Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Fudbaler sredine terena beogradske
Crvene zvezde Bosko Jankovich potpisao je petogodisnji ugovor sa
spanskom Majorkom, objavljeno je danas na sajtu beogradskog kluba.

Finansijski detalji ugovora nisu saopsteni, ali su srpski mediji
izvestili da je transfer vredan oko 2,5 miliona evra.

Predsednik Zvezde Dragan Stojkovich rekao je da je uprava kluba jos
prosle godine planirala da proda mladog reprezentativca Srbije i da
je zbog toga ove sezone doveden bugarski fudbaler Blagoj Georgijev.

"Mora se shvatiti da je klub u situaciji koja na finansijskom planu
nije ruzzicasta. Prodaja igraca je neminovnost. Najvaznije je da se
kupi jeftino, a proda skupo. Crvenoj zvezdi treba novac i to mi
najbolje znamo", rekao je Stojkovich.

On je dodao da do kraja prelaznog roka moze biti jos odlazaka iz
Zvezde, ali da bi tim "crveno-belih" mogao i da se pojaca.

"Procenichemo sta da radimo, ako bude bilo pravih ponuda, i mislim da
chemo tada napraviti pravi posao", rekao je Stojkovich.

Predsednik Zvezde je dodao da je klub u pregovorima o dovodjenju
srpskog reprezentativca Aleksandra Trisovicha.

"Vech duze vreme razmisljamo o Trisovichu, pregovori su u toku i
ako pronadjemo zajednicki jezik, mislim da smo blizu da ga dovedemo.
Ne samo njega vech i jos neke igrace cija imena ne bih spominjao.
Trudichemo se da medju njima bude i neko zvucnije ime", rekao je
Stojkovich.

On je demantovao da che reprezentativni napadac Nikola Zigich prechi
u Juventus, jer torinski klub, s obzirom da che ove sezone igrati u
drugoj ligi, nema prava da dovodi strance.

"Klubovi se javljaju, ali sigurno je da ga nechemo jeftino prodati.
Zigich je svojim igrama i ponasanjem zasluzio da naplati kvalitet",
istakao je Dragan Stojkovich.

Slika
Korisnikov avatar
By Delete
Jao, kako nasim klbovima treba jedna dobra revizija, da se vidi gde pare od tih transfera odlaze, svake godine oni dodju do ogromnih cifara, a vecini igraca se ni dotadasnji ugovori ne isplate do kraja! I imaju ambicije u Ligi sampiona ili UEFA kupu...pa sa cim da igramo, sakom decaka iz sokaka, koji pikaju fucu rekreativno?! Jaka mi je i Zigic faca, bolje da ga prodaju, svakako od njega i nema neke koristi, svojevremeno je i Drulic igrao bolje od njega!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
U bre nemoj tako sa Zigom. Jes da sam i ja jos uvek ljut na njega ali jebi ga necemo sad da bacimo pod noge sve sto je uradio za Zvezdu. Sto se "revizije" tice, svakako da treba dobro procesljati knjige u klubovima. Mada da se razumemo, prodaja igraca i jeste neminovnost. Ne mozes igracu pruziti mogucnost napredovanja? Onda nemas prava ni da ga drzis. Jebi ga...
Korisnikov avatar
By ns.happy
mislim da ovakvim temama nije mesto na ovom forumu.:sesir:
Korisnikov avatar
By Delete
Poenta je da oni vise teraju igrace da idu, nego sto igraci imaju takvu zelju za napredovanjem. Samo treba pomisliti koliko je nasih igraca propalo tamo negde cameci na klupi, pa ih posle ni Zvezda ne bi uzela, a kamoli ko drugi...i sve zbog toga sto je klubu bio potreban novac., a vecina tih mladica nije ni svesna sta ih je snaslo dok ne prodje nekoliko meseci, pa im posle bude kasno za sve, osim za kajanje.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by ns.happy
mislim da ovakvim temama nije mesto na ovom forumu. :sesir:
Ni tebi u ovom folderu (chitaj SPORT).
Elem, nek mu je laka crna zemlja.:shrug:
Korisnikov avatar
By ns.happy
:roflmao: :mjuza:

zemunac sto jes' jes':roflmao:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ali imas i obrnutih slucajeva. Recimo ako se secas Perice Ognjenovica? Insistirao je da ode u Real i toliko kenjao po medijima jer zaboga njega trazi kraljevski klub i okej, otisao i sta? Nista batice. Grejao je klupu kao peta postava Reala! Nema bato zaletis se i dok ti stignes na red (ako uopste i stignes) prodjose godine, a zna se sta znaci za jednog fudbalera pauza od nekoliko meseci. Ista situacija je bila i sa Partizanovcem Draganom Ciricem pa i Damirom Cakarem. One druge "povratnike" ne racunam. Jeste da je manje poznate klub mozda gurao u neke jeftinije ino klubove sve zarad kinte, ali su oni glavni igraci ipak legli na rudu i za par milioncica (koji ipak nisu nista za klubove tipa Real, Milan, Manchester...) otisli da greju klupu. Samo naivac moze da pomisli da u Realu posle Zvezde ili Partizana mozes u prvi sastav. Prosla su vremena kada smo davali igrace za prve postave renomiranih evro klubova. Ipak je bolje biti prvi u selu, nego poslednji u gradu. Drugim recima bolje je biti zvezda u Zvezdi nego biti "skupljac lopti" na Santjago Bernabeu.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by ZvezdasBG
...bolje je biti zvezda u Zvezdi nego biti "skupljac lopti" na Santjago Bernabeu.
U potpunosti se slazem! A, opet tvrdim, Zvezdi je bitno da sto pre proda igrace, da uzme pare, ne da ih usmeri na pravi nacin, sto je, opet, greska Zvezde, jer ti mladi igraci vecinom nisu svesni da nisu tamo negde ni priblizno cenjeni i da nikad nece biti, kao kod kuce.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Delete
Originally posted by ZvezdasBG
...bolje je biti zvezda u Zvezdi nego biti "skupljac lopti" na Santjago Bernabeu.
U potpunosti se slazem! A, opet tvrdim, Zvezdi je bitno da sto pre proda igrace, da uzme pare, ne da ih usmeri na pravi nacin, sto je, opet, greska Zvezde, jer ti mladi igraci vecinom nisu svesni da nisu tamo negde ni priblizno cenjeni i da nikad nece biti, kao kod kuce.
Tacno, ali pogledaj samo cinjenicu da kod nas jos uvek u okviru ne postoji menadzer za igracke resurse, kao sto postoji u svakom ozbiljnijem evropskom klubu. Sta imamo dalje da pricamo. Korupcija u savezu i klubovima je maltene potpuno unistila nas fudbalski rejting. Mi jesmo zemlja fudbalskog potencijala, ali to za svoje licne interese iskoriscavaju nekoliko njih. Ako se tome i doda malogradjanstina koja vlada u naciji pa i kod fudbalera sam predlog da odes negde izvan ove zemlje zvuci kao premija! Svi se naprze da ce odmah da dodaju loptu Ronaldinju. Ne ide to tako i u to su se mnogi nasi dobri fudbaleri uverili koji su karijere zrtvovali zbog svoje gluposti. Da bar ovi noviji nesto nauce.
Korisnikov avatar
By west end
samo neka ide jankovic koga jebe:zvizdi:... i njega i petokraku:skorpija:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ma treba opet uvesti ono pravilo da igrači ispod (recimo) 23 godine ne mogu da odu i inostranstvo. A ne ovako, čim se malo ispile, zapale preko (i u 90% slučajeva propadnu).

A inače, bilo je toliko očigledno da je prodat na tekmi (drugoj) sa Milanom... Nije mrdao dupe uopšte.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by bigirl

A inače, bilo je toliko očigledno da je prodat na tekmi (drugoj) sa Milanom... Nije mrdao dupe uopšte.
E za takav odnos prema igri, ja bih njega po dzepu...pa nek` iskesira za svoju zajebanciju, i njega i svakog ko tako (ne) igra.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!