Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
Ko je Kinezima radio prenos Olimpijade-njihova TV ili neka strana?
Korisnikov avatar
By Tot
Igre se obično zatvaraju futuristički pa je u tom duhu i ovaj moj post. Predlažem novu igru na narednim OI a Lunja će me, verujem, podržati.

"Takmičenje u bacanju mobilnih telefona

Dva Estonca, jedan Finac i jedan pas su pobednici Devetog svetskog šampionata u bacanju mobilnih telefona u daljinu koje je održano u estonskom gradu Narva.

U muškoj kategoriji pobednik je Timo Lilium, koji je bacio telefon na daljinu od 85 metara, u ženskoj Valerija Kadorova sa 41 metrom, dok je Riku Kankunen, dvanaestogodišnji dečak iz Finske bio najbolji u dečjoj kategoriji uspevši da baci mobilni na daljinu od 55 metara.

Kako je prenela nemačka agencija DPA, u takmičenju u "slobodnom stilu" pobednica je ženka psa iz Estonije po imenu Kara za umetnički "dojam" i bacanje u dalj od čitavih 30 centimetara.

Ovo je prvi put da se ovaj šampionat održava izvan Finske a na njemu je učestvovalo više od 50 takmičara iz Sjedinjenih Američkih Država, Južne Koreje, Japana, Finske, Švedske, Estonije, Rusije i drugih zemalja."

Tanjug
Korisnikov avatar
By Lunja
:smeh:

Podrzavam! :pionir:

Ali samo pod uslovom da baceni mob.telefoni posle igara zavrse u procesu reciklaze. :tepih:
By Storm
Zatvaranje Olimpijskih igara je bilo vrlo zanimljivo. Nekako je bilo "kineskije" od otvaranja.
Što se tiče predstavljanja Londona, to je stvarno bilo malo traljavo. Bekam me odavno nervira.

Sve u svemu vrlo zanimljive igre jer smo mogli da vidimo sportove koje inače retko prenose.
Takmičenje Kine i USA oko zlatnih medalja je bilo zatrašujuće, ali trudio sam se da zanemarim tu histeriju i da se koncentrišem na zgodne sportiste.

Posebno tragična je slika sporta u Srbiji posle ovih igara, jer se ispostavilo da se gotovo i ne radi na razvoju sporta.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Nadam se da ste na Eurosportu gledali Watts!!!

:D

Part 1

''

Part 2

''

Part 3

''
By cumpig
nego, drugo htedoh da kazem:

jeste li gledali Torpa kad je gostovao na ES u Mission to Beijing?
Ne samo sto je sladak, nego daje 1000 znakova da je gay? Ili to moj gaydar gresi?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!