Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ZvezdasBGnista cudno !
E narode, da vam saopstim jednu pa rekao bih malo "cudnu" vest.
Elem u razgovoru sa jednim mojim ortakom koji je blizak jednom od vodja grobara, saznao sam da je na njegov mob za vreme onog sranja u Zagrebu stigla poruka od vodja navijaca Splitskog Hajduka (Torcide) koji su pruzili podrsku grobarima!????![]()
Takodje poruceno je grobarima da ce Torcida na prvom sledecem derbiju sa bad blue boysima, da ih osveti?!
Mislim valjao sam se od smeha.........
Ko kaze da nema bratstva i jedinstva....![]()
Originally posted by ZvezdasBG
E narode, da vam saopstim jednu pa rekao bih malo "cudnu" vest.
Elem u razgovoru sa jednim mojim ortakom koji je blizak jednom od vodja grobara, saznao sam da je na njegov mob za vreme onog sranja u Zagrebu stigla poruka od vodja navijaca Splitskog Hajduka (Torcide) koji su pruzili podrsku grobarima!????![]()
Takodje poruceno je grobarima da ce Torcida na prvom sledecem derbiju sa bad blue boysima, da ih osveti?!
Mislim valjao sam se od smeha.........
Ko kaze da nema bratstva i jedinstva....![]()
Originally posted by Mahnitu
Stripi, sam kazes da ne pratis sport. Jesi sedeo sat ipo uz TV i gledao one scene? Zagrebovi navijaci su barem bili u Pioniru a policija je sprecila grobare da se obracunavaju s njima. Posle toga na voz, pa kuci, nikome dlaka s glave nije falila. S druge strane grobari nisu ni videli Zagreb, novinarski autobus je razbucan (ovu sliku ne vidim prvi put iz Cro) a igraci ulaze u halu u marici??? Molim te.... Svi znamo koliko su ove utakmice visokog rizika, nase budale nisu nista manje nego vase....ali organizacija i policija i, usudjujem se da kazem, drzava su vam nule po tom pitanju. Incidente onakvih razmera ne bi mogao da vidis u Beogradu i ja se samo nadam, daj Boze, da lepo i pristojno ugostimo hrvatske igrace i navijace za vreme EP u kosarci.
:closed:
Originally posted by tomborn???????? pa grobari nisu ni videli Zagreb. I u 'Pionir' je pusteno 40 Zagrepcana bez karata i dlaka im s glave nije falilaOriginally posted by Mahnitu
Stripi, sam kazes da ne pratis sport. Jesi sedeo sat ipo uz TV i gledao one scene? Zagrebovi navijaci su barem bili u Pioniru a policija je sprecila grobare da se obracunavaju s njima. Posle toga na voz, pa kuci, nikome dlaka s glave nije falila. S druge strane grobari nisu ni videli Zagreb, novinarski autobus je razbucan (ovu sliku ne vidim prvi put iz Cro) a igraci ulaze u halu u marici??? Molim te.... Svi znamo koliko su ove utakmice visokog rizika, nase budale nisu nista manje nego vase....ali organizacija i policija i, usudjujem se da kazem, drzava su vam nule po tom pitanju. Incidente onakvih razmera ne bi mogao da vidis u Beogradu i ja se samo nadam, daj Boze, da lepo i pristojno ugostimo hrvatske igrace i navijace za vreme EP u kosarci.
:closed:
zasto se onda iznenadjujes????
nasi su navijaci bili revoltirani napadom grobara u zagrebu,
pa se ekipa dobro spremila da se osveti... a kaj je 200 grobara i trazilo u zagrebu a nemaju karte????? trazili su nered..
izazivali Hrvatske navijace UVREDLJIVIM ZNAKOVLJEM KOJE NEMA VEZE SA KLUBOM PARTIZAN....Reci slobodno, koji znakovi
TOLIKO O TVOJIM NAPADNUTIM NAVIJACIMA....Ne toliko, nego nista. navijaci nisu ni bili napadnuti jer nisu ni videli Zagreb
najmanje je doslo pravih navijaca... dosli su sve delikventi i oni zeljni fajta sa kako oni vole reci USTAŠAMAJeste, sa sve novinarskim akreditacijama
I JEDNI I DRUGI SU KRIVI, svi koji su se tukli, ja bi ih sve skupa zatovrio u jedan zatvor i neka se pobiju budale kretenske... pa da tekme izmedju hrvatskih i srpskih clubova postanu športske a ne politi?ke , pa da naši clubovi pobjede vaše na terenu, a ne nasi navijaci da premlate vase van terena. Sramota ali DOGAJA seZa Zagreb je kriva hrvatska policija i neko ko je iz senke potpalio huligane da cekaju beogradsku registraciju na svakom semaforu. Ostalo se potpuno slazem
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!