Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mahnitu
Rusi pale US zastavu? Ludaci :)

Tuzili su Partizan UEFA-i jer im je policija :shok: prodavala caj na tribinama :lol:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Danas, HRT1, 22:40 - OTVORENO

Navija?ki neredi tema su ve?era?nje emisije 1/2Otvoreno1/2 Hloverke Novak Srzi?.
Putem videoveze izravno ?e se suo?iti rukometni ?elnici Zagreba i Partizana.

:hekla:
By Бреее!!!
Ne znam zasto bi uprava Partizana ucestvovala u toj emisiji !?! :nono:

To je hrvatska stvar, a ne Partizana, jer navijaci "crno-belih" nisu ni pusteni do Zagreba, a kamo li Hale sportova ! :( :mad: :bic:

Hrvatski mediji su precutali sve ... komentator HRT u direktnom prenosu takodje ... a neki zgb novinari umesto da zastite, pljuvale su bgd kolege ! :shok:

Jedino je veteran jugoslovenskog i hrvatskog novinarstva Pero Zlatar osudio huliganstvo i za studio b rekao:

- Sram me je sto sam bio u sportu !

Bolje bi bilo da najavljena emisija OTVORENO na HRT bude izmedju rukovodstva Zagreba, njihovih navijaca i policije !!! :yes:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
E narode, da vam saopstim jednu pa rekao bih malo "cudnu" vest.
Elem u razgovoru sa jednim mojim ortakom koji je blizak jednom od vodja grobara, saznao sam da je na njegov mob za vreme onog sranja u Zagrebu stigla poruka od vodja navijaca Splitskog Hajduka (Torcide) koji su pruzili podrsku grobarima!???? :lol:
Takodje poruceno je grobarima da ce Torcida na prvom sledecem derbiju sa bad blue boysima, da ih osveti?!
Mislim valjao sam se od smeha..... :lol: ....
Ko kaze da nema bratstva i jedinstva....:lol:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ovo je uzas, upravo gledam na Info topu scene iz Zagreba za vreme napada na nasu delegaciju. Jbt, ko da gledam one sukobe u Iraku i Avganistanu. Brate, to se zove civilizacija. :wow:
By Бреее!!!
Originally posted by ZvezdasBG
Elem u razgovoru sa jednim mojim ortakom koji je blizak jednom od vodja grobara, saznao sam da je na njegov mob za vreme onog sranja u Zagrebu stigla poruka od vodja navijaca Splitskog Hajduka (Torcide) koji su pruzili podrsku grobarima!???? :lol:
Takodje poruceno je grobarima da ce Torcida na prvom sledecem derbiju sa bad blue boysima, da ih osveti?!
Ko kaze da nema bratstva i jedinstva.... :lol:
nista cudno ! :)
uvek su se partizanovci i splicani bolje razumeli nego bbb-torcida ! ;) :tornado: :kiss: :love: :friends:
iskreno, nisam najbolji poznavalac najnovijih navijackih kretanja ... nadam se, ipak, da nas zvezdasi ne bi u ovakvim situacijama "prodali", kao ni mi njih ... :sluske:

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Vala grobari, jes da vas uopste ne volim, ali vas brate i ne mrzim. Naravno da ce u pre da stanem na vasu stranu, nego na stranu onih pacenika sa Maksimira.... :tuc: ;)
By Бреее!!!
... ali vas brate i ne mrzim. ...
:up: : :gol: :kiss: :love: :friends:

Korisnikov avatar
By Zemunac
Ma volimo i mi vas, samo se pravimo. :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Iroqway
Ko kaze da nema bratstva i jedinstva.... :lol:
:pivce: :pivce: :pivce: :pivce: :pivce: :pivce: :pivce: :pivce: :pivce: :pivce: :pivce: :pivce: :pivce: :pivce: :pivce: :pivce: :pivce:
By Бреее!!!
HRVATSKI SPORTSKI NOVINARI: DIVLJANJE JE BILO ORGANIZOVANO

Hrvatsko udruženje sportskih novinara oštro je osudilo napade na novinare iz Srbije i divljaštvo navija?a koje se dogadjalo na ulicama Zagreba uo?i i za vreme rukometne utakmice sa Partizanom, upu?uju?i oštre zamerke na ra?un organizatora, prenosi današnja zagreba?ka štampa.

Predsednik udruženja Jura Ozmec je u otvorenom pismu ukazao da je 'porazno da je napad na novinare bio o?igledno organizovan' i istakao da je nedopustivo da u civilizovanoj zemlji, 'kakva bi Hrvatska htela biti', bilo ko bude napadnut samo zato jer je iz Srbije i Crne Gore.

'Koristimo priliku da javno prozovemo RK Zagreb kao lošeg organizatora i zatražimo svu mogu?u odgovornost nadležnih lica u klubu. Takva ocena utemeljena je na ?injenici da je Dom sportova prenatrpan gledaocima koji su ulazili ponegde i bez kontrole, da su u dvoranu sistematski prizivani huška?i i divljaci, kojima su poklanjane ulaznice', isti?e se u pismu Ozmeca.

Hrvatsko udruženje sportskih novinara pozvalo je i pojedince medju kolegama da se zapitaju kakvu su atmosferu stvarali uo?i ove utakmice i zapitalo 'ose?aju li barem deo krivice za nastalu situaciju, ili su previše zabavljeni pove?anim tiražom, gledanoš?u ili slušanoš?u'.

'Neodgovornom i huška?kom pristupu svakoj budu?oj utakmici, a posebno izmedju sportista Hrvatske i SCG, pa onda naglim '?udjenjem' - otkud sad divljaštvo, treba oštro stati na kraj', naglašava se u pismu.

Udružnje, 'po ko zna koji put', apeluje na policiju da kona?no po?ne u potpunosti da primenjuje Zakon o navija?ima, 'jer upravo njegova neprimena ili delimi?na primena omogu?ava da divljaštvo na sportskim terenima Hrvatske i oko njih ostane nekažnjeno ili da pojedini slu?ajevi zbog neefikasnosti zastare'. (RTS)
:novine:
Najzad razumna vest iz Zagreba !!! :sesir:

By tomborn
Originally posted by Mahnitu
Stripi, sam kazes da ne pratis sport. Jesi sedeo sat ipo uz TV i gledao one scene? Zagrebovi navijaci su barem bili u Pioniru a policija je sprecila grobare da se obracunavaju s njima. Posle toga na voz, pa kuci, nikome dlaka s glave nije falila. S druge strane grobari nisu ni videli Zagreb, novinarski autobus je razbucan (ovu sliku ne vidim prvi put iz Cro) a igraci ulaze u halu u marici??? Molim te.... Svi znamo koliko su ove utakmice visokog rizika, nase budale nisu nista manje nego vase....ali organizacija i policija i, usudjujem se da kazem, drzava su vam nule po tom pitanju. Incidente onakvih razmera ne bi mogao da vidis u Beogradu i ja se samo nadam, daj Boze, da lepo i pristojno ugostimo hrvatske igrace i navijace za vreme EP u kosarci.

:closed:

zasto se onda iznenadjujes????

nasi su navijaci bili revoltirani napadom grobara u zagrebu, pa se ekipa dobro spremila da se osveti... a kaj je 200 grobara i trazilo u zagrebu a nemaju karte????? trazili su nered..izazivali Hrvatske navijace UVREDLJIVIM ZNAKOVLJEM KOJE NEMA VEZE SA KLUBOM PARTIZAN....

TOLIKO O TVOJIM NAPADNUTIM NAVIJACIMA....

najmanje je doslo pravih navijaca... dosli su sve delikventi i oni zeljni fajta sa kako oni vole reci USTAŠAMA

:lol: :lol:

I JEDNI I DRUGI SU KRIVI, svi koji su se tukli, ja bi ih sve skupa zatovrio u jedan zatvor i neka se pobiju budale kretenske... pa da tekme izmedju hrvatskih i srpskih clubova postanu športske a ne politi?ke , pa da naši clubovi pobjede vaše na terenu, a ne nasi navijaci da premlate vase van terena. Sramota ali DOGAJA se

:andjelak:
Korisnikov avatar
By ghost
Samo ga ignorirajte,pa ce mu dosadit...
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by tomborn
Originally posted by Mahnitu
Stripi, sam kazes da ne pratis sport. Jesi sedeo sat ipo uz TV i gledao one scene? Zagrebovi navijaci su barem bili u Pioniru a policija je sprecila grobare da se obracunavaju s njima. Posle toga na voz, pa kuci, nikome dlaka s glave nije falila. S druge strane grobari nisu ni videli Zagreb, novinarski autobus je razbucan (ovu sliku ne vidim prvi put iz Cro) a igraci ulaze u halu u marici??? Molim te.... Svi znamo koliko su ove utakmice visokog rizika, nase budale nisu nista manje nego vase....ali organizacija i policija i, usudjujem se da kazem, drzava su vam nule po tom pitanju. Incidente onakvih razmera ne bi mogao da vidis u Beogradu i ja se samo nadam, daj Boze, da lepo i pristojno ugostimo hrvatske igrace i navijace za vreme EP u kosarci.

:closed:

zasto se onda iznenadjujes????

nasi su navijaci bili revoltirani napadom grobara u zagrebu,
pa se ekipa dobro spremila da se osveti... a kaj je 200 grobara i trazilo u zagrebu a nemaju karte????? trazili su nered..
???????? pa grobari nisu ni videli Zagreb. I u 'Pionir' je pusteno 40 Zagrepcana bez karata i dlaka im s glave nije falila
izazivali Hrvatske navijace UVREDLJIVIM ZNAKOVLJEM KOJE NEMA VEZE SA KLUBOM PARTIZAN....
Reci slobodno, koji znakovi
TOLIKO O TVOJIM NAPADNUTIM NAVIJACIMA....
Ne toliko, nego nista. navijaci nisu ni bili napadnuti jer nisu ni videli Zagreb
najmanje je doslo pravih navijaca... dosli su sve delikventi i oni zeljni fajta sa kako oni vole reci USTAŠAMA
Jeste, sa sve novinarskim akreditacijama
I JEDNI I DRUGI SU KRIVI, svi koji su se tukli, ja bi ih sve skupa zatovrio u jedan zatvor i neka se pobiju budale kretenske... pa da tekme izmedju hrvatskih i srpskih clubova postanu športske a ne politi?ke , pa da naši clubovi pobjede vaše na terenu, a ne nasi navijaci da premlate vase van terena. Sramota ali DOGAJA se
:andjelak:
Za Zagreb je kriva hrvatska policija i neko ko je iz senke potpalio huligane da cekaju beogradsku registraciju na svakom semaforu. Ostalo se potpuno slazem
By tomborn
Originally posted by ghost
Samo ga ignorirajte,pa ce mu dosadit...

ti vec neko vrijeme glumis MIROTVORCA... a "rata" nema

:odbij:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Ne urota u smislu koordinacije, vec stvaranje atmosfere........ u kojoj strada i sudija Vrhovnog suda... mislim ovde kriminala kolko oces, al sudije barem niko ne mlati bejzbolkom...

Toliko kosarkaskih utakmica je igrano sa Cibonom (nije ni to bilo sjajno...) al ovakve stvari se nisu desavale. Ja sam odgovarao recenicu po recenicu a ti uzvracas jednim opstim mestom.... a jos mi nisi odgovorio jel se stidis....
Vise nije ni bitno, zavrsili smo

:friends:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!