Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

SCG - Spanija ... ?

1. Pobeda plavih SCG
4
67%
2. Pobeda Spanaca
1
17%
3. Neresen rezultat
1
17%
4. A, ko to igra ?!?
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By zboO
gledala sam nesto malo i smorila sam se, naravno....ali mi je zao sto nisam bila prisutna na stadionu....ipak je drugachije kada si tamo....ponese te atmosfera.....mislim da je rezultat ok, mogao je biti i gori po nas....ovako smo ispred njih, ali moracemo dobro da zapnemo da bi i ostali ispred njih!!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by zbunjena
gledala sam nesto malo i smorila sam se, naravno....ali mi je zao sto nisam bila prisutna na stadionu....ipak je drugachije kada si tamo....ponese te atmosfera.....mislim da je rezultat ok, mogao je biti i gori po nas....ovako smo ispred njih, ali moracemo dobro da zapnemo da bi i ostali ispred njih!!
Da si bila na Marakani videla bi da smo na tribinama ucinili sve da im stvorimo pravu 'domacinsku" atmosferu....
Ali jebga to nije bilo dovoljno da dodjemo i do pobede, ali ok boze moj....
Rezultat je mozda sekundarno na nasoj strani ali obzirom da nam predstoji nezgodno gostovanje, nisam bas siguran....Plus sto ce Raul da bude u formi....
Korisnikov avatar
By BlueUnion
:vulkanac:

Sve ce biti dobro.... samo polako. Ljudi, shvatite da mi u svakom sportu krecemo sa nule. Pa ne mozete da ocekujete da budemo dream team. To ni ne mozemo.

Vise ne komentarisem nista do kraja kvalifikacija (ako se izuzmu moji panoi za tekme). :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Izvini ortak ali mi u svakom krecemo sa nule (tj odavno smo krenuli sa te nule u svim ostalim sportovima) ali jedino u fudbalu smo i dalje na nuli....
Dobro ajd da ne baksuziram, nadam se (a sta mi pa preostaje drugo) da cemo se ipak izvuci....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!