Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by sanjalica
Primetila sam u raznim diskusijama da volimo da pricamo o tome kako ne postoje str8 zene i kako je moguce "preobratiti" ih...

Ok, cak i da poverujem da je moguce zavesti svaku zenu na bar jednu noc, uz dugotrajan trud i u pravoj atmosferi, sta dobijem? U najgorem slucaju, njen strah da me pogleda u oci ujutru, trajnu mrznju i zivot sa saznanjem da sam postala necija najstrasnija uspomena. U najboljem slucaju - "Dzesiku Stajn".

U svakom slucaju, ne dobijem lezbejku koja bi mogla da me voli koliko i ja nju, vec strejt zenu koja ili pokusava da zaboravi ili prica anegdote iz "eksperimentalne" mladosti.

Hajde da pricamo o tome. Znate li za primere iz zivota? Da li je ijedna od vas imala, ili ima jos uvek, pravu vezu sa zenom koja pre toga nije ni pomisljala na zene?
E kad vec pronadjoh ovu "staru" temu, aj' da je malo osvezim svojim iskustvom:

Nemas pojma, kako sam se plasila, upustiti se u ovu vezu i koliko sam razmisljala o tome, znajuci da ONA pre mene u zivotu nije pomisljala na zene! Napadala sam je, kad mi je rekla, da se zaljubila i govorila joj, da prestane da me zajebava. Osetila sam, da me sve vise i vise privlaci i dopustila, da mi se uvuce pod kozu. Srecom!
Jer, da sam se i dalje plasila i bezala od nje, ne bih imala ovako divnu zenu. Srecna sam, sto nisam zatupljeno ostala pri svojim primitivnim rezonovanjima, nego joj dozvolila, da udje u moj zivot i tu ostane!

Volim svoju "str8erku" najvise na svetu i ne bih je menjala ni za jednu tzv. "cistokrvnu lezbejku".
:sunce:

P.S. Imamo predivnu :beba: ...i obe zelimo jos jednu.
Dakle, ne plasite se str8 zena. Ko se ne usudi, nikada nece znati, koliko su ti klisei neopravdani!
Korisnikov avatar
By reveal
hm... da. bile smo zajedno 6 meseci. bas sam bila zatreskana u nju.... do usiju.
pre nego sto me je upoznala, bila je str8. posle 6 meseci, shvatila je da je bi, ali da vise gotivi muskarce. i tu sam ja ispusila.
mislim da je posle mene bila sa jos jednom devojkom....

izlecila sam je.... :doktor: od bolesti zvane heterosexualnost... :pride:

:perezube:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by reveal

izlecila sam je.... :doktor: od bolesti zvane heterosexualnost... :pride:

:perezube:
I dobila time STA? :doh:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ja se (kao po nekom pravilu) zaljubljujem u str8 ribe. Ne umem ja da se trudim oko tog preobra?anja, nemam živaca za to. Ja samo ?ekam, pa ako ho?e - do?i ?e maca na vratanca.

A i nekako ne bih mogla sebi da dozvolim da uti?em na ne?ije opredeljenje... Postavila sam jednom sli?nu temu...
Korisnikov avatar
By marvuk
Ovde moram da umešam svoje prsti?e. Šalim se.
Ljubav je ?udo, nema pravila. Moja prva devojka je bila str8, mada mi je jako imponovalo kada mi je rekla da se samnom ose?a kao sa muškarcem jer sa devojkom nema šta da traži mada kada se pogleda fizi?ki, to izgleda druga?ije. Pre par dana druga jedna devojka mi je rekla da ne može biti samnom zato što bi se ose?ala kao da je u heteroseksualnoj vezi. I tako I feel :ves: No, to nije razlog da ne popijemo po jednu cocolu :pivce:
Jedna tre?a devojka je bila zaljubljena u mog jako dobrog druga mada je znala da sam i ja zaljubljen u nju i jedne Nove 2002. godine našao se ja u njenom naru?ju (nemam pojma kako pošto sam popio malo više djus-votke), no ona nije ipak bila ljuta jer sam kasnije saznao da je po?ela da se zaljubljuje u mene. Str8, bi, lez, gay, trans.... what ever...
NEMA PRAVILA
By Ljudmila
Koliko je ko str8 ili gay zaista je diskutabilno..Sama cinjenica da je ta nazovimo str8 zena bila sa zenom vec govori da ona i nije bas str8 :)
Moje iskustvo sledece govori..
Do pre samo godinu dana svaka moja veza bila je sa tim tzv str8 zenama..Ni jedna od njih ni pre ni posle nikada nije bila sa zenom..neke od njih udale su se i imaju decu..znaci li to da su str8..mozda..ipak bile su sa mnom i daleko od toga da su emocije izostale..Tvrdim da nisu jer jedna od tih veza trajala je tri a druga 5 godina..O preobracanju nisam ni razmisljala samo sam verovala da sam se nasla u pravo vreme na pravom mestu..zgrabila sam :)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Ljudmila
O preobracanju nisam ni razmisljala samo sam verovala da sam se nasla u pravo vreme na pravom mestu..zgrabila sam :)
:yes:

(U poverenju)
Ne bas zgrabila, nego nezno zagrlila. :mazi:

:trep:
Korisnikov avatar
By olgic
Ja na ovu temu "ne smem" da pisem nista :P
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ne znam sta im radim prosto... :alikako: :oscar:
No, adolescencija... mlade adolescentkinje... sve je moguce :djavo: :tehno: :maljkovic: :maljkovic: :maljkovic:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by bambola
Pitanje drugo-A kako sakriti od strejt drugarica da te privlace devojke?
sto su ti dobre te drugarice kad krijes stvari od njih... :shtap:

nemam ja vreme za str8 ribe - to ostavljam valici :maca:
Korisnikov avatar
By Ivory_E
uhhh.. ja sam bila jednom sa str8 zenom.. moram priznati da to nikada vise ne bih uradila.. jer.. eto.. ona je napustila muza..
ma pukla je skroz.. i sad se ja osecam krivom.. uzas blagi.. cak sam, posto smo ostale dobre, druzimo se i dan danas, da joj nadjem neku devojcicu.. da ne samuje jadna.. i da vise prestane da mi kuka.. i mogu vam samo reci, gadno je kad se one zaljube.. jedva sam zivu glavu izvukla.. :giljotina: tako da pazite se..
By Paris
Originally posted by anche

:maca: + :sise: + :beba:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Ivory_E
ne vidim razlog za ispovedanje str8 prijateljicama kao ni razlog za skrivanje.. jednostavno normalno se ponasam.. sad to sto sam im precutala da volim zene i ne menja bitno situaciju.. nikada nisam osecala posebnu potrebu da se poveravam nekome.. jer ipak sami smo sebi najveci prijatelji.. imam par prijateljica koje su istog opredeljenja i to mi je dovoljno..
Korisnikov avatar
By tatjanam

nemoj da se brines anche

sumnjam da ces privuci neku str8 ribu:potapsava:
a posto kazes da ih i ne zelis,ne znam zasto se uopste zamaras da komentarises ono sto nije tvoj posao
bolje idi :kopa: :mete: :vegi: ,bar ces imati neke koristi...mozda ce neka "lepa" lez i da se zalepi za tebe

:fige:
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Ivory_E
uhhh.. ja sam bila jednom sa str8 zenom.. moram priznati da to nikada vise ne bih uradila.. jer.. eto.. ona je napustila muza..
ma pukla je skroz.. i sad se ja osecam krivom.. uzas blagi.. cak sam, posto smo ostale dobre, druzimo se i dan danas, da joj nadjem neku devojcicu.. da ne samuje jadna.. i da vise prestane da mi kuka.. i mogu vam samo reci, gadno je kad se one zaljube.. jedva sam zivu glavu izvukla.. :giljotina: tako da pazite se..
joj znas da mi je to palo na pamet kao sve je super a sta ako ona krene da ostavlja i menja zivot a ja se samo malo salila :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by tatjanam

nemoj da se brines anche

sumnjam da ces privuci neku str8 ribu:potapsava:
bolje idi :kopa: :mete: :vegi: , bar ces imati neke koristi...mozda ce neka "lepa" lez i da se zalepi za tebe.

:fige:
Ma ima ta bre predivnu zenicu. Ali, suprotnosti se bas privlace. :jbg:
Korisnikov avatar
By gea
"Ziv se covek na sve navikne."
Mislim da je svako u stanju da bude sa svakim i da uradi ono "sto ne bi ni u snu", ali da bi se sasvim promenio, tj. preobratio, ne verujem. Nismo transformersi! Bila bi to ista ona devojka sa novim iskustvom, a ne nova devojka sa drugacijom prosloscu. Ako bi njena definitivna odluka bila DEVOJKA, radi se samo o njenom ( pametnom ) izboru po principu: Visuljka nema, ali cega nema, bez toga se moze.
Korisnikov avatar
By Ivory_E
Originally posted by tramp
joj znas da mi je to palo na pamet kao sve je super a sta ako ona krene da ostavlja i menja zivot a ja se samo malo salila :rotflmao:

ma nije problem u tome da li sam se ja salila ili ne.. jer ja u vezu ulazim krajnje ozbiljno ili ne ulazim uopste.. meni je dosta neozbiljnosti.. ipak mi treba neki osecaj sigurnosti.. tako da nije to.. pre je bila griza savesti radi njenog klinca.. zamisli da se citavog zivota osecas kao neko, radi koga je jedno nevino stvorenje ostalo bez oca.. to me je uzasavalo.. tako da sam ja to prekinula na vreme.. ili sam bar tako mislila.. bilo bi ipak bolje da se nikada nisam pojavila u njenom zivotu.. samo radi malog.. vi nemate pojma kako je to slatko bice.. ne kazem ja da njemu nesto fali zato sto zivi samo sa majkom, ona je stvarno divna i obozava ga.. ali kad on pita: "mama di tata?" ja dobijam nervni slom, zato sto znam da je ona ocekivala da ce nakon razvoda ponovo biti samnom.. a od toga nista nema jer "ne vracam se starim ljubavima" to je pravilo koga se drzim.. ako nije uspelo jednom, sta mi garantuje da ponovo nece tako biti.. al' to je sad vec druga tema..
Korisnikov avatar
By Val
pre je bila griza savesti radi njenog klinca.. zamisli da se citavog zivota osecas kao neko, radi koga je jedno nevino stvorenje ostalo bez oca.. to me je uzasavalo.. tako da sam ja to prekinula na vreme.. ili sam bar tako mislila.. bilo bi ipak bolje da se nikada nisam pojavila u njenom zivotu.. samo radi malog.. vi nemate pojma kako je to slatko bice.. ne kazem ja da njemu nesto fali zato sto zivi samo sa majkom, ona je stvarno divna i obozava ga.. ali kad on pita: "mama di tata?" ja dobijam nervni slom, zato sto znam da je ona ocekivala da ce nakon razvoda ponovo biti samnom..
Ovo ne razumem. :(
Da li je bolje, da dete odrasta sa ocem po svaku cenu? Cak i ako majka ne voli oca i ako se svadjaju i ako niko u toj "propaloj vezi" nije srecan???
Zar mislis, da bi to bilo jedino dete na ovom svetu, koje odrasta bez oca? Detetu je potrebna ljubav, bez obzira da li isto dobija od muskarca i zene ili od dve zene...
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by tramp

ma nije problem u tome da li sam se ja salila ili ne.. jer ja u vezu ulazim krajnje ozbiljno ili ne ulazim uopste.. meni je dosta neozbiljnosti.. ipak mi treba neki osecaj sigurnosti.. tako da nije to.. pre je bila griza savesti radi njenog klinca.. zamisli da se citavog zivota osecas kao neko, radi koga je jedno nevino stvorenje ostalo bez oca.. to me je uzasavalo.. tako da sam ja to prekinula na vreme.. ili sam bar tako mislila.. bilo bi ipak bolje da se nikada nisam pojavila u njenom zivotu.. samo radi malog.. vi nemate pojma kako je to slatko bice.. ne kazem ja da njemu nesto fali zato sto zivi samo sa majkom, ona je stvarno divna i obozava ga.. ali kad on pita: "mama di tata?" ja dobijam nervni slom, zato sto znam da je ona ocekivala da ce nakon razvoda ponovo biti samnom.. a od toga nista nema jer "ne vracam se starim ljubavima" to je pravilo koga se drzim.. ako nije uspelo jednom, sta mi garantuje da ponovo nece tako biti.. al' to je sad vec druga tema..
joj verujem ja tebi da si ti bila ozbiljna ali ja uglavnom nisam i onda tako mi padne na pamet da mogu nekome da zeznem zivot a ja sutra odo za nekom drugom :pinknaocari:
zato ja imam pravilo - ako je u paru - jednom
ako je van para najvise 3 put
... osim ako ja nisam spremna na kojekakve posledice ...
Korisnikov avatar
By Ivory_E
ma val nisi me razumela..
ja sam pricala o tome da sam se ja osecala odgovornom, jer je ona ocekivala da ce nakon razvoda ponovo biti samnom.. jer da nije tako bilo ona bi verovatno ostala u tom braku.. u kome je evidentno bilo ljubavi.. malo je to komplikovano za objasnjavanje.. ali poenta moje price nije bila da li je detetu bolje sa ocem u braku gde nema ljubavi ili sa dve zene..
to je sasvim druga prica..
Korisnikov avatar
By radoznala
Sad cu opet da se vratim na svoju 'teoriju zavere' da smo svi sexualni koliko to svesno/nesvesno dozvolimo sebi. Str8 devojke jos kako mogu da se upecaju na isti pol, samo sto shvate to kao zabavu, zezanje, prolazni izazov, potvrdu svoje neodoljivosti i idu dalje. Sa naravno, stalnim kopkanjem izokola toga necega sto je bilo-godi egu. Bar je tako kod mene...
By жњ
jel hoce neko mene da preobrati da budem strejt? ;)
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Random tema sa 12. strane.

Ont:

Meni se redovno desava da mi se dopadnu strejterke. :hamlet:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
kaze vam moja devojka da ce napisati prirucnik
( :doh: , prim. Orlando )

edit:

a ja vam kazem
iz nekog dosadasnjeg iskustva
da nikog i nista vi ne mozete da preobratite

dok se one ne preobrate u glavi

ma koliko se trudile, mozete samo da delate, a cekate :spijun:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!