Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Devojke, koristite li dildo?

Redovno da koristim, ne mogu bez njega...
12
24%
Ne koristim ga uopste...
25
49%
Nisam, probala, ali planiram...
14
27%
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Aksa
Imam simpati?an vibrator...

E taj moram da vidim, kad dodjem! :evilkiss:

:roflmao: :roflmao: :roflmao:
Korisnikov avatar
By olgic
Imam simpati?an vibrator... Samo ne znam kako da ga predložim devojci, da ne pomisli da mi ona nije dovoljna :smeh:
Pa ovaj...sigurno bi bilo bolje da si ga predlozila a ne da procitam ovde posle svih:)
Korisnikov avatar
By Aksa
Pa da ga predlozim a?
Korisnikov avatar
By Val
Pa da ga predlozim a?
Pa trebala si davno... :zacepi:
A meni ga samo pokazi, pa da se i ja nasmejem. :P
Korisnikov avatar
By olgic
E izes ovu seku moju nemos od nje do reci doci :D eto ona odgovara mesto mene :P :blush:
By Melibea
Imam simpati?an vibrator... :smeh:
Upravo mi je palo na pamet da je sa roze masnicama :D
Korisnikov avatar
By Aksa
?e da ugradimo :)
Korisnikov avatar
By kermit
drska od metle je jeVtinija
Korisnikov avatar
By Aksa
Koristis drsku od metle u te svrhe? E sto su ti ljudi cudni...

Procitaj uputstvo za upotrebu drske od metle :) :mete:
Korisnikov avatar
By kermit
dildo je odlican,zaboravih reci, za ciscenje sinusa
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Znam jednu koja koristi dildo od 20 cm....
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by m..
Uh, ja nisam ni probala, cak nisam bas nesto ni mislila o tome. Osim kad sam se zaputila u sex shop u Zg da kupim poppers, koji nisam nashla, pa kad sam videla ono brdo dildoa i vibratora na jednom mestu, a u raznim bojama, bio i crnac i mali i veliki i roze, sa venama, gladak... No nisam kupila, rekoh sebi sta ce mi...
Jes' probala do sada!? :njanja:

Skonta li barem, cemu sluze? :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By bambola
eh imala sam jedan dildo,velik sa sve nabreklim venama...Kupio ga moj drugi muz(satro za mene),stajalo u kuci i kad sam odlazila od njega-nije hteo da mi ga da,da ga ponesem!

Pizda pederska!!!:kletva:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Ja bolje da nikada nisam ni govorila da ga imam jer navalili da ga pozajme NE MOZE!
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Sparkic
Imam simpati?an vibrator... :smeh:
Upravo mi je palo na pamet da je sa roze masnicama :D
Eh sparkic :lol: :lol: :lol: :lol: :klap:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Inner-Smile
Ja bolje da nikada nisam ni govorila da ga imam jer navalili da ga pozajme NE MOZE!

Ih bre, kako si sebicna. Daj im taj stari...svakako je vec sav istrosen i nikakav. Kad ti ono bese rojendan? Cu ti kupim novi! :njanjanja:
Korisnikov avatar
By Rebeka
Nikada mi nece biti jasna muska fascinacija (bilo da su u pitanju gej ili strejt, a nadam se da je temu postavio muskarac, nova sam ovde) zenskim polnim organima i svim stvarima koje mogu da se nadju u njima.
Bilo bi jednako besmisleno kad bih ja tebe pitala: 'Decki, koristite li vibratore?'. Na besmisleno pitanje necu dati odgovor, vec samo kritiku.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Rebeka
a nadam se da je temu postavio muskarac, nova sam ovde) zenskim polnim organima i svim stvarima koje mogu da se nadju u njima.
Bilo bi jednako besmisleno kad bih ja tebe pitala: 'Decki, koristite li vibratore?'. Na besmisleno pitanje necu dati odgovor, vec samo kritiku.
Opusteno. Da, muskarac je. :)
A koju to devojku zanima, da li pederi koriste vibrator? :P
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val

A koju to devojku zanima, da li pederi koriste vibrator? :P
mene :spin:
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Rebeka
Nikada mi nece biti jasna muska fascinacija (bilo da su u pitanju gej ili strejt, a nadam se da je temu postavio muskarac, nova sam ovde) zenskim polnim organima i svim stvarima koje mogu da se nadju u njima.
hm, sto besmisleno, ja ih imam pun stan jos i pravim ukrasne a verovatno bi mogla i one za upotrebu ali bi mi za to trebalo vise vremena a i silikonski su bolji a ja bas ne znam kako da izlivam silikon u kalup :andjelak:
hm?
a inace ih obozavam, ustvari mi je penetracija postala interesantna od kako sam otkrila dilda ali mora da bude prava krivina inace nije to to
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by tramp
hm, sto besmisleno, ja ih imam pun stan jos i pravim ukrasne a verovatno bi mogla i one za upotrebu ali bi mi za to trebalo vise vremena a i silikonski su bolji a ja bas ne znam kako da izlivam silikon u kalup :andjelak:
hm?
a inace ih obozavam, ustvari mi je penetracija postala interesantna od kako sam otkrila dilda ali mora da bude prava krivina inace nije to to
Kad skontas, kako da izlijes silikonski, 'ocu jedan zeleni sa glavom zabice! :wow:
Za cenu ne pitam. Javljaj o'ma! :smeh:
Korisnikov avatar
By tramp
obavezno ... a u cenu je uracunata i demonstracija upotrebe :apprentice:
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by Val
hm?
Kad skontas, kako da izlijes silikonski, 'ocu jedan zeleni sa glavom zabice! :wow:
Za cenu ne pitam. Javljaj o'ma! :smeh:
Val to bese 13-ti po redu? :smeh:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Dušica
Val to bese 13-ti po redu? :smeh:
Ne baksuziraj bre. 14.!

:hekla:
Korisnikov avatar
By m..
Preferiram krastavac. :lood:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by m..
Preferiram krastavac. :lood:
Zbog boje? :smeh:
Korisnikov avatar
By tramp
sinoc mi rece prijateljica da ima ideju kako bi mogle da izlivamo silikon tako da ce experiment biti zakazan uskoro da isprobamo tu njenu strategiju a zabicu vec imam :pare:
Korisnikov avatar
By Galateja
sinoc mi rece prijateljica da ima ideju kako bi mogle da izlivamo silikon tako da ce experiment biti zakazan uskoro da isprobamo tu njenu strategiju a zabicu vec imam :pare:
Imaj uvidu PDV i fiskalnu kasu!!!Nemoj da te tuzim Mladjenu Dinkicu!Kad ti dodje bata-Mladja ostaje ti samo jedno: :ubise: !!!
Korisnikov avatar
By Galateja
Iskreno,dildo me uopste ne privlaci.Posto sam bi vise mi odgovara pravi :transprst: ,a ni prsti nisu samo za :klavir: ...
:neto:
Korisnikov avatar
By Val
E pa tu zabicu za mene da si rezervisala. A za ostalo se dogovaramo na U2U, da ne bi morala da placas porez! :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!