Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ZvezdasBGna zzalost... sad pazite shta skandirate i kakve banere imate tamo na severu
Ova utakmica je bila najbolji dokaz da je igrati pred praznim tribinama na svom stadionu kazna velicine penala u 90-tom minutu.
Originally posted by ZvezdasBGi ja , i ja....
No, kao sto rece Njuskalo nista nije propalo. Trece mesto vodi dalje tako da trebamo biti uz nas voljeni klub. Ono sto jedva cekam je duel sa favoritom nashe grupe Romom!
Originally posted by ZvezdasBGnaravno 'ccem dodjem.
Ova utakmica je prosla bez pomoci nas navijaca, ali za sledece tekme (narocito za tekmu protiv Rome) Delije pripremaju eksluzivnu koreografiju na tribinama! A o cemu se radi? Dodjite na stadion da vidite kako se navija i voli nas najtrofejniji klub.![]()
Originally posted by ZvezdasBGPrvo i prvo, javi se kad ides negde na duze.
Da nema sportske ekipe ovde na forumu, ja ne bih ni bio ovde. Zato, dok ste vi ovde, bicu i ja.![]()
![]()
Nadam se da cemo od nedelje biti kompletni, posto su neki nashi sportski "prvotimci" oterani.
Originally posted by KupperPrimio k znanju.Originally posted by ZvezdasBGPrvo i prvo, javi se kad ides negde na duze.
Da nema sportske ekipe ovde na forumu, ja ne bih ni bio ovde. Zato, dok ste vi ovde, bicu i ja.![]()
![]()
Nadam se da cemo od nedelje biti kompletni, posto su neki nashi sportski "prvotimci" oterani.
Drugo, isto kao i prvo:bic:
Originally posted by ZvezdasBGyeeeeey!!!
Evo posto sam Spliffu na chatu obecao da cu mu reci cene karata za predstojeci mec sa Romom, da ispunim to obecanje!![]()
Elem ovako, prema mojim saznanjima cena karti za mec 1 decembra ce se kretati od 500 dindzi za severnu i juznu tribinu do 1.500 dindzi koliko ce biti potrebno izdvojiti za zapadnu (snobovsku) stranu!![]()
![]()
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!