Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by PH. d
Pa kako?
Ali... ali, ali, ali... ! :alikako:
Korisnikov avatar
By broX
Ranije se cesto desavalo da onaj ko se jedva provuce do polufinala, na kraju i pobedi
pa sad, mozda se i nama desi nesto slicno:D
Korisnikov avatar
By Kupper
Nama se desilo naopako na SP u Spaniji '82 kad su igrali Spanci i S. Irska i svaki rez nam je odgovarao sem 1-0 za Irce, bukvalno svaki drugi. I bilo je 1-0 za Irce. Italija je tad prosla u drugi krug sa 2-2 gol razlikom za razliku od Kameruna koji je imao 1-1 i isti broj bodova. A Italija na kraju osvojila SP. Nista nije dazbe.

Meni se to sto igramo sa Ukrajinom nikako ne dopada. Ko malo vise prati - nikad, i slovima nikad nismo dobro prolazili sa Rusima, ekipama iz SSSR-a.....
Korisnikov avatar
By Paki
NIšta nije džabe, ali se treba potruditi, ne?e im ništa do?i na tacni. To što su Italijani tada prošli tako ne zna?i po automatizmu da ?e se to i nama dogoditi i da treba di?i noge u vis ...
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Paki
NIšta nije džabe, ali se treba potruditi, ne?e im ništa do?i na tacni. To što su Italijani tada prošli tako ne zna?i po automatizmu da ?e se to i nama dogoditi i da treba di?i noge u vis ...
Jel:die::peace:
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by Kupper
i slovima nikad nismo dobro prolazili sa Rusima
u svakom smislu :D
Korisnikov avatar
By west end
Originally posted by Paki
Polufinale u ?etvrtak 1.6.2006 :

Ukrajina - SCG
Francuska - Holandija
bice tesko protiv Ukrajine,oni imaju stil igre koji nama uopste ne odgovara a i najveci problem je sramotna igra i nezalaganje nasih reprezentativaca,ipak je ukrajina slabiji tim od italije:teg2:
Korisnikov avatar
By Kupper
Kvota na Francuze ocekivana - 1.95 (malo su i 'pohvalili' Holandjane) ali vise mi je nego cudno (citaj navlaka) da kvota na nas bude niza (2.5) nego na Ukrajince (2.65)??? - East Monako, Euro Sansa i Play Off.
Originally posted by west end
....ipak je ukrajina slabiji tim od italije:teg2:
Da, od Italije koja je ispala. A bolja. tj. pobedila Holandjane i Dance (koji su sa iItalijanima imali 3-1 a zavrsilo se srecno za Zabare na kraju (3-3))...
Korisnikov avatar
By zboO
....aaaaaaaaaaaaAAAAaaaaaaaAAAaaaaaAAaa......brate miliii......

:cupakosu: :cupakosu:
Korisnikov avatar
By spliff
pa ne bi bilo ni poshteno da smo se mi plasirali za finale. i ovo je veliki uspeh!
Korisnikov avatar
By zboO
e u PM vala stvarno...BILI SMO BOLJI.......ALII MNOGO BOLJI......po prvi put....zato nam se i obilo o glavu....ushli smo zahvljaljujuci porazu Shvaba, zato smo sada ispali....na najgori moguci nachin....
Korisnikov avatar
By west end
iskrene cetsitke reprezentaciji ukrajine za plasamn u finale :klap:

sve se vraca,nezasluzeno kroz iglene usi smo usli u polufinale a i igra koju je nasa reprezentacija na 4 utakmica prikazala je veoma veoma losa jer na cak na 3 utakmice nisu uspeli ni jedan gol daju pa objektivno nemamo sta da trazimo u finalu:vezan:
Korisnikov avatar
By Paki
Da se i ja jednom složim sa tobom ... :wow:
By Gost
Zato ja volim starije...
'De ?eš od mlaðeg od 28 da o?ekuješ išta dobro???
Originally posted by Kupper
I'm back :mazi:
2 X :B (ali fali mala:()
Mala uziva u :setnja: samnom ali mozda je ubedim da se vrati ;)

Mala se vrnula i sa'?e da ti pije krv.
:lol: (btw, draga me ubedila :blush: )
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by spliff
pa ne bi bilo ni poshteno da smo se mi plasirali za finale. i ovo je veliki uspeh!
Aj i ti. Gde si video zasluzeno ili nije? Ko god da je prosao zasluzeno plus smo bili bolji.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!