Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Ctatyc
RUKOMETAŠI Zagreba izgubili su u prvoj utakmici ?etvrtfinala Kupa pobjednika kupova u Beogradu od Partizana sa 20:23 (6:9).

Najefikasniji u sastavu Zagreba bili su Majnov sa pet, te Goluža i Horvat sa po ?etiri gola.

U Beogradu napadnut novinar Jutarnjeg lista
Prije samog po?etka utakmice Partizan - Zagreb ispred dvorane Pionir grupica huligana napala je novinara Jutarnjeg lista Željka Petana i nanijela mu lakše povrede glave i prsnog koša, prenosi B 92. Petan je prevezn u bolnicu gdje mu je ukazana pomo?, a nakon toga krenuo je prema Zagrebu.

Takoðer lakše je ozlijeðeno i nekoliko naših navija?a koji su prisustvovali utakmici u Beogradu. Navija?i Partizana tijekom drugog poluvremena pokušali su ih napasti, no ve?i sukob sprije?ila je policija.

Navijaci rukometnog kluba "Zagreb" iz Zagreba su uz najvece mere policijskog obezbedjenja sprovedeni od Zeleznicke stanice do sportske hale Pionir,a nakon zavrsetka utakmice i vraceni...

Napustili su Beograd u 22.15 casova....
Korisnikov avatar
By BlueUnion
All mighty God!

Status i sport!?!?!?!??! Ovo je smak sveta.... Zabolece me zeludac, zaista. :shocked:

Najefikasniji u beogradskom timu bio je mladi Uroš Mitrovi? sa 8 golova. I to je ono sto je vaznije, zar ne sporstki drugari moji?

I jos napisano na srpsko-hrvatskom, a ne hrvatskom. :)

A sta ti, druze Stati, zelis da kazes sa tim novinarom i navijacima? Navijacima barem nije falila ni dlaka sa glave. Bolje se zapitaj da li ce nama biti dozvoljeno da vodimo navijace.
:burner:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by BlueUnion
Navijacima barem nije falila ni dlaka sa glave. Bolje se zapitaj da li ce nama biti dozvoljeno da vodimo navijace.
:burner:
:up: i mene to zanima.....

:murkan:
Korisnikov avatar
By Moa
Naravno da nece jer smo pokazali da su nasi navijaci divljaci i sigurno cemo praviti nerede i u lepoj njihovoj - recimo jedan od izgovora da ne idu nasi navijaci u Zagreb.Bedan izgovor doduse,navijaci su takvi ne mozemo ih promeniti.A da budem malo ponosna,ocekivala sam da Partizan dobije taj mec kao i ovaj u Zagrebu ce dobiti.Jel se zna ko ce biti protivnik dalje ako prodjemo.Osecam da ce biti neki spanski tim a onda smo gotovi.
By Swanheart
Veoma zanimljiva utakmica...navijaci su malo preterali kad su poceli da bacaju stolice na teren i na igrace.:bouncy:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Jao, sve se bojim, da ce zagrebacki navijaci da mirno sede i samo navijaju za svoj klub. Idi bre....btw Statuse, kad vec pastujes tekst iz stampe, uradi bar na srpskom jeziku (mislim nesto mi se ne cini da je B92 preneo tu vest na hrvatskom). Ili mi e cini da si to preuzeo sa sajta Jutarnjeg lista.
Sto se tekme tice, gledao sam je (doduse na HRT 2) i moram priznati da sam navijao za grobare! Uzas...mislim ovo su specificne situacije, ali stvarno ne mogu navijati za Zagreb...
Moram priznati da su me Partizanovci prijatno iznenadili svojom igrom. Najveci deo utakmice su konstantno vodili sa tri razlike i tako je i zavrsen mec. Obzirom da su Zagrebu davali kud i kamo vecu prednost pred ovaj mec, mislim da je Partizan stekao malu prednost koja mu moze mnogo znaciti u revansu....
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Ma status. Hihi, kao da njega treba ozbiljno shvatiti. :fuck:

Nego mnogo on simpatise hrvatski, cccc.... Ma mrzi ga da pise o sportu, pa jos kada eto ima malo volje sada jos da ga teramo da pise na srpskom. :B

Nadam se da ce Partizan uspeti da prodje dalje, ma neka i izgubi do 2 razlike - vrlo verovatno, ali ipak konacan ishod se gleda? :)
By Бреее!!!
Originally posted by ZvezdasBG
... Sto se tekme tice, gledao sam je (doduse na HRT 2) i moram priznati da sam navijao za grobare! ...

Moram priznati da su me Partizanovci prijatno iznenadili svojom igrom. Najveci deo utakmice su konstantno vodili sa tri razlike i tako je i zavrsen mec.

Obzirom da su Zagrebu davali kud i kamo vecu prednost pred ovaj mec, mislim da je Partizan stekao malu prednost koja mu moze mnogo znaciti u revansu....
:klap: :kiss: :love: :angel: :friends:

:zastava: :zastava: :zastava:
By Бреее!!!
Originally posted by BlueUnion
...
Najefikasniji u beogradskom timu bio je mladi Uroš Mitrovi? sa 8 golova. I to je ono sto je vaznije, zar ne sporstki drugari moji? ...
:yes: :gol: :kiss: :love: :friends:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Zemunac

Sto se tekme tice, gledao sam je (doduse na HRT 2) i moram priznati da sam navijao za grobare! Uzas...mislim ovo su specificne situacije, ali stvarno ne mogu navijati za Zagreb...
Moram priznati da su me Partizanovci prijatno iznenadili svojom igrom. Najveci deo utakmice su konstantno vodili sa tri razlike i tako je i zavrsen mec.

Zar si ti sumnjao u moj klub, je li bre?! :lukavi: Ma najjaci smo, bre :eevil:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Polako Zemunac, polako....Da vidimo prvo revans.... :D :nunchake:
Pa ono normalno da ste jaci kad nema nas da vam dodjemo glave...:D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Rukometni klub Zagreb saopštio je da navija?i Partizana ne?e mo?i da prisustvuju revanš utakmici ?etvrtfinala Kupa kupova u Zagrebu pošto slobodnih ulaznica za taj susret više nema. Direktor Zagrep?ana Bartol Kaleb kaže da je pritisak za ulaznice "bio strahovit" i da bi verovatno bilo rasprodato i 12.000 karata da ima toliko mesta u "Ledenoj dvorani". Kaleb je dodao da o?ekuje 8.000 do 8.500 navija?a u dvorani.

- Prema informacijama koje imamo od našeg i njihovog MUP-a, najavljuje se navija?ka horda od oko 500 "grobara". Ali, nisu poštovali proceduru EHF-a, javili su se prekasno i što se njih ti?e, ulaznica više nema - izjavio je Kaleb, a prenose Sportske novosti.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Rekoh ja......Ma sine ima da izmisle i Papinu posetu, samo da ne puste nekog Srbina da dodje u Zagreb......
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Rukometni klub Zagreb saopštio je da navija?i Partizana ne?e mo?i da prisustvuju revanš utakmici ?etvrtfinala Kupa kupova u Zagrebu pošto slobodnih ulaznica za taj susret više nema. Direktor Zagrep?ana Bartol Kaleb kaže da je pritisak za ulaznice "bio strahovit" i da bi verovatno bilo rasprodato i 12.000 karata da ima toliko mesta u "Ledenoj dvorani". Kaleb je dodao da o?ekuje 8.000 do 8.500 navija?a u dvorani.

- Prema informacijama koje imamo od našeg i njihovog MUP-a, najavljuje se navija?ka horda od oko 500 "grobara". Ali, nisu poštovali proceduru EHF-a, javili su se prekasno i što se njih ti?e, ulaznica više nema - izjavio je Kaleb, a prenose Sportske novosti.
Moci ce da idu i bice slobodan ulaz kao i u BG. Ali mnogo manje od 500. Mozda do 100 komada pise danas u SPORTu. Uprave oba kluba treba da se dogovore.

Nego Zveki, jel vidis da se autor ove teme potpuno izgubio? Sta li mu se desilo? hihi.... :slinavko:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Polako Zemunac, polako....Da vidimo prvo revans.... :D :nunchake:
Pa ono normalno da ste jaci kad nema nas da vam dodjemo glave... :D

Ma vi ste mi mnogo jaki tu :smeh: Mnogo dobar vic, bas me nasmejao :smeh: MNOGO SMO NAJJACI
Korisnikov avatar
By BlueUnion
I jel smo uz crno-bele veceras? Trebace da ostave srce na parketu. :teg2:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Jesmo, jesmo...... :lol:
Ja cu bas uzivati u tekmi.....:D
By tomborn
VJERUJEM DA SI UŽIVAO
pobjedio je bolji! uvjerljivo bolji, zagreb naravno + 4!!!!!!!
:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!