Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Daliborka
Ovo je Fitnes kutak na Forumu, predvidjen za dame koje upraznjavaju ovaj vid rekreativnog bavljenja sportom.

Izvolite, iznosite podatke o tome da li i koliko puta nedeljno odlazite na fitnes i preporucite neku vezbicu, koju mozemo da izvodimo i u nasim domovima.

Slika

Idemo:

Jedan, jedan, jedan, dva, tri , cetiri - HOP, HOP, HOP, HOP !!!

U zdravom telu, zdrav duh !
Korisnikov avatar
By KiWi
U jednom od MH od prošle godine ima jedan fenomenalan ?lanak na forum ''tretana u ku?i'' .. sve što ti treba je krevet, stolica i šipka za vrata (btw. gde to kod nas ima da se nabavi, ta šipka?)... za svaku vežbu postoje tri nivoa ... oduševio sam se ... na žalost, ja jedva izguram taj po?etni?ki nivo... jako zanimljive vežbice.. skenirao sam to ovde negde, pa kad naðem scan postova?u ovde
By Markky
Nisam dama ali volim da sam u drustvu dama,pogotovo dok vezbam tako da se uclanjujem u klub.

:vogue:
Korisnikov avatar
By KiWi
:lol: .. ja nisam provalio da piše za dame ... :lol: ... Dalibor?ice, jel možemo i mi da se sigramo sa vama na ovoj temi?
By Markky
Originally posted by Kiwi
:lol: .. ja nisam provalio da piše za dame ... :lol: ... Dalibor?ice, jel možemo i mi da se sigramo sa vama na ovoj temi?
Pa to je Kiwice moj jer si jos pod utiscima moje rodjendanske zurke
:muzika: :muzika: :muzika:

:kiwi: :kiss: :lol: :pivce:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Kiwi
I ja sam raspolozen za fitnes, tako da se nadam da Daliborka nema nista protiv naseg prisustva...

:vijaca:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Daliborka
Ovo je Fitnes kutak na Forumu, predvidjen za dame koje upraznjavaju ovaj vid rekreativnog bavljenja sportom.

Izvolite, iznosite podatke o tome da li i koliko puta nedeljno odlazite na fitnes i preporucite neku vezbicu, koju mozemo da izvodimo i u nasim domovima.

Slika

Idemo:

Jedan, jedan, jedan, dva, tri , cetiri - HOP, HOP, HOP, HOP !!!

U zdravom telu, zdrav duh !
Postoji ve? tema Fan club fitness ovde u
Sportu.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ja tek sad videh ovu temu... Genijalno! :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Samo sto niko do sada ne navede nikakvu vezbicu!
By Swanheart
Originally posted by Delete
Samo sto niko do sada ne navede nikakvu vezbicu!

pa cekamo teta Daliborku:lol:
Korisnikov avatar
By Delete
A mozda bi i Zivadinka da napise koju!
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Delete
A mozda bi i Zivadinka da napise koju!
E baš razmišljam šta fali temi .. Teta Žiža, daj ubacivaj se.. pa da skupina bude celovita :)
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja imam loodu srecu da sam prirodno vitka i nemam nikakvih problema sa tezinom, i uopste, celokupnim izgledom.......kazem `sreca` jer sam uzasno lenja kada su fizicke vezbe u pitanju i nedisciplinovana. U par navrata sam pokusala, ali bih vec posle prvih nekoliko vezbica odustala uz objasnjenje(samoj sebi, naravno) da mi to jos nije potrebno i da izgledam dobro i bez toga....... :opacupa: Sad, to zavisi od kriterijuma koje sebi postavimo.......ja znam da postoji cvrsce i zategnutije, ali nekako nemam zelju da izgledam bas tako niti volim da moja devojka bude tvrda kao kamen...........i neki fitness manijak........podrzavam fizicke aktivnosti i puno trckaram okolo u igri sali i sa psom.....badmiton, lopta, plivanje a zimi klizanje.......i vise nego dovoljno!:kokice:
Korisnikov avatar
By Laika
Ja odlepim cim fizicka aktivnost izostane vise od nedelju dana. Fizicka aktivnost--->mislim na vezbe ili tezak fizicki napor, jer mani ti to trckaranje i skakutanje, ja sam mirna tek kad se petnaest puta ispreznojavam, lipsam i pocnem da stenjem od bolova u misicima. To mi je prosto potreba, mars mi u skorpiji i stvarno pocnem da ujedam ako se ne praznim kako treba.
Korisnikov avatar
By Delete
Ja sam ovih dana toliko cesto u teretani da mi je drugarica rekla da ponesem sebi i hranu tamo i da se preselim.
Od trckaranja i "lagane" fizicke aktivnosti i nema bas neke koristi, niti ja primecujem neki poseban efekat, tako da, kad se nateram da treniram, bas se ekstremno bacim na sredjivanje muskulature. Ako je neko za basket sa mnom, neka se javi :)
Korisnikov avatar
By Laika
Ja bih rado, al' nisam nesto za ekipne sportove, volim da se makljam protiv svih, po mogucstvu na strunjachama jer se toliko bacakam, zalaufam i povilenim da umalo vrat sto ne skrljam...
Korisnikov avatar
By Laika
A i ti bre zeno profesionalac, s tobom igram samo domine
:P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!