Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By tomborn
Koja dramati?na završnica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anja, iako je danas ostala bez bodova, bilo je dovoljno da osvoji veliki kristalni globus.

Cijela ovo godišnja sezona je zapravo natjecanje izmedju Janice i Anje, obje cu bile odli?ne, Janici sve ?estitke, vratila se u sezonu ODLI?NO!

Kona?ni rezultat :Anja Paerson 1359 bodova
Janica Kosteli? 1356 bodova
:skijanje:
:soping::
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Sve cestitke Svedjanki.......
Odlicna je....
Korisnikov avatar
By Goran Smith
:rida: JANICEEEEEE, JANO,... :no: :skijanje: janica:

ali :jbg: Janica je dokazala da posle povrede i silnih operacija... da je mogu?e opet vladati svetkim skijanjem ...

ALi svaka ?estitka Anji Person :up:

...jedva ?ekam olimpijadu u Torinu :B
By tomborn
da biti ce luda olimpijada, janica je ipak jos uvijek SILA, samo tri boda za prvom, Anja je imala i srece, iako je super skijala , nema sta, ona je zasluzila, ali Janica ce ostati dominantna i sl godine
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by ZvezdasBG
Dobra je nema sta.....
Naravno da je dobra. Made in Sweden - prozivodi mozda i nisu bas najbolji kad je dizajn u pitanju (osim namestaja - tu smo maheri)...ali su zato kvalitetni i dugo traju...poput Anje kojoj zelim jos mnogo ovakvih pobeda...
I gledacu je u Torinu ... (ionako mi se 1/4-tina porodice posle II Svetskog rata iz Istre preselila u Piemonte...na 80-tak km od Torina)...
Heja Anja! Forza Anja!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by M M and I
Dobra je nema sta.....
Naravno da je dobra. Made in Sweden - prozivodi mozda i nisu bas najbolji kad je dizajn u pitanju (osim namestaja - tu smo maheri)...ali su zato kvalitetni i dugo traju...poput Anje kojoj zelim jos mnogo ovakvih pobeda...
I gledacu je u Torinu ... (ionako mi se 1/4-tina porodice posle II Svetskog rata iz Istre preselila u Piemonte...na 80-tak km od Torina)...
Heja Anja! Forza Anja!
Ma Svedjani su mene kupili sto se skijanja tice jos davno dok je skijao Stenmark. On je bio zakon! Njega sam mnogo voleo....
Korisnikov avatar
By M M and I
Dobra je nema sta.....
Heja Anja! Forza Anja!
Ma Svedjani su mene kupili sto se skijanja tice jos davno dok je skijao Stenmark. On je bio zakon! Njega sam mnogo voleo....
Da,da...Ingmar je bio odlican skijas...Verovatno se ne secas jos jednog velikog skijaskog prvaka iz Svedske...zove se Gunde Svan...on je bio prvak pre mnogo godina. Da ne zivim u Svedskoj verovatno ne bih ni znao za njega...Sad se cesto pojavi na TV-u u sportskim emisijama...

Jedva cekam sledecu zimu...da pocnu OS u Torinu...:B
Korisnikov avatar
By Kupper

Da,da...Ingmar je bio odlican skijas...Verovatno se ne secas jos jednog velikog skijaskog prvaka iz Svedske...zove se Gunde Svan...on je bio prvak pre mnogo godina. Da ne zivim u Svedskoj verovatno ne bih ni znao za njega...Sad se cesto pojavi na TV-u u sportskim emisijama...
Hehe, malo lokal patriotizma nije na odmet. Svan je zaista bio veliki ali niko nikad nije bio ono sto je Bjorn Deli ili ono sto su sad Ole Einar Bjoerndalen i Marit Bjoergen. Medjutim kad pominjes Svedjane....Nepravazidjena je, potpuno fenomenala Magdalena Fosberg....Koliko ce jos trka da prodje da joj se neko priblizi. Ogromna zvezda, mnogo veca od Person je i Pernila Viberg. Osvajati titule na SP ili na OI u razmaku od 11 godina i stalno biti u top formi je kod nje bilo fantasticno. Secam se jedne operacije (u isto vreme i Pirmin Curbrigen (drugi najbolji posle Stenmarka), istog dana)....8 dana do SP-a, oboje na operaciju ligamenata i posle tih 8 dana oboje osvoje po 2 zlata, 1 srebro i dve bronze. Ja bih jos dodao i Fince, pre svih Mariju Lizu Kirvesniemi ili Mati Nikenena (pricam o svim zimskim sportovima).

Ipak, ja u svakom navijam za Norvesku. Apsolutno fantasticna zemlja. Na nedavnom SP u Nord. skijanju 8 od 12 zlata, na SP u biathlonu Bjorndalen (36g.) 4 zlata, ukupno na SP 5 disciplina. Obozavam ih k'o da su moji:) + zlato Gro Istad i bronza Linde Tjohom u zenskoj konkurenciji.
Korisnikov avatar
By M M and I
Pa jeste...samo sto su i Forsberg i Viberg straije od Pärsson...videcemo kako ce da izgleda svedska lista sledece godine...i kako ce da prodju OS u Torinu :opacupa:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Bas me podsetiste na skijasku proslost mnogih velikana! Uostalom Svedska kao i ostale skandinavske zemlje su oduvek bile velesile u skijanju.....
Korisnikov avatar
By M M and I
Bas me podsetiste na skijasku proslost mnogih velikana! Uostalom Svedska kao i ostale skandinavske zemlje su oduvek bile velesile u skijanju.....
Obzirom da mi je i danas padao sneg...i temperatura je jos uvek 5-6 stepeni ispod nule...bilo bi zaista cudno da ne skandinavske zemlje ne budu velesile u skijanju. Svedska se eto trudi da ostane velesila i u hokeju na ledu (mada ja to ne pratim bas nikako)...
Korisnikov avatar
By Kupper
I Nemacka.

@M M and I. Ipak mislim da je Kostelic veca zvezda. Iako navijam za Person, ovo sto je Kostelic uradila za kratko vreme posle povreda, na SP, retko ko bi mogao. Stabilna je kao stena. I mentalno i....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!