Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Osvajac Lige sampiona?

Milan
3
43%
Chelsea
3
43%
Lyon
Nema glasova
0%
Juventus
Nema glasova
0%
Bayern
Nema glasova
0%
PSV
Nema glasova
0%
(Inter)
1
14%
(Porto)
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Dušica
Titula ce da zavrsi na White Heart Line-u,ne pitajte kako i zasto ali hoce...
Makar ulozio citavo bogatstvo nece. Ali super si rekla. Ni kako ni zasto....e to je Celsi igra. Bravo za opis:D
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by Kupper
Originally posted by Dušica
Titula ce da zavrsi na White Heart Line-u,ne pitajte kako i zasto ali hoce...
Makar ulozio citavo bogatstvo nece. Ali super si rekla. Ni kako ni zasto....e to je Celsi igra. Bravo za opis:D
Ali to nije Celzijev stadion :cekam: .Da li se ne razumemo? :D
Korisnikov avatar
By Kupper
Da, moja greska. White Park Line bi bilo super samo NE Abramovic & Co:nunchake::boxer:
By Paris
Originally posted by ZvezdasBG
Originally posted by Kupper
Originally posted by zbunjena
ja bih volela da gledam finale Inter - Chelsea....to bi mi bilo najgotivnije.....bar bi bilo nashih igracha na obe strane....de cete bolje?!

pa neka pobedi bolji!!! :pop:
Inter nikad iako je odlican tim. Ne mogu da navijam za tim u kome igra Mihajlovic. Mogu samo da se lazem ali kad ga vidim na terenu prevrne mi se stomak. Voleo bih nemoguce iznenadjenje u vidu Liona ili PSV-a. Manje vise, ali ne bih voleo da prvak bude Milan, Inter ili Celzi. A ubedjen sam da ce biti Milan.
Nesto kao da predosecam da ce i ove godine neko "neplanirani" kao prosle godine da osvoji.....
Mada si u pravu kada si pomenuo PSV i Lyon kao klubove koji bas i nisu u centru paznje sto se tice "ozbiljnog konkurisanja" za evropski fudbalski vrh, ipak mi se cini da je Lyon ipak mnogo ozbiljniji nego PSV. Francuzi bas ulivaju poverenja i uzasno su nezgodan klub...
PSV je ipak po meni imao nesto laksi put, a i mislim da nema snage za dalje.....

pa i nema...narocito ne za Milan:lizalica::mete:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by ParisX.
Originally posted by ZvezdasBG

Nesto kao da predosecam da ce i ove godine neko "neplanirani" kao prosle godine da osvoji.....
Mada si u pravu kada si pomenuo PSV i Lyon kao klubove koji bas i nisu u centru paznje sto se tice "ozbiljnog konkurisanja" za evropski fudbalski vrh, ipak mi se cini da je Lyon ipak mnogo ozbiljniji nego PSV. Francuzi bas ulivaju poverenja i uzasno su nezgodan klub...
PSV je ipak po meni imao nesto laksi put, a i mislim da nema snage za dalje.....

pa i nema...narocito ne za Milan:lizalica: :mete:

Hm pa pazi, igra Milan-a sinoc je bila fenomenalna, ali PSV je bio izuzetno dostojan protivnik. Npr na pocetku onaj shut Farfana kada je Dida spasio gol Milana tako sto je bukvalno pogodjen loptom, pa do jaja sansa Van Bomela u drugom poluvremenu i da ne nabrajam.
Mislim da je Milan imao puno srece, sto je na kraju tekme rekao i Shevcenko, ali svakako zasluzena pobeda. Dida je stvarno genije! Jebote na Eurosportu sinoc gledam da je njegova odbrana u 93% slucajeva bila efikasna a nije primio gol punih 612 minuta!!!! Eto da nema Dide i Shevcenka Milan ni izbliza ne bi dogurao do polufinala. Ali ajd da ne cepidlacim u svakom slucaju kao sto rekoh sasvim zasluzena pobeda Milana na "San Siru", ali i pored izuzetno velike prednosti koju su stekli na svom terenu, bogami za dve nedelje na "Philips areni" nece biti nimalo lako. PSV ce sasvim sigurno dati sve od sebe, a kljuc uspeha je naravno savladati Didu.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Nisam mogao da gledam ali sigurno je bilo vatre..
By Paris
Ma jok, bash je bilo osrednje
Korisnikov avatar
By Kupper
Utakmica je bila odlicna, fenomenalna. Aj malo gledajte fudbal i kad je 0-0. Celzi (hu ij dont lajk) je prosto fenomenalan ali je zato sinoc i Liverpul bio kao retko kad.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Žoze Murinjo je obe?ao navija?ima ?elsija da ?e se sa revanša za šest dana u Liverpulu vratiti sa vizom za Istanbul. Portugalac je uveren da ?e njegova ekipa ostvariti povoljan rezultat na "Enfildu" i da ?e drugu godinu zaredom biti akter velikog okršaja za trofej Lige šampiona.

- Mislim da je 0:0 veoma dobar rezultat za ?elsi. Možda nije baš onakav kakav smo želeli, ali za polufinale Lige šampiona je sasvim u redu. Treba nam remi sa golovima ili pobeda, mislim da to nije neostvarivo. Skoro 99 odsto navija?a Liverpula misli da su sada u prednosti, ali nije tako - kaže Murinjo.

Portugalac podse?a na nekoliko rezultata koji potkrepljuju njegov optimizam.

- Isto je bilo u polufinalu Karling kupa sa Man?esterom, 0:0 u Londonu, pa smo pobedili u gostima sa 2:1. I prošle sezone u ?etvrtfinalu Lige šampiona sa Arsenalom bilo je 1:1, pa smo pobedili na "Hajberiju" sa 2:1. Polufinale sa Deportivom kada sam bio na klupi Porta je isti slu?aj, 0:0 kod ku?e i pobeda na strani. Moja sveska je puna takvih primera. Jedino što treba da uradimo jeste da se dobro branimo i razbijemo ih kontrama - kaže strateg ?elsija koji isti?e da je Liverpul igrao dobro u odbrani.

Frenk Lampard je propustio idealnu priliku u prvom poluvremenu da savlada Jiržija Dudeka.

- Ne mogu da verujem da nisam pogodio. Taj gol bi nam mnogo zna?io za revanš, ali ništa još nije gotovo - kaže Lampard.

Pritisak ?e biti na strani Liverpula koji mora da pobedi. Rafa Benitez je ipak pokazao da je odli?an trener.

- Da je neko pre utakmice ponudio remi, bez razmišljanja bih pristao. Na "Enfildu" je mogu?e pobediti bilo koji tim. To ne zna?i da ?emo srljati, jer ?elsi uvek može da kazni i najmanju grešku. Bi?emo zato oprezni - kaže Benitez.

Stiven Džerard nije blistao u prvom me?u. Mnogi ga ve? vide u dresu "plavaca".

- Navija?i ?e se popeti na krov "Enfilda" samo da pobedimo. Bi?e to žestok okršaj. U London nismo došli da igramo nerešeno, ali na kraju nismo nezadovoljni rezultatom - kaže Džerard.

Hendikep za Liverpul bi?e neigranje ?avija Alonsa, jednog od klju?nih igra?a u ekipi, ali to ne brine trenera Liverpula.

- Tri meseca smo igrali bez njega i pobeðivali, mora?emo to i ovog puta, mada sam siguran da momak nije napravio prekršaj za žuti karton - izjavio je trener "crvenih".

Revanš se igra 3. maja, a po svemu sude?i igra?i novog šampiona Engleske, Demijan Daf i Arjen Roben, bi?e potpuno spremni za tu utakmicu.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
1-0 za Liverpul. Ali engleski fudbal.... :love:
Korisnikov avatar
By Kupper
Jes:up:Ali, davno se nisam ovoliko primio da nisam ni disao. Fenomenalni Englezi i ona luda himna Liverpula samo sto me do suza nije dovela.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Jbg.... više sre?e drugi put.

Ali baš sam razo?aran. I to duboko. Fudbal više ne?e biti isti do narednog ciklusa Lige Prvaka. :(

A za atmosferu sve najbolje, sem za ona dva incidenta sa upadima.
Korisnikov avatar
By Kupper
Sto nece biti isti? OK ako si navijacki razocaran, utakmica je bila bas onakva zasto se fudbal gleda. Najmanje je bitno da li je i koliko golova bilo. A i dalo se ocekivati da ce ih biti malo s obzirom na vaznost meca. A bilo je svega sto fudbal cini onim sto jeste.
Pored toga meni je drago vise sto je pravi predstavnik Engleskog fudbala otisao u finale nego sto je Celzi ispao.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Zna?i bi?e kako sam zacrtao :lol: :lol: (vidi temu engleski fudbal)
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by Gabriel
Sto nece biti isti? OK ako si navijacki razocaran, utakmica je bila bas onakva zasto se fudbal gleda. Najmanje je bitno da li je i koliko golova bilo. A i dalo se ocekivati da ce ih biti malo s obzirom na vaznost meca. A bilo je svega sto fudbal cini onim sto jeste.
Pored toga meni je drago vise sto je pravi predstavnik Engleskog fudbala otisao u finale nego sto je Celzi ispao.
Samo navija?ki. No worry.

A ajde vide?emo da li ?e najtrofejniji engleski klub pove?ati broj osvojenih trofeja. :evil:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!