Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kupper
Originally posted by ZvezdasBG
Jedino mi zao sto sam igrao na kladzi 4+...
Ja isto.
A nesto mi govorilo da igram 2-3....al ne dade mi djavo...:mad:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by west end
Originally posted by spliff
a bogami ni seniori se nisu obrukali ovaj put :trep:
seniori su dobro odradili svoj posao ....jedino ko sebe bruka i bruka Srbiju u nacelu su one svinje komunisticke delije i grobari koji zvizde dok se intonira protivnicka himna;zvizdali su Belgijskoj pa juce Jermenskoj kakav je to primitivizam:mad:
Sto neces da naletis na te "svinje komunisticke"...
Korisnikov avatar
By spliff
pa sad... ne bih te navijache nazivao svinjama komunistichkim, ali stvarno neko treba objasniti toj deci da se ne zvizzdi kada svira himna
Korisnikov avatar
By west end
Originally posted by ZvezdasBG
Originally posted by west end
a bogami ni seniori se nisu obrukali ovaj put :trep:
seniori su dobro odradili svoj posao ....jedino ko sebe bruka i bruka Srbiju u nacelu su one svinje komunisticke delije i grobari koji zvizde dok se intonira protivnicka himna;zvizdali su Belgijskoj pa juce Jermenskoj kakav je to primitivizam:mad:
Sto neces da naletis na te "svinje komunisticke"...

eh da naletim na njih i da su pritiom jako mladi i lepi bili bi privilegovani da mi polizu jaja:P
Korisnikov avatar
By west end
pa sad... ne bih te navijache nazivao svinjama komunistichkim, ali stvarno neko treba objasniti toj deci da se ne zvizzdi kada svira himna
Spliff siguran sam da si gledao utakmicu Poljska Srbija i da se secas gromkog aplauza Poljskih navijaca Srpskoj himni.
Zvizdati necijoj himni je najgori oblik primitivizma :krava: a dobro se secam na utakmici sa Belgijom je bilo i majmunskih krika iz publike kada su tamnoputi fudbaleri Belgije dobijali loptu:kesa:

Ja zaista ne znam kako drukcije da nazovem pristalice petokrake i partizana; zvezdine delije je stvorila i organizovala db Crnogorskih ratnih zlocinaca Milosevica i Arkana:ninja:

Pre neko vece na sos kanalu emisija hrt o tome kako Hrvati nece regionalnu fudbalsku ligu zbog zvezde i partizana pa i u pravu su Hrvati.Fudbal u Srbiji su unistili zvezda i partizan.

U regionalnoj ligi bi se kvalitet Srpskih timova poboljsao, domaci igraci ne bi tako brzo odlazili u inostranstvo ...ali mi sa petokrakom i partizanom ne idemo u Evropu nego se vracamo 300godina pre majmuna:mad:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Sutra ce biti odigrano sedam utakmica kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo u fudbalu koje se 2008. godine odrzava u Austriji i Svajcarskoj.

Nama su svakako najinteresantniji dueli grupe A u kojoj je i nasa selekcija. I dok "beli orlovi" igraju prijateljski mec sa Norveskom, Portugalci na svom terenu ne bi smeli da imaju problema protiv Kazahstana, bas kao ni Finska protiv Jermenije. Mnogo vise uzbudjenja se ocekuje u duelu Belgije i sve bolje Poljske. Domaci bi u slucaju neuspeha verovatno definitivno ispali iz trke za osvajanje mesta koje vodi na zavrsni turnir.

Evo i parova:

Grupa A
18:00h Finska - Jermenija
20:30h Belgija - Poljska
22:00h Portugal - Kazahstan

Grupa D
20:00h Kipar - Nemacka
20:30h Republika Irska - San Marino

Grupa E
17:00h Makedonija - Rusija
18:00h Izrael - Hrvatska
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!