Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
"Nama to ne treba. Mi se "vadimo" na kvalitet, a ne na sreću. :D "

Gde su mladi - tu je sala :D

"Sladak si. Ozbiljno to mislim. Pravi Grobar optimista. :kiss: Videćemo sve... Uskoro počinju tekme..."
Dzaba mi se nabacujes :D
Jes' da padam na BI devojke ko poslednji vo, ali em si radikal, em navijas za Zvezdu, ali bar imas smisla za humor. :D
'Ajde, zivi bili pa videli sta ce biti na ovim tekmama.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by odskoraBI
"Dzaba mi se nabacujes :D
Jes' da padam na BI devojke ko poslednji vo, ali em si radikal, em navijas za Zvezdu, ali bar imas smisla za humor. :D
Slomio si mi srce. :drama:

p.s. Nisam radikal... :D

p.s.2 Je l' će pomoći ako kažem da sam jedan dan svog života navijala za Partizan? :trep: Bilo je to u vrtiću, zbog nekog Darka... :sigh:

:flasher:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ljubav je jedina uspela da ti otvori oci... :D
Ma, imam osecaj da te je taj Darko sutnuo zbog neke plavuse sa vecim kikicama, pa si onako ogorcena pocela da navijas za Zvezdu njemu u inat. Stvarno ne vidim drugi razlog da jedna devojcica krene pogresnim putem...
Zasto sam ja bio ubedjen da si ti za Seselja...:puzzle:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by odskoraBI
Ma, imam osecaj da te je taj Darko sutnuo zbog neke plavuse sa vecim kikicama, pa si onako ogorcena pocela da navijas za Zvezdu njemu u inat. Stvarno ne vidim drugi razlog da jedna devojcica krene pogresnim putem...
Devojčica odrasla i opametila se. :njanja:

Devojčica je navijala za Zvezdu od rođenja, a onda je, u cilju da bi kao mali razbojnik sa kratkom, crnom kosom bila primećena od strane Darka pored silnih plavuša sa kikicama, počela da navija za Partizan i to je (bogu hvala) trajalo jedan jedini dan. :D Sutradan me već bilo sramota što sam izdala moju Zvezdu. :closet:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Sredina je, verovatno, kriva za sve. A i vaspitanje je uticalo...
Ali sta i ja serem, niko nije savrsen.
Ne moz' i jare i pare. I da budes BI, i da navijas za Partizan. Negde zivot mora da ti zakine.
UEFA's Emergency Panel has admitted AC Milan to the UEFA Champions League third qualifying round. Consequently, the Italian club will play against either FK Crvena Zvezda or Cork City FC as per the draw made last Friday at UEFA headquarters in Nyon.

Uefa.com

BACK TO MATTERS ON THE PITCH

Milan can now concentrate on matters on the pitch after the Rossoneri were officially admitted to the 2006-07 Champions League at the third preliminary round. So, Milan are back in Europe and back in a competition were they have lived through some wonderful and unforgettable moments. However, before the competition reaches the group stages, either Cork City or Red Star Belgrade have to be overcome. It has been a long hot summer so far and as Carlo Ancelotti explained: ’We find ourselves eight points down, playing in the third qualifying round. The season could have gone differently.’ There is therefore plenty of motivation to turn the campaign into a positive and it all starts at the San Siro on August 9.

After UEFA’s verdict that has definitively confirmed Milan in the preliminary round of the Champions League 2006/07, the Rossonero lawyer Leandro Cantamessa has expressed his satisfaction in a telephone link with Milan Channel: ’From my point of view - the lawyer said - there were no alternatives to such decision due to thelack of specific norms. Milan already had been subjected to a disciplinary sanction although, I repeat, it was totally innocent. The decision on the part of the UEFA Emergency Panel to judge our position right until the end has not annoyed us, even if we were not serene as it is never particularly likeable to be waiting on such a decision.’

Ac Milan official site
Korisnikov avatar
By Kupper
Clemente's greatest challenge- by Alekšandar Bosković

Uefa cover prica

Rossoneri reward for Belgrade victors:

'The possibility of a third qualifying round meeting with AC Milan is keeping FK Crvena Zvezda on their toes as they welcome Cork City FC to Belgrade this evening.

Crvena Zvezda, the last champions of Serbia and Montenegro before the nation's dissolution, lead 1-0 from the first leg of their UEFA Champions League second qualifying round tie in the Republic of Ireland, but know it may take more than Dennis Behan's own goal to sink Cork. "We got a good result in Ireland but I am an experienced coach and I know surprises happen in football," said coach Dušan Bajević, who has a full squad available. "I do not want an upset in our second leg and I am preparing my players for victory'.......................

Milan & Zvezda
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by PH. d
Nego samo da Milan dodje na Marakanu :rosso_nera_tifosa: :D
pa docci cce :prst: :prst2:

i neccemo se predati, svakako!

i da, da ne zaboravim. chak i ako ispadnemo, ispashccemo od jednog velikog kluba. a ne kao partizan... vecc sam zaboravio ime kluba koji vas je lane napushio.... :bj:

dinamo zagreb i fljarmurtari da ne pominjem :tuc:
Korisnikov avatar
By spliff
a sad idem da gledam kako ccemo da oderemo ove nesretne irce :pivce:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by spliff

i neccemo se predati, svakako!

i da, da ne zaboravim. chak i ako ispadnemo, ispashccemo od jednog velikog kluba. a ne kao partizan... vecc sam zaboravio ime kluba koji vas je lane napushio.... :bj:

FLJAMURTARI ? :zongler:

A ne, to je bilo pre:roll:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB

Petah Tikva? :D
Korisnikov avatar
By spliff
e pa dobro...
3:0 nije za bachiti. sad, kada bi uspeli da iskamchimo 0:0 u milanu bili bi na konju
Korisnikov avatar
By Delete
Treba da nas tesi to sto ni Milan vise nije kao sto j bio, tako da immo mnogo vece sanse nego pre svega nekoliko meseci.
Btw, vecerasnja igra Zvezde mi se mnogo vise svidela nego na prosloj utakmici gde su se vukli. Mada mi je sudjenje vrlo diskutabilno, sudije su bile naklonjene nama.
By fencysmurf
simpa je bilo danas na marakani.

irci su igrali taman kao nasa reprezentacija. nije se osetila nikakva razlika. s`tim sto ni oni nisu TOLIKI paceri da prime 6 komada.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!