Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Iroqway
Basket u nedelju se odlaze??!!Zbog mogucnosti osvete Srpskih i Partizanovih navijaca???!!!
Ministar Jocic je izjavio da se tekma izmedju Partizana i cibone odlaze jer ocekuju nerede???Kakvi neredi??
Mi samo hocemo da se druzimo i da pruzimo komsijama
dostojan ugodjaj!
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by Iroqway
Basket u nedelju se odlaze??!!Zbog mogucnosti osvete Srpskih i Partizanovih navijaca???!!!
Ministar Jocic je izjavio da se tekma izmedju Partizana i cibone odlaze jer ocekuju nerede???Kakvi neredi??
Mi samo hocemo da se druzimo i da pruzimo komsijama
dostojan ugodjaj!
Znas sta, mislim da je to realna opcija, ali mozda se odlozi i domace prvenstvo. Posle onih makljaza za vikend na Cetinju i dje jos ono....
Korisnikov avatar
By Iroqway
ma najbolje da Jocic i murija preuzmu prvenstvo u svoje ruke:lol:
Hebi ga na svakoj tekmi brate se ljudi malo opuste provesele,neko se izmlati i sta sad?
Korisnikov avatar
By BlueUnion
E sada sam bas cuo, uprave klubova pregovaraju o tome da se utakmica Partizan-Cibona odlozi, a Jocic ce se potruditi da spreci eventualne incidente.
Korisnikov avatar
By zboO
kakvo shit, a ja se vec spremila da idem na tekmu, i ako sam delija, i ovo bi mi bila prva grobarska utakmica koju posmatram (a da ne igraju sa zvezdom, naravno)...ali ovo ne zelim da propustim!!!

:evil: :smug:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ma Jocic je budala.....
Mislim on i njegove procene bezbednosne situacije....
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by ZvezdasBG
Ma Jocic je budala.....
Zveki, da li mi se cini ili je ovo :offtopic: :wink: Zezam se.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by BlueUnion
Ma Jocic je budala.....
Zveki, da li mi se cini ili je ovo :offtopic: :wink: Zezam se.
Ma jok bre romanticaru. Offtopic je napravio ministar Jocic kad je uopste pomenuo utakmicu...:lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Osim što za sve okrivljuju "navija?a Partizana koji je ušao sa novinarima iz SCG i isprovocirao publiku podizanjem tri prsta", hrvatski mediji u izveštajima sa horor utakmice Zagreb - Partizan naglašavaju i strah od mogu?e odmazde srpskih navija?a na predstoje?oj utakmici košarkaške Jadranske lige Partizan - Cibona, koja je na programu slede?eg vikenda.

U to ime, kolumnista zagreba?kog Ve?ernjeg lista ?ak predlaže da Srbi i Hrvati prekinu sve kontakte u sportu, zaboravljaju?i izgleda da su Jadransku ligu upravo i osmislili njegovi zemljaci u društvu sa Slovencima, a onda u to takmi?enje naterali/namamili srpske klubove:

- Proteklih meseci bilo je i dosta pri?a o fudbalskoj Gudjir ligi. Oprostite, ali mi i oni u sportu ne treba da budemo zajedno. Sino? smo, valjda, napokon shvatili i zašto. A i kad moramo, navija?ima treba zatvoriti vrata. Probajte samo zamisliti šta ?e Cibonu, i novinare koji ?e je pratiti, slede?eg vikenda do?ekati u Beogradu. Igra se s Partizanom - piše Ve?ernji list u ju?erašnjem broju.

Izvor: Tanjug
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Btw. ako je neko zainteresovan da prisustvuje "paradi" u Pioniru....? :lol:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Btw. ako je neko zainteresovan da prisustvuje "paradi" u Pioniru....? :lol:
:pickme:

Nisam lud, pa da izgubim glavu zbog tamo nekih U-ovaca. :rotflmao:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ma opusti se bre, bice ludo i nezaboravno....:lol:
Korisnikov avatar
By zboO
utakmica se ipak ne odlaze....karte su od sutra u prodaji po ceni od 150 din.

Meni nije jasno zasto se "ova" utakmica ne igra u Beogradskoj areni....dvorana je osposobljena za basket, i moze da primi 15.000 ljudi, a u ovom sluchaju bi ih sigurno bilo toliko MNOOOGO!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by zbunjena
utakmica se ipak ne odlaze....karte su od sutra u prodaji po ceni od 150 din.

Meni nije jasno zasto se "ova" utakmica ne igra u Beogradskoj areni....dvorana je osposobljena za basket, i moze da primi 15.000 ljudi, a u ovom sluchaju bi ih sigurno bilo toliko MNOOOGO!
U Areni se igraju ozbiljne tekme.... :lol:
Uostalom dovoljno je 7000 ljudi da sredi ono malo jada koji ce doci (ako smeju naravno) iz Hrvatske....
Korisnikov avatar
By Iroqway
Uzeo karte a guzva je manja nego sto sam mislio da ce da bude.
Korisnikov avatar
By Pipin
Jel istina da su Grobari rekli da ne?e praviti nerede Ciboninim igra?ima u hali ukoliko ne bude prisutan nijedan jedini navija? iz Hrvatske?
To mi re?e danas kolega sa posla ali nije siguran je li to zaista re?eno. Ja mu odgovorio da ne znam, ali da imam koga pitati :D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by BaBaLooNs
Jel istina da su Grobari rekli da ne?e praviti nerede Ciboninim igra?ima u hali ukoliko ne bude prisutan nijedan jedini navija? iz Hrvatske?
To mi re?e danas kolega sa posla ali nije siguran je li to zaista re?eno. Ja mu odgovorio da ne znam, ali da imam koga pitati :D
Kao satro obecali Vuksi ministru prosvete i sporta....
Ma daj to je za javnost, fajta ce biti sigurno....
Korisnikov avatar
By BlueUnion
U prodaju pusteno svega 50% kapaciteta hale. Iz bezbedonosnih razloga.

E, a ARENA jos nije imala tehnicki prijem, isto kao i garaza kod skupstine grada, pa nije u funkciji. I btw zar ne prima oko 20.000?
Korisnikov avatar
By Iroqway
Istina je.Takav dogovor je pao.A vidim da zvezdas vec ima neke informacije
a istina je i to da ce Vuksanovic "mozda"biti na tribinama sa nama.:fajt:ce biti samo u slucaju da hrvatski navijaci udju u halu i to 100%.
O tome smo i policiju obavestili pa neka vide sta im odgovara.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by Iroqway
Istina je.Takav dogovor je pao.A vidim da zvezdas vec ima neke informacije
a istina je i to da ce Vuksanovic "mozda"biti na tribinama sa nama.:fajt:ce biti samo u slucaju da hrvatski navijaci udju u halu i to 100%.
O tome smo i policiju obavestili pa neka vide sta im odgovara.
Oni su slucajevi na kvadrat, mislim to je takva drskost tipa "mi cemo opet u beograd kada god budemo hteli".

E a jel tacno da vi idete u Makedoniju?????
Korisnikov avatar
By Iroqway
Na konferenciji za štampu uprave KK Partizan, je saopšteno da u cilju spre?avanja incidenata ne?e pustiti više od 3.500 ljudi u halu.
Takoðe je istaknuto da ne?e dozvoliti organizovan ulazak navija?a u halu - šta god to zna?ilo, kao i da ?e spre?iti bilo kakvu politizaciju (pod time ?e sigurno podrazumevati spre?avanje unosa naših nacionalnih obeležja).
Ja stvarno ne znam kakav komentar može ?ovek da da na ovakvu odluku. Zna se kakva je bila poseta na prethodnoj utakmici sa cibonom (u Evroligi), i da bi verovatno mogao da se ispuni i mnogo ve?i prostor od Pionira, a oni sada ne?e dozvoliti polovini ljudi da uðu.
Mnogi ve? sada pri?aju o bojkotu utakmice ... da se svi koji su hteli da doðu na utakmicu, skupe ispred hale, ali da niko ne ulazi u istu ...
pa neka vide ko im je onda važniji - najverniji navija?i, ili protivnici u nekom marginalnom regionalnom takmi?enju.
Policija je ina?e ve? poja?ala svoje prisustvo oko hrvatskih predstavništava i ambasade, u cilju spre?avanja reprize prošlonedeljnih dogaðaja iz zagreba,
a pri?a se da ?e na dan utakmice biti dovedene dodatne jedinice kornja?a, kako bi pokrili ve?i deo kriti?nih lokacija u gradu
By Бреее!!!
Partizan - Cibona 82 : 72 !!!

Utakmica upravo zavrsena ... gledao direktan tv prenos na b92... ! :)

Ubedljiva pobeda Partizana na terenu i na tribinama !!! :lol: :klap: :love: :kiss: :friends:

Pobeda crno-belih od 82:72 je zasluzena ... Partizan je sem na pocetku, bio bolji i zasluzeno uz korektno navijanje gledalaca osvojio dragocenu dvostruku pobedu - u sportskom ponasanju gledalaca i nenadmasnoj igri crno-belih dvometrasa! :yes:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Super sto smo pobedili, a opet nijedna utakmica ne moze da ne bude propracena incidentima. Dva navijaca izbodena u Beogradskoj ulici, a jedan navijac pao sa tribina u Pioniru. Srbija..... :(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!