Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kylender
Eto, da ne bude da te svi ignorišemo - ja nećem ići. Dok sam presabrao svoje prihode i troškove karte za polufinala i finale su otišle. A za prvo kolo nisam tu... I tko zna kako ću biti raspoložen da se probijem za neko 1/4 finale...

Sve u svemu - tuga. :(

No, valjda će to prerasti u neku tradiciju... ;)
Korisnikov avatar
By Dina
Kylender,
bas si pazljiv... :) a mozda samo i drugi ljudi ne idu pa nemaju sta da pisu, ali ja se danas radovala pa htela da pricam...

Inace ima jos karata, do duse nisu neka mesta pogotovo za finale, ali ima...

Ja ne bih isla u prvom kolu ali me je Maza ubedio da Arnaud Clement nece proci dalje :tuc: pa da jedino u prvom kolu mozemo da ga vidimo, tako da idemo i to...

I ja se nadam da ce turnir postati tradicionalan kao i da ce dolaziti i vise vrhunskih igraca...
Korisnikov avatar
By Kylender
Čekaj, zar nisu javili da su karte za polufinala i finale rasprodate?! Pa u svom presabiranju sam shvatio da bih mogao izdvojiti 40 evrića :) )))...

Mislim, razumem ja tvoju opsesiju Klemonom - i ja ga želim, odnosno volim ;) . To je i razlog zašto ga ne bih gledao - tu želju bi ubila njegova nizina ;) ... he he he

Sreća je lepa samo dok se čeka... Dok od sebe samo nagoveštaj da ;) ...

p.s. Proveriću sutra za te kartice, sad su mi ponovo oči gladne ;) ...
Korisnikov avatar
By Dina
Hehe konkurencija znaci ;) Pogledaj, pa ako ne rezervises pricacu ti ja o susretu sa Arnaudom :dina:

Ja sam rezervisala preko neta, ima da se vidi u kom delu ima karti, odaberes koji red hoces, sediste i sl... Karte za kvalifikacije su 500 din, za prvo kolo 1000, za cetvrtfinale i polufinale 1500, finale 2000 din.
Korisnikov avatar
By Kylender
E svašta... Kad sam hteo da rezervišem online, stajalo je obaveštenje da zbog velikog interesovanja neće biti online rezervisanja već će sve karte biti puštene u prodaju na staromodan način... Nije baš pisalo staromodan. Što je dodatno uticalo da se ne mrcvarim za njima.

Hvala Dina, veče si mi ulepšala.. Rezervisao za finalce i polufinalca :) ))... Ako Klemon dospe do završnice, sreća će biti duplo veća ;) !
Korisnikov avatar
By Dina
Kylender,
nema na cemu... bas mi je drago da si rezervisao :klap:

Ja idem na jedno polufinale, a za finale sam rezervisala karte za roditelje... Ali ako bi Klemon kojim slucajem dospeo dotle hm... nek bacaju kocku koje ce da ide... :lol: Valjda ne bi imali ni srca da to propustim ;)
Korisnikov avatar
By Kylender
S obzirom da ja imam sumanuti posao i da nikada ne znam kada ću raditi i do kada ću raditi - ne bi me iznenadilo da ne mogu da "potrošim" svoje karte... Ili bi baš tada mogli da me pošalju na neki teren... Ko će znati.

Pa ako Klemon bude u finalu a ja na poslu, ja bih bio spreman da nagradim tvoju ljubav i ustupim ti svoju :) ...
Korisnikov avatar
By Dina
Hvala Kylender, no nadam se da te nece poslati na teren bas tada... :fige: Valjda znaju da je finale ;)

Ja sam juce uplatila karte mada mi jos nisu potvrdili uplatu :misli: Ali je valjda sve u redu, sledece nedelje Bombi i ja idemo da podignemo karte :klap:
Korisnikov avatar
By Sunce
Arnaud Clement je na konferenciji za stampu izjavio da je dosao na turnir samo zbog Dine. Kaze da je osetio njeno prisustvo u Parizu. :)
Korisnikov avatar
By Dina
Sunce,
da si me video kako pazljivo citam sta je Arnaud rekao... :giggle:

Znala sam ja to, ali lepo od njega sto i izjavljuje... :klap:
By Bombina
e sad cujem i ja idem teniski turnir samo za polufinale bas je zao sto cu prpoustim za finalama ,jedna nemoze ici jbg>)
radujem se sto ide nama
Korisnikov avatar
By Dina
E pa ubicu se... Mi sutra gledamo mec na centralnom terenu a Arnaud Clement igra na terenu br 1 :zid:

Drzite palceve da nagovorim Mazu da kupimo karte na licu mesta i odemo na teren br 1 :lija: :fige:
Korisnikov avatar
By Dina
Proveli smo se fenomenalno!!!

Ne mogu jos da verujem da sam gledala dva Clementova meca i to uzivo!!! Singl je dobio a dubl izgubio... Ali posto je bio poluprazan teren, da ne kazem bilo je nas nekoliko zapazio je Mazu i mene koji smo navijali za njega i mahnuo nam na odlasku... ja nisam mogla da verujem. Valjda je i njemu takodje bilo neverovatno da ima fanove ovde... mislim da smo mu Maza i ja bili dodatna motivacija za pobedu. Pobedio bi on i u dublu da mu saigrac nije igrao tako lose. Gledali smo jedan deo meca Hrbatija, mec Troickog i jedan deo meca onog naseg mladog igraca Krajinovic ili tako nesto...Uglavnom prelep dan a Maza je uspeo da slika Clementa kako nam mase... tako da cete videti i sliku na forumu... :klap: (nadam se samo da ce umeti da prenese...)
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Dina
Ali posto je bio poluprazan teren, da ne kazem bilo je nas nekoliko zapazio je Mazu i mene koji smo navijali za njega i mahnuo nam na odlasku... ja nisam mogla da verujem. Valjda je i njemu takodje bilo neverovatno da ima fanove ovde...

Jaaaoooooo :raznež:
Ovo mora da je bio predivan momenat.
Tačno mogu da zamislim.
:klap:

I ja ću tako jednog dana. :D
Kad bi došao Kiefer ili npr. Šavajka...

I da, tereni na TVu izgledaju odlično. :yes:
By cumpig
mmm, i ja bih mahao klemonu :) )))
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Marvin
Originally posted by Dina
Ali posto je bio poluprazan teren, da ne kazem bilo je nas nekoliko zapazio je Mazu i mene koji smo navijali za njega i mahnuo nam na odlasku... ja nisam mogla da verujem. Valjda je i njemu takodje bilo neverovatno da ima fanove ovde...

Jaaaoooooo :raznež:
Ovo mora da je bio predivan momenat.
Tačno mogu da zamislim.
:klap:

I ja ću tako jednog dana. :D
Kad bi došao Kiefer ili npr. Šavajka...

I da, tereni na TVu izgledaju odlično. :yes:
Jeste, momenat za pamcenje stvarno :) Maza i ja bas imamo srece, on je hteo bar nekad da vidi Madonnu a ja Arnauda Clementa od poznatih licnosti... i obe zelje su nam se ispunile.

Nadam se da ces i ti videti "tvoje" favorite :fige: Turnir je odlicno organizovan, tereni su odlicni, okolina, sve besprekorno funkcionise. Tako da ce vec sledece godine da konkurisu za neki bolji rang turnira, to cuh na tv (obicno za to mora da se ceka nekoliko godina pre nego sto se podnese zahtev), a onda ce valjda da bude i vise poznatih imena. Inace Mazu i mene su posle pitali za novine koje izlaze u okviru turnira koga bismo voleli da dodje. Ja sam naravno rekla da onaj koga sam volela vec je dosao, Clemon :love: a od drugih Nadal. Maza je pozeleo da dodje Federer... Tako da nadam se sledece godine... ;)
Korisnikov avatar
By Seaman
Kao sto je Dina rekla bilo je odlicno! :up:

Odusevljen sam organizacijom, atmosferom..Sve je bilo na nivou. :D

Ali Klemon je vjerovatno dozivio najvece odusevljenje jer smo Dina i ja posle svakog poena vikali Bravo i aplaudirali.Covjek je dozivio najprijatnije iznenadjenje. :lol: Bili smo mu bas blizu a tribine su bile skoro prazne pa nas je zapazio.Pogotovo u dublu kada smo Dina i ja bili jedini na tribinama. :smeh: Posle se pridruzilo jos par ljudi. Istina je da nam je mahnuo, imam i fotke pa cu nekad postaviti. :D

I slag na torti izjava za novine i fotografisanje za iste. :smeh:

:pucaodsmeha: :smeh: Kad se sjetim njegove face kada nas je vidio i na dublu. :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Jao... to je taj trenutak... :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Seaman
Slika

Evo i mahanje. :smeh:

Jaaaaoooooo :klap: :klap: :klap:

Divno :shmi:
Originally posted by Seaman
:pucaodsmeha: :smeh: Kad se sjetim njegove face kada nas je vidio i na dublu. :lol:
Kakva faca, kakva?
Oduševljena, prepadnuta :giggle: ?
Što to niste ufotkali...
Korisnikov avatar
By Dina
Evo ga i na mom avataru :yay:

Pa ne znam sta se Maza seca ali po mom secanju bilo je ovako: Mi smo otisli na centralni teren i gledali neki mec, mislim da je tada igrao Krajinovic. I onda smo prekinuli jer sam ja kricala "pocece Klemon... pocece a mi ovde gledamo ovog..." Dobro ne nastradasmo od patriota :roflmao: Elem, on je trebalo da igra na terenu broj 2 i mi jurimo tamo i prolazimo pored terena broj 1, tu sad ima jedan otvor gde se vidi sa strane teren... i tek nedaleko odatle stoji Arnaud i pogledi nam se sretnu uuuuu... :drama: Tu onda mi udjemo na teren a mec jos nije poceo pa se on malo sepurio sto su mu dosli fanovi, peo se na sudijsku stolicu i tako... ali posle je bio razocaran sto su izgubili... voli da pobedjuje... Nadam se da ce danas da pobedi :fige: pa da ga gledamo u polufinalu :molise:
By cumpig
a i ovaj cipola slatkasto deluje
Korisnikov avatar
By Seaman
Marvine

slikao sam idubl, mada me je tad vec bilo sramota. :smeh: Aparat je cijelo vrijeme bio uperen u njega. :smeh: Kako jede bananu, pije sok, zavrce majicu, servira, odmara :lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
Bzv. :(

Danas gledamo polufinale -Kubot-Karlovic. :( Pih
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!