- 26 Nov 2005, 12:57
Umesto zasebne rubrike u Forumu, mislim da bi trebalo da postavite poseban odeljak Komentarasvih vesti, svih kolumni, svih autorskih clanaka i tekstova koji se na ovom sajtu objavljuju. Razumem da se komentari mogu vrsiti unutar rubrika foruma, ali smatram da je profesionalnije to uciniti uz kolumne...jednostavnim dodavanjem opcije komentar, a sami komentari mogu biti prerasporedjeni unutar neke od rubrika Foruma, zavisno od vrste i forme, samih komentara. Naravno vase urednistvo ce bolje znati koja opcija je izvodljiva, no u svakom slucaju mislim da bi to moglo da smanji sadrzaj foruma, i da razdvoji opsta desavanja oko nas od desavanja u svrhu aktivizma i vesti s podrucja LGBT populacije. U interesu aktivizma je da vecina posetilaca doprinosi aktuelnosti LGBT zahteva i prava, i manje se bavi onim sto sam kao posetilac zatekao na vasem forumu i sto u osnovi ne razumem kao mogucnost da dodje do nekog razumevanja medju ljudima. Sadrzaj vaseg foruma je velik, prevelik. Mnoge teme su na "izdisaju" a neke su odavno zaboravljene. A "bavljenje" Aktivizmom je stavljeno u drugi plan, i sa nekim ekscesima koji se svakodnevno javljaju u svim drustvima, cuje se da postoji Gay alijansa ili tako nesto. Mislim da trebate promeniti diskurs ovog sajta i njegovu lokalnu "samoupravu" definisati na visem, regionalnom nivou.
s postovanjem
Š.S.

s postovanjem
Š.S.