Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Ako se zagledate u moj avatar koji je prisutan vec neko vreme, primeticete da je u pitanju duel fudbalera OFK "Beograda" i francuskog AJ " Auxerre" na "Omladinskom" stadionu u Beogradu.

By the way, to je jedini ex-YU stadion ove sezone, sa koga su Francuzi otisli porazeni.

A naravno i ajmo mi sportasi da se organizujemo i odemo na "derby" :kakodane: u nedelju sa pocetkom od 13:00. Igraju "romanticari" i "crno-beli". Ne ocekujem da ce biti pretty interesting, ali nikad se ne zna. Ovi u PFC-u su mlogo neurozni. :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By west end
A.J.Auxerre je u obe utakmice kao gost i domacin pobedio Zagrebacki Dinamo,malo je reci da je u beogradu pobedio partizanske boljsevike a jedini ko mu je bio itekako ravnpravan je bio OFK Beograd.U hramu fudbala na karaburmi AJA je nadigran bio i porazen sa 1-0 dok je u revansu u Auxerre-u Ofk imao do 7 minuta pred kraj rezultat koji ga vodi u sledce kolo...:iskusenje:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by BlueUnion
A naravno i ajmo mi sportasi da se organizujemo i odemo na "derby" :kakodane: u nedelju sa pocetkom od 13:00. Igraju "romanticari" i "crno-beli". Ne ocekujem da ce biti pretty interesting, ali nikad se ne zna. Ovi u PFC-u su mlogo neurozni. :pucaodsmeha:
Skoljko para?
Na čijem stadionu?
Korisnikov avatar
By bigirl
Naravno... navijam za OFK...
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Koliko ja znam free upad je, tako da je Zapad/West cool varijanta. Na omladinskom se igra.
Korisnikov avatar
By west end
Originally posted by bigirl
Naravno... navijam za OFK...
:love: :klap:
Korisnikov avatar
By bigirl
E fuck. Uskočilo mi dete za čas, sutra od 12h... :bic: Ali držim fige OFK-u! :fige: :fige: :fige:
Korisnikov avatar
By west end
srecan gol su grobari dali da ih djavo nosi:avalon:

onaj grobarski protest posle utakmice te svinjske njuske:krava: taj smrad taj primitivizam ....kao dan ranije iste face ista ikonografija na mitingu podrske hercegovackom vepru koji se nalazi na letovanju u Hagu:kokice:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by west end
kao dan ranije iste face ista ikonografija na mitingu podrske hercegovackom vepru koji se nalazi na letovanju u Hagu:kokice:
:offtopic:

Немојмо да мешамо политику и спорт. :snob:
Korisnikov avatar
By spliff
1:1 je najbolji mogucci rez. CRVENA ZVEZDA!!!!! :pivce:

a shto se tiche vepra iz hercegovine potpuno se slazzem :)
Korisnikov avatar
By mariii
Originally posted by west end
srecan gol su grobari dali da ih djavo nosi:avalon:

onaj grobarski protest posle utakmice te svinjske njuske:krava: taj smrad taj primitivizam ....kao dan ranije iste face ista ikonografija na mitingu podrske hercegovackom vepru koji se nalazi na letovanju u Hagu:kokice:

Nemoj da te Resavac sredi!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!