Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zemunac
Crvenoj Zvezdi stize pojacanje i to iz Japana! Dvadesetdevetogodisnji japanski fudbaler Takajuki Suzuki stigao je juce u Beograd, pola sata pre ponoci letom iz Milana, a na aerodromu ga je sacekalo 50tak predstavnika medija. Suzuki je danas u 13h potpisao dvogodisnji ugovor sa Crvenom Zvezdom, koja ce ga sutra prezentovati siroj javnosti.
Korisnikov avatar
By Kupper
Al' smo se usrecili....Suzuki, Kavasaki...pa zar nemamo bar toliko love da dovedemo malo bolje od prosecnog igraca koji IGRA u Evropi????
Korisnikov avatar
By spark
zvuci seksi dok prica na srpskom... :tos:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Kupper
Al' smo se usrecili....Suzuki, Kavasaki...pa zar nemamo bar toliko love da dovedemo malo bolje od prosecnog igraca koji IGRA u Evropi????
A meni uopste nije jasno cemu dovodjenje fudbalera iz inostranstva, jer, bar sto se tice fudbala imamo dovoljno potencijala. Ok, znam da dosta njih ide u inostranstvo, ali uvek postoje mlade nade kojima treba pruziti sansu.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by _FreestEIleŽ
A meni uopste nije jasno cemu dovodjenje fudbalera iz inostranstva, jer, bar sto se tice fudbala imamo dovoljno potencijala. Ok, znam da dosta njih ide u inostranstvo, ali uvek postoje mlade nade kojima treba pruziti sansu.
Nije ni meni jer dovode, pazi reprezentativca Japana. Znaci sad bi svi trebalo da popadaju u nesvest a mi, u nasim atarima imamo takvih i boljih na tone. Nek skupe lovu jednom i Zvezda i Partizan pa, ako su frajeri, nek kupe Klose-a ili Kokua (i oni su reprezentativci, vec u godinama a mogli bi da pomognu i te kako). Namerno sam naveo osrednje ali da su iz vrha. Ne, dovedu Japanca koji kosta kao 5 nasih igraca istog kvaliteta. OK< imamo stranca. Jeee....
Korisnikov avatar
By Zemunac

Nije ni meni jer dovode, pazi reprezentativca Japana. Znaci sad bi svi trebalo da popadaju u nesvest ...

Pa kakav su marketing napravili zbog njega, trebalo je da momentalno padnemo svi u nesvest... Pazi, jedan kosooki igra u domacem klubu... :lol:
Korisnikov avatar
By spliff
coca cola, marlboro, suzuki....... :srbin:
Korisnikov avatar
By Kupper
trebalo je da momentalno padnemo svi u nesvest...
Taj deo sam odradio danas. Ti?
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by spliff
coca cola, marlboro, suzuki....... :srbin:
Lepa pesma. Bas lepa.
Korisnikov avatar
By Zemunac
trebalo je da momentalno padnemo svi u nesvest...
Taj deo sam odradio danas. Ti?

Nisam, jbg zaboravio sam totalno... :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Mmmm... nisam ljubitelj kosookih, ali ovaj macan je baš MACAN! Rrrrrrauuuu! (Ili sam ja zagorela malo????)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by spark
zvuci seksi dok prica na srpskom... :tos:
Golicljive stvari na drugom shalteru! :P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!