Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by KupperAli to nije Celzijev stadionOriginally posted by DušicaMakar ulozio citavo bogatstvo nece. Ali super si rekla. Ni kako ni zasto....e to je Celsi igra. Bravo za opis:D
Titula ce da zavrsi na White Heart Line-u,ne pitajte kako i zasto ali hoce...
Originally posted by ZvezdasBGOriginally posted by KupperNesto kao da predosecam da ce i ove godine neko "neplanirani" kao prosle godine da osvoji.....Originally posted by zbunjenaInter nikad iako je odlican tim. Ne mogu da navijam za tim u kome igra Mihajlovic. Mogu samo da se lazem ali kad ga vidim na terenu prevrne mi se stomak. Voleo bih nemoguce iznenadjenje u vidu Liona ili PSV-a. Manje vise, ali ne bih voleo da prvak bude Milan, Inter ili Celzi. A ubedjen sam da ce biti Milan.
ja bih volela da gledam finale Inter - Chelsea....to bi mi bilo najgotivnije.....bar bi bilo nashih igracha na obe strane....de cete bolje?!
pa neka pobedi bolji!!!![]()
Mada si u pravu kada si pomenuo PSV i Lyon kao klubove koji bas i nisu u centru paznje sto se tice "ozbiljnog konkurisanja" za evropski fudbalski vrh, ipak mi se cini da je Lyon ipak mnogo ozbiljniji nego PSV. Francuzi bas ulivaju poverenja i uzasno su nezgodan klub...
PSV je ipak po meni imao nesto laksi put, a i mislim da nema snage za dalje.....
Originally posted by ParisX.Originally posted by ZvezdasBG
Nesto kao da predosecam da ce i ove godine neko "neplanirani" kao prosle godine da osvoji.....
Mada si u pravu kada si pomenuo PSV i Lyon kao klubove koji bas i nisu u centru paznje sto se tice "ozbiljnog konkurisanja" za evropski fudbalski vrh, ipak mi se cini da je Lyon ipak mnogo ozbiljniji nego PSV. Francuzi bas ulivaju poverenja i uzasno su nezgodan klub...
PSV je ipak po meni imao nesto laksi put, a i mislim da nema snage za dalje.....
pa i nema...narocito ne za Milan:lizalica:![]()
Originally posted by GabrielSamo navija?ki. No worry.
Sto nece biti isti? OK ako si navijacki razocaran, utakmica je bila bas onakva zasto se fudbal gleda. Najmanje je bitno da li je i koliko golova bilo. A i dalo se ocekivati da ce ih biti malo s obzirom na vaznost meca. A bilo je svega sto fudbal cini onim sto jeste.
Pored toga meni je drago vise sto je pravi predstavnik Engleskog fudbala otisao u finale nego sto je Celzi ispao.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!