Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by bigirl
Ipak je to tužno navijati za tako bedan tim kao što je Partizan. Isfrustrirani su... :psiholog:
jesu bogami.... shta da se radi?
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Evo i mene. Stizem sa zakasnjenjem od milion godina. :D
Nista narode, presela mi je "ekskurzija po dezeli" posle one nesrece protiv Bazela. Ustvari tacno sam znao da ce sve krenuti nizbrdo posle onog nesrecnog penala za Svajcarce.....
Ova utakmica je bila najbolji dokaz da je igrati pred praznim tribinama na svom stadionu kazna velicine penala u 90-tom minutu. Nazalost.
No, kao sto rece Njuskalo nista nije propalo. Trece mesto vodi dalje tako da trebamo biti uz nas voljeni klub. Ono sto jedva cekam je duel sa favoritom nashe grupe Romom!
Ova utakmica je prosla bez pomoci nas navijaca, ali za sledece tekme (narocito za tekmu protiv Rome) Delije pripremaju eksluzivnu koreografiju na tribinama! A o cemu se radi? Dodjite na stadion da vidite kako se navija i voli nas najtrofejniji klub. :zvezda:
Korisnikov avatar
By spliff
dobro nam doshao :)
Originally posted by ZvezdasBG
Ova utakmica je bila najbolji dokaz da je igrati pred praznim tribinama na svom stadionu kazna velicine penala u 90-tom minutu.
na zzalost... sad pazite shta skandirate i kakve banere imate tamo na severu

:zvezdice:
No, kao sto rece Njuskalo nista nije propalo. Trece mesto vodi dalje tako da trebamo biti uz nas voljeni klub. Ono sto jedva cekam je duel sa favoritom nashe grupe Romom!
i ja , i ja.... :opacupa: :opacupa: :opacupa:
Ova utakmica je prosla bez pomoci nas navijaca, ali za sledece tekme (narocito za tekmu protiv Rome) Delije pripremaju eksluzivnu koreografiju na tribinama! A o cemu se radi? Dodjite na stadion da vidite kako se navija i voli nas najtrofejniji klub. :zvezda:
naravno 'ccem dodjem. :)

_ciganin_ sa zapada :zvezda: :zvezda: :zvezda:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by spliff
Bolje vas nashao. :offtopic: :lol:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by spliff
Bolje vas nashao. :offtopic: :lol:
moram da priznam da je bash bilo dosadno ovde bez tebe :cvece:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Da nema sportske ekipe ovde na forumu, ja ne bih ni bio ovde. Zato, dok ste vi ovde, bicu i ja. :D :friends:
Nadam se da cemo od nedelje biti kompletni, posto su neki nashi sportski "prvotimci" oterani.
Korisnikov avatar
By Kupper
Da nema sportske ekipe ovde na forumu, ja ne bih ni bio ovde. Zato, dok ste vi ovde, bicu i ja. :D :friends:
Nadam se da cemo od nedelje biti kompletni, posto su neki nashi sportski "prvotimci" oterani.
Prvo i prvo, javi se kad ides negde na duze.

Drugo, isto kao i prvo:bic:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kupper
Prvo i prvo, javi se kad ides negde na duze.

Drugo, isto kao i prvo:bic:
Primio k znanju. :pionir:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Iz UEFA je u Crvenu Zvezdu stiglo obaveštenje u kojem se navodi da svi me?evi ?etvrtog i petog kola lige Kupa UEFA moraju da po?nu u isto vreme.

Tako ?e beogradski "crveno-beli" svoj susret sa Romom u ?etvrtom kolu grupe E ovog nadmetanja na "Marakani odigrati prvog dana decembra od 20:45h, baš kao i me? poslednjeg kola u Strazburu sa istoimenom ekipom.

Aktuelni lider Meridian Super Lige ?e u Francuskoj gostovati u sredu, 14. decembra.
Korisnikov avatar
By spliff
Evo posto sam Spliffu na chatu obecao da cu mu reci cene karata za predstojeci mec sa Romom, da ispunim to obecanje! :D
Elem ovako, prema mojim saznanjima cena karti za mec 1 decembra ce se kretati od 500 dindzi za severnu i juznu tribinu do 1.500 dindzi koliko ce biti potrebno izdvojiti za zapadnu (snobovsku) stranu! :lol: :yay: :D :zvezdas:
yeeeeey!!!
idemo svi, svi, svi..... :crveni:
By Markky
I ja se prikljucujem sportskom drustvu :muzika: :zvezdas:

:crveni: :vatroslava:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Cekamo na revans u Hrvatskoj. U svakom slucaju, pukli su. :D
Korisnikov avatar
By zboO
offfff, ali ajde trazila sam rezultat i nasla sam ga ovde....e zveki, zveki..... pa kakve ovo ima veze sa kupom uefa??

:nesiguran:

bravo PLAVI :klap:
Korisnikov avatar
By spliff
pukosmo (opet)!!! valjda cce da nam se posrecci kad budemo igrali u beogradu i pred punim stadionom... :fige:

sad mi se vecc chini da ccemo teshko neshto da uradimo u grupi... u svakom sluchaju, josh uvek, sam siguran da ccemo barem jednu utakmicu da dobijemo (mozzda i dve)

zzivi bili pa videli... ciganin u dushi, delija sa zapada :crveni:
Korisnikov avatar
By zboO
evo ja se razmishljam da li da idem da posmatram mech sa Romom....ako bude oko 20h idem sigurno....mada sa ovakvim rezultatom i po ovakvom vremenu ne znam koliko se isplati ici i nervirati se!!

:neznam:
Korisnikov avatar
By spliff
ma hoccu da odem i da ih pozdravim sve... pochevshi od zenge, pa do poslednjeg igracha!
i da gledam kako deca na severu prave spektakl... ponekad se samo zbog toga isplati oticci na stadion. grobari to nemogu da skapiraju... jbg
Korisnikov avatar
By spliff
ma nema shanse da odemo dalje... mnogo toga bi trebalo da se poklopi... nema veze, daj samo da pobedimo nekog i ja ccu biti zadovoljan
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Sa' cemo vidimo da su zvezde ili zvezdice!!!

Zvezda treba da pobedi u obe utakmice i onda samo jedna kombinacija moze da nas izbaci, a to je da Bazel izgubi obe (i od Rome i od Tromza) i da Tromzo ima bolju gol razliku od nas. Sve ostale kombinacije ishoda utakmica Bazel-Tromzo i Roma-Bazel ostavljaju nas na trecem mestu.

Cak i kombinacija da Bazel-Tromzo bude nereseno + pobeda Rome nad Bazelom moze da omoguci Zvezdi da ide dalje sa pobedom i neresenim protiv Rome i Strazbura ako ima bolju gol razliku od Bazela i Tromza (znaci pobediti tu jednu sa najmanje 2 gola razlike).

Kljucno je pobediti Romu jer je Strazbur vec teoretski obezbedio prolazak dalje.
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by ParisH.
3:1 :lol:
pa bilo je hladno :P
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Nazalost ovoga sam se i plasio. Nije FCRS kao Galatasaray, a pak i Galata je izugbio od ovih norveških nesre?nika. :wow:
By Paris
Originally posted by Goraan
Originally posted by ParisH.
3:1 :lol:
pa bilo je hladno :P
Pa bre Zvezdasi niste chuli onu deciju.."Zima, zima e pa shta je" :lol:
Korisnikov avatar
By spliff
vi ste je chuli josh pre par meseci.... :)
By Paris
Ali ko se zadnji smeje najsladje se smeje:meduza:
Korisnikov avatar
By IriS
ZVEZDAAAAAAAAAAAAAAA

:yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay:

svaka ?ast Žigi?u i golmanu Stojkovi?u na odbrani penala :hail:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Nisam gledao prvo poluvreme (bio na tr?anju), ali koliko sam ?uo i nisam propustio ništa specijalno...

ŽIGI? I STOJKOVI? :love:

3:1 :tos:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!