- 12 Mar 2005, 11:39
Nemas pojma, kako sam se plasila, upustiti se u ovu vezu i koliko sam razmisljala o tome, znajuci da ONA pre mene u zivotu nije pomisljala na zene! Napadala sam je, kad mi je rekla, da se zaljubila i govorila joj, da prestane da me zajebava. Osetila sam, da me sve vise i vise privlaci i dopustila, da mi se uvuce pod kozu. Srecom!
Jer, da sam se i dalje plasila i bezala od nje, ne bih imala ovako divnu zenu. Srecna sam, sto nisam zatupljeno ostala pri svojim primitivnim rezonovanjima, nego joj dozvolila, da udje u moj zivot i tu ostane!
Volim svoju "str8erku" najvise na svetu i ne bih je menjala ni za jednu tzv. "cistokrvnu lezbejku".
P.S. Imamo predivnu ...i obe zelimo jos jednu.
Dakle, ne plasite se str8 zena. Ko se ne usudi, nikada nece znati, koliko su ti klisei neopravdani!
Originally posted by sanjalicaE kad vec pronadjoh ovu "staru" temu, aj' da je malo osvezim svojim iskustvom:
Primetila sam u raznim diskusijama da volimo da pricamo o tome kako ne postoje str8 zene i kako je moguce "preobratiti" ih...
Ok, cak i da poverujem da je moguce zavesti svaku zenu na bar jednu noc, uz dugotrajan trud i u pravoj atmosferi, sta dobijem? U najgorem slucaju, njen strah da me pogleda u oci ujutru, trajnu mrznju i zivot sa saznanjem da sam postala necija najstrasnija uspomena. U najboljem slucaju - "Dzesiku Stajn".
U svakom slucaju, ne dobijem lezbejku koja bi mogla da me voli koliko i ja nju, vec strejt zenu koja ili pokusava da zaboravi ili prica anegdote iz "eksperimentalne" mladosti.
Hajde da pricamo o tome. Znate li za primere iz zivota? Da li je ijedna od vas imala, ili ima jos uvek, pravu vezu sa zenom koja pre toga nije ni pomisljala na zene?
Nemas pojma, kako sam se plasila, upustiti se u ovu vezu i koliko sam razmisljala o tome, znajuci da ONA pre mene u zivotu nije pomisljala na zene! Napadala sam je, kad mi je rekla, da se zaljubila i govorila joj, da prestane da me zajebava. Osetila sam, da me sve vise i vise privlaci i dopustila, da mi se uvuce pod kozu. Srecom!
Jer, da sam se i dalje plasila i bezala od nje, ne bih imala ovako divnu zenu. Srecna sam, sto nisam zatupljeno ostala pri svojim primitivnim rezonovanjima, nego joj dozvolila, da udje u moj zivot i tu ostane!
Volim svoju "str8erku" najvise na svetu i ne bih je menjala ni za jednu tzv. "cistokrvnu lezbejku".
P.S. Imamo predivnu ...i obe zelimo jos jednu.
Dakle, ne plasite se str8 zena. Ko se ne usudi, nikada nece znati, koliko su ti klisei neopravdani!