Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bambola
ultimate fight? Ili K1,kick box,BJJ,bilo sta od mixed martial arts? Ja sam veliki fan,odlazim na sve turnire koji se desavaju u Bg-u a i sire...I ne samo to vec i uz GS site idem i na nekoliko mma sitova.Dakle ima li koga da razmenimo Cd-ove sa borbama,komentarisemo ih ili zajedno odlazimo na turnire???

Najvise pratim Pride(za one koji ne znaju-organizacija koja organizuje ultimate turnire-nista slicni gay pride-u :D ),UFC i K1...Omiljeni borci su mi Mirko Crocop,Fedor Emelianenko,Vitor Belfort,Randy Couture,Tito Ortiz,Frank Shamrock...ma ima ih puno...
Korisnikov avatar
By bigirl
Bavila sam se jedno vreme okinavljanskim karateom, ali samo zato što mi bivši tata ima školu, pa sam u neku ruku bila prinuðena da idem tamo.
Korisnikov avatar
By Kupper
Jedini sto ne pratim su borilacki sportovi. Nekako ih nikad nisam voleo a, bogami, ni razumeo.
Korisnikov avatar
By bambola
eh da tako sam i ja svojevremeno trenirala dzudo,zato sto mi je techa takodje imao neku skolu...bigirl,jel to si to kod nas trenirala okinawa karate ili u inostranstvu...Verujem da ima i kod nas ali zaista nisam cula gde?Inace po cemu je karakteristican?Po cemu se razlikuje od obicnog ili npr.kyokushina?

Inace nisam ni ja neki ekpert za borilacke vestine,kad sam stavila topic mislila sam na mixed martial arts(od cega jedino pratim pride i ufc),K1 i eventualno kick box,mada i tu poznajem samo najpoznatije borce..
Kakogod vidim da takvih fanova nema,ali mozda se pojave za koji dan???A steta imam veeeeeliku kolekciju borbi kao i specijalnu propusnicu za sedenje pored ringa...(hehe uvek sedim uz Jelenu Karleusu i debelog joj muza,kao i onog politicara Pelevica :tushe: )
Korisnikov avatar
By Iroqway
" hehe uvek sedim uz Jelenu Karleusu i debelog joj muza"
tesko posto su se raskantali :zongler:
Ja sam trenirao nesto malo boks kao klinac vise rekreativno a karate onako malo vise isto kao klinac,
cak sam imao i par zvanicnih borbi ali nisam nista postigao u tom sportu,mada ga cenim jer zahteva disciplinu i uvezbanost.
ultimajt fight sam pratio par puta vise zato sto sam isao da gledam ortaka kako ga mlate
:angel: .Nije lose da se gleda,posebno mi se svidja sto su razliciti stilovi.
A svi ovi nazivi za karate su mi nepoznati jesu to neki podstilovi ili nesto drugo?
Korisnikov avatar
By bambola
Da,izgleda da su se zaista razisli,ja mislila lazu novine...Nista zato odsad cu gledati u teme samo debelom Bojanu hihihihi!On voli te stvari,Jelena je ionako isla samo njemu da udovolji i smrtno se dosadjivala.
Sto se tice ovih raznih vrsta karatea,svaki se razlikuje od klasicnog.Ne znam za okinawa karate,kyokushinkai se uglavnom sastoji iz serija udaraca u grudi,i nema onoliko skakutanja kao u klasicnom.Nisu to podtipovi,vec je u svakom delu Japana izmisljen poseban stil.
A taj tvoj drug,kako se zove? Jel se jos uvek bori?Pitam zato sto znam dosta nasih boraca,mada je kod nas mma na dosta niskom nivou,imamo nekoliko tako-tako boraca(Pele,Tasmanijski Djavo,Bojan i Damir Mihajlovic,i jos par koji se malkice izdvajaju)ali koji ni u snu ne mogu da se porede sa hrvatskim Crocop-om koji je medju tri najbolja borca u svetu.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by bambola
bigirl,jel to si to kod nas trenirala okinawa karate ili u inostranstvu...
Kod nas, bre! Ako si išla na one ve?eri borila?kih veština u Pioniru (ili gde ve?, zaboravih), Okinawa karatisti su oni što lome motke o noge i ruke i stomak.
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by bigirl
bigirl,jel to si to kod nas trenirala okinawa karate ili u inostranstvu...
Kod nas, bre! Ako si išla na one ve?eri borila?kih veština u Pioniru (ili gde ve?, zaboravih), Okinawa karatisti su oni što lome motke o noge i ruke i stomak.
A to je to!!!! Pa sto nisi nastavila,oni i nisu tako losi???Ja bih i krenula sa necim,ali mi trulo sa decom da se tamo lomim,u ovim godinama da imam beli pojas...:teg:
Korisnikov avatar
By zboO
pratila sam nekada davnooo....kik box i tajlandski box ( i za one ne upucene, DA postoji razlika)...ali me je prosla volja za tim sportovima....ebiga, stigle me godine :lol:
Korisnikov avatar
By bigirl
A to je to!!!! Pa sto nisi nastavila,oni i nisu tako losi???
Sve je to nekako previše ozbiljno za mene. Mislim, ta koncentracija i sve to... Nemam ja živaca za takve "pipave" sportove.
Korisnikov avatar
By bambola
Istina,potrebno je dosta samoodricanja i zivaca za to...Ja se divim ljudima koji se bave time,pogotovo ovima u mixed martial arts-u koji znaju po nekoliko vestina-i u svakoj su ODLICNI.Koje vreme je potrebno da bi se postao majstor i u kick box-u+brazilian jiu-jitsu-u+karate-u+...To su frikovi,znam po mom idolu Mirku Crocopu-taj trenira po 8 sati dnevno!Covek je chudo....a plus ima i porodicu,zenu i malo dete!
Korisnikov avatar
By bigirl
Ma nisu ti ljudi baš ?isti s mozgom. Ipak, previše zaluðenosti ne?im... nije to baš dobro. Treba biti umeren u svemu.

Ovi koje ja poznajem, koji se bave tim okinavljanskim nemaju baš neki život. Brakove su sjebali, žene ih ostavile, deca propast živa... ma užas. Previše vremena i energije ulažu u taj sport. Mislim, to je ipak samo sport. Nema para od karatea, bar na našim prostorima.
By Swanheart
Ja planiram pocnem da treniram kick box.Kakva je situacija u nasoj zemlji nikada ne znas sta moze da ti zatreba.:boxer:
Korisnikov avatar
By bambola
To sto mislis da ces dobiti kick box-om mozes imati i samo sa dobrom kondicijom...Tesko da je to neki razlog za treniranje takvog sporta...Uostalom,mislim da se sad i kod nas otvaraju kursevi za samoodbranu eto ti teme za razmisljanje...Kick box je vestina koja se trenira iz ljubavi,ne zbog odbrane!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!