmlaði teniser (18 godina i pet meseci) koji je uspeo da uðe meðu prvih 100 na ATP listi. Do svog prvog velikog ?etvrtfinala Ðokovi? je stigao zahvaljuju?i pobedama nad Ornom i trojicom nosilaca Gonzalesom (9), Hasom (22) i Monfisom(25).
SlikaSlika
Njegov protivnik, još uvek skromni momak sa Majorke, jedini je igra? koji je pobeðivao Federera više nego jednom još od februara 2004. kada je Švajcarac postao reket broj 1. Samo ove godine tri puta je slavio u finalima protiv Federera - u Monte Karlu, Dubaiju i Rimu, neposredno pred po?etak Rolan Garosa. Kao tinejdžer prošle godine osvojio je 11 titula (od toga osam na šljaci) i srušio 23 godine star rekord Matsa Vilandera (9). Prvi je posle njega (Vilandera) koji je uspeo da kao debitant osvoji grend slem. Ono što nikako ne ide na ruku našem teniseru u me?u protiv izuzetno spremnog Nadala je i njegov poslednji rekord - 57 uzastopnih pobeda na šljaci, ?ime je oborio i rekord Giljerma Vilasa iz 1977. Pomalo zastrašuju?e, ali u isto vreme rastere?uju?e deluje Nadalova superiornost na "crvenim" teniskim terenima. Ðokovi? jeste autsajder, i to što bi njegov trijumf u ovom me?u bio senzacija može da iskoristi kao prednost. Samouverenost i zrelost kojom je plenio u prva ?etiri kola daju šansu Ðokovi?u da "hladne glave i velikog srca" može da u?ini i ono što izgleda kao nemogu?e. Nadal je odigrao nekoliko teških me?eva, ali je nakon pobede nad Hjuitom ju?e imao dan pauze, što mu je, kako kaže, bilo dovoljno da se pripremi za me? sa Novakom. Španac ne sumnja u kvalitete našeg tenisera.

- On ima veliki potencijal. Prili?no je opasan igra?, ima izuzetno jake udarce. Ne znam kakav ?e plasman imati krajem godine, ali je sigurno da ?e znatno napredovati - prokomentarisao je svog rivala Nadal, rekavši da još uvek ne želi da razmišlja o finalu jer ga "o?ekuje težak ?etvrtfinalni me?".

Nadal i Ðokovi? se nikada ranije nisu sastajali. Posle današnjeg susreta poraženi ?e se od turnira oprostiti sa 117.500 evra u džepu, dok ?e polufinalisti pripasti najmanje 235.000 dolara.

http://www.danas.co.yu/20060607/sport1.html#4
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!