Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Šta je to navijanje? Šta je to ljudi moji? Šta?
Svi nešto vi?u kupi ovo kupi ono i onda navijaj navijaj navijaj... A niko ne kaže kako se navija... A kako se navija? Koga se navija? Di se navija?
Šta ja da radim da bi navijao? Šta da radim? Štaaa?
:cheer:
Korisnikov avatar
By bigirl
Jednostavno VOLIŠ klub.
Sve ostalo ide samo od sebe.

p.s. Je l' ova tema zajebancija ili ??? Pošto znam neke ljude koji stvarno ne kontaju poentu mog navijanja (dok gledam tekmu na tv-u), a da ne spominjem tek obavezno psovanje sudije i komentare koje dobacujem tv-u... Možda... uživo to ipak ne deluje tako ?udno.

p.s.2 Povu?e te masa, bre! Ne mož' da stojiš mirno i da ?utiš.
Korisnikov avatar
By spliff
ZVEZDA JE ZZIVOT, SVE OSTALO SU SITNICE!!!
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by bigirl
p.s.2 Povu?e te masa, bre! Ne mož' da stojiš mirno i da ?utiš.
:kopanos:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by 2kune
Svi nešto vi?u kupi ovo kupi ono i onda navijaj navijaj navijaj... A niko ne kaže kako se navija... A kako se navija? Koga se navija? Di se navija?
:smeh:
Obožavam te! :tumble:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by 2kune
Prvo moraš da po?neš da skupljaš sli?ice... a dolaze ne samo u posebnim kesicama po trafikama, nego i u sladoledima i ostalim slatkišima...
Korisnikov avatar
By 2kune
A kako se navija ožujskim? Di se to metne i okre?e?
A gledam ja taj TV i stalno vele da moram navijat s ožujskim... Nikakve sli?ice ne spominju...
Pa šta ja da radim sa ožujskim ljudi moji? Šta?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ako dobro shvatam...ozujsko je pivo zar ne? e ovako, uzmes pivo u saku, odvrnes tv do maksimuma, i urlas na sudiju bez obzira kakva je utakmica u pitanju...
...btw, i kad si na samoj utakmici, bonton stvarno nalaze da je nepristojno ponasati se pristojno na utakmici....
....veruj meni, ja sportista!
Korisnikov avatar
By Delete
Kao sto Bigirl rece, prvo moras da volis klub (ili nekog u tom klubu), posle te vodi sve drugo osim razuma.
A sto se samog navijanja tice, najbolje da se naoruzas limenkama Ozujskog i gadjas sudije, ja, kao sportista i navijac, nikad nisam bila pristalica toga da se gadjaju protivnicki igraci, oni su tu da daju najbolje od sebe, a sudije su uvek krive, igracu se oprosti i ako pogresi, ali sudiji se ne sme oprostiti i mora se kazniti :)
Onda skaces svaki put kad imas snage, urlas na sav glas, ponovis sve one najsocnije psovke koje si u zivotu cuo, po mogucnosti skines majicu, istetoviras grb kluba na prsima...mis`im to ako hoces da budes zestok navijac...i naravno, posle utakmice se obavezno sukobis sa policijom, ako pre toga ne uspes uskociti na teren :)
...Ima toga jos, ovo ti je dosta za pocetak...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!