Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Ministar prosvete i sporta u Vladi Republike Srbije Slobodan Vuksanovi? razgovarao je danas sa ministrom odbrane SCG Zoranom Stankovi?em i zamolio ga da oslobodi obaveze služenja vojnog roka našeg fudbalskog reprezentativca Mateju Kežmana.

U saopštenju se navodi da je, s obzirom na to da Kežman ove godine navršava 27. godinu života i da ga u junu o?ekuje u?eš?e na Svetskom prvenstvu u fudbalu, ministar prosvete o tome obavestio generala Stankovi?a. Istovremeno, Vuksanovi? je uputio i zvani?no pismo vojnim vlastima u kojem se nadležni vojni organi mole da što pre predlože zakon koji treba da reguliše ovu oblast jer se ministru prosvete i sporta gotovo svakodnevno javljaju naši sportisti sa istom molbom.

Na današnjoj sednici Vlade Srbije Vuksanovi? ?e obavestiti ?lanove Vlade o ovom problemu i zatražiti ovlaš?enje da zajedno sa Ministarstvom odbrane SCG u?estvuju u izradi ovih zakonskih propisa, dodaje se u saopštenju.
Korisnikov avatar
By Kupper
I naravno da nece da ode u vojsku....
By Gost
Naravno da ne?e, jer kad Vuksa fuksa
udari šakom o sto, paz' da ne bi Keža
ribao ?u?avce.
Korisnikov avatar
By IriS
a i što bi išao u vojsku! kakva nam je zemlja, smešno mi je i da pomislim da bi jedan vrhunski fudbaler trebalo da propusti Mondijal zbog fuckin´ vojske :hand:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ne treba da ga oslobode nego mu odlozhe ;)

Mislim, smaraju me te primadone koje su umislile da su iznad bilo kakvog sistema.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by unic0rn

Mislim, smaraju me te primadone koje su umislile da su iznad bilo kakvog sistema.
Clever. Ali oni jesu primadone:balerina: (umisljene i iznad sistema)

@'celica - Vuksa Fuksa:smeh: :lol: :roflmao:
By Gost
Upozorenje, ovo je gnusni off!
@ Kup:
A propos Vukse. Mislim, meni je ono
dno dna bilo kada se kandidovao
na izborima za gradona?elnika, uredno
podnevši listu od 40 000 glasova.
A onda osvojio nekih 2500!
Ha ha ha, pa ja bih od blama na njegovom
mestu promenila pol.
Korisnikov avatar
By Kupper
Ma, u medjuvremenu ga omrzli biraci zbog nekog svalerisanja, garant. Popularan je on, znas?:kakodane:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
E aj lakse malo. Mislim ipak su na neki nacin oni nasi ambasadori u svetu. Kad vec nemamo politicare, diplomate onda nam preostaju jedino sportisti da nas koliko-toliko prikazu u nekom normalnom svetlu.
I treba da im ukinu sluzenje vojnog roka.
Btw. ministar odbrane Stankovic je veceras saopstio da ce njegovo ministarstvo izaci u susret zahtevu ministra prosvete.
By fencysmurf
Moze, nema probelma.

Ali da se nas cesnjejevsi "ambasador", za duzinu trajanja vojnog roka, odrekne svih zarada koje ce ostvariti i uplati ih recimo nekoj decijoj bolnici ili takvoj nekakvoj instituciji.

Jer za razliku od njega koji ce za vreme "neidenja" u vojsku da obrne ushte neki milion ojra, neko originalno siroce iz Bora ili Kule ili tako nekog zaboravljenog mesta, koje o milionu moze samo da sanja, ne samo da ce morati da ide u vojsku, da se izlaze kojekakvim realnim rizicima - kao ono dvoje gardista u topchideru npr - i da pritom zivi u uslovima jednog osrednjeg turskog zatvora - e ne bi li odsluzio dug domovini koja ga aman bas nikako nije zaduzila.

Licemeri i seronje! Mislim na Kezmana kao licemera, a na Vuksu i Stankovica kao seronje.
Korisnikov avatar
By spliff
to bi bash bilo cool.... ionako je zzeshcca tucha za poziciju centarfora: zzigicc, ljuboja, kapiten a i onaj mali iz lecce-a kako se ono zvashe (iz mlade selekcije)

ne bih imao nishta sproccu toga da kezza propusti mundijal
By Çâðê_DUP
Originally posted by spliff
i onaj mali iz lecce-a kako se ono zvashe (iz mlade selekcije)
Mirko Vu?ini?.
By Çâðê_DUP
'?elica se zahvaljuje i uzvra?a
poljubac.
:kiss: za spliffa!
Korisnikov avatar
By Kupper
:kiss: to 'celica (no reason):)
By Gost
U maniru prave dame '?elica
se još jednom zahvaljuje na poljupcu.
I upu?uje jedan Kupperu.
:kiss:
:lol:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
SRAMOTA za državu ... kao da živimo u Titovo vreme, pa je netko iznad nas obi?nih smrtnika ... SVI SMO MI JEDNAKI PRED ZAKONOM

se?am se kada je Goran Ivaniševi? išao u vojsku posle Wimbldona, pa i Elvis Prisli je išao u Vijetnam 60tih...

..nek ide posle Nema?ke u vojsku :drama:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!