Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kupper
Poceo da radi na Hotbirdu (a 'uzeli' ga i neki kablovski provajderi). Trenutno radi sa 4 novinara. Mozda je neko gledao EP u atletici i cuo poznat glas sa Studija B?

Pa ok, kad svi mogu da imaju svoj Eurosport sto ne bi i mi? OK, dok se uhodaju, pa malo na usavrsavanje u Englesku....
Korisnikov avatar
By Delete
A ja sam drugaricu pola h ubedjivala da na Eurosportu nikako nije mogla cuti nas jezik...ccc, sad joj dugujem izvinjenje :neobavesten:
Korisnikov avatar
By Kupper
Jeste, otvoreni ESP1 Ser i ESP1 Tur, isti dan. Izvini se drugarici:procitajpravilnik:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Kupper
Mozda je neko gledao EP u atletici i cuo poznat glas sa Studija B?
Meni je glas bio poznat (i prijatan), ali i dalje ne znam o kome je rec.

Sto se tice komentarisanja atletike, tandem sa Eurosporta je bio uigran kao francuska zenska stafeta 4x100m.
Korisnikov avatar
By Kupper
STB, Dragan Popovic. Basket special. Vec neko vreme je na radijiu STB. Nekad bio juniorski prvak na 100 m.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Lunja

Sto se tice komentarisanja atletike, tandem sa Eurosporta je bio uigran kao francuska zenska stafeta 4x100m.
Ja iskreno mislim da se bolje ne moze. Bilo o kom sportu da se radi. Ista dvojica zimi prenose biathlon i ski trcanje. Od dosadnog sporta napravili su histeriju.
By Storm
I ja sam primetio da je Eurosport dobio komentatore na srpskom u vreme Evropskog prvenstva u atletici.
Doduše, najbitnije u tim prenosima su bili vrlo krupni zumovi kamere na atletičare, tako da sam ja uglavnom balio sve vreme.

Anyway, na kablovskoj ima nekoliko kanala sa srpskim prevodima, i nisam baš najsrećniji kvalitetom prevoda. Neki kanali zapravo prevode na neki "jugoslavenski" (tako nešto), pa sam se malo uplašio da li će i omiljeni Eurosport krenuti jugonostalgičarskim stazama.

Ali Kupper je razvejao sve nedoumice.
:novinar:
Korisnikov avatar
By Kupper
Pa vidi, slika koju dobijaju je ista svuda pa smo svi balili:). E sad, sto se komentatora tice, rekao sam ti ko su i dvojica su bas losi (nadam se da se slazes). Saznao sam i da se pravi siri spisak za posao i usavrsavanje jer su zasada pokupljeni iz BG kuca i tu ostali. Konkurs ce se tek raspisati. Mislim da BK i STB ostaju sigurno.
Korisnikov avatar
By Lunja
Verujem i instistiram na tome da komentari budu kvalitetniji! :protest:

Uvodjenje voditelja koji pricaju na srpskom je ok za neke ljude, uglavnom za one koji ne znaju engleski, ali meni ne; bar ne ovakvo stanje. Engleski voditelji su zanimljiviji i tacniji, cak su ponekad i duhoviti, a kad mi dosade lako se iskljucim i uopste ne konstatujem engleski jezik.

@ Kupper: hvala za ime voditelja - tripovao sam da znam o kome je rec. Ne znam ko je on, nisam nikad gledao basket special. Ima prijatan glas. :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mislim da je Lunja mislio na to da voditelji lupaju gluposti kad je rekao da su "uigrani". jer je npr. bila trka u kojoj je jedna staza bila prazna, a voditelj je sve vreme komentarisao njen "uspeh". :puzzle: ili neke faktualne greške poput zemlje porekla sportiste, pa čak i pogrešno tumačenje pravila.

kao po pravilu, prevodi na srpski me skoro uvek razočaraju.
Korisnikov avatar
By Lunja
U pravu si. Ti znaci navoda na "uigrani" treba da odaju miris ironije.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by 2Q2Bstr8
voditelj je sve vreme komentarisao njen "uspeh".
Cuti (ponovicu se) dupe sam mu pomerio zbog Williams. Al' to mi je drug:sw:

Necu da ga branim ali (pricam samo o pravilima), veruj mi, sve ih zna u svako doba ali kad te ubace u ESP masinu pravio s radija gace ti se tresu. Veruj mi, video sam. Panika. naravno da to nas, gledaoce ne zanima makar koliko bio atleticar i to vrhunski.

A sto se jezika tice - bar ja cu uvek da imam problem s nasim prevodom. predugo pratim ESP I'snl i te opasne Engleze. Probao sam pre neki dan da gledam ESP Poljska - umirao sam od smeha. kao na sa'rani.
Korisnikov avatar
By Draco
Gledala sam EP u atletici i nervirala se sto su 'prepevali' na srpski. Ocaj zivi. Nasi komentatori, koliko god dobri <hipoteticki> bili, ruku na srce - ne mogu da se mere sa 'uvoznim'. Bar kad su svetska desavanja u pitanju. Za ova domaca me nije ni briga jer ne pratim.

Tenzija je bila na nivou dok sam cekala da pocne turnir u snukeru. Srecom pa ga ne prevode! :yay: :love: jos samo da doceka EP u pokeru, da mi i njega ostave na miru i ja sam onda mirna 100%.
Korisnikov avatar
By Kupper
Nemaju koga za snooker. Cuti, zamalo Pesikan:dvaprsta:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Draco
ne mogu da se mere sa 'uvoznim'.
Iako ne razumem slusao sam Italijane i Francuze i imam utisak da nista nisu losiji od Engleza.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Koji trip. Gledam, slusham i ne verujem. Malo, malo pa se istripujem da gledam RTS 2. :lol:
U svakom slucaju dobro je sto su ubacili i nase komentatore. Ipak smo mi sportska nacija. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!