Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Kittrie
vredi li sve ovo???
v r e d i !

Slika
Korisnikov avatar
By mirth
U, super tema, drago mi je da je iskopana...

Ja nekako kontam da to prokleto iskustvo nikako ne pomaze. To jest, koliko pomaze, toliko i odmaze. Zahvaljujuci istom, sve si manje i manje u mogucnosti da se zaista odusevis nekim novim.

A poenta je da te osoba koju volis inspirise... da te intrigira u nekim stvarima...

A mene je sve teze i teze impresionirati...

I, sto je najgore, svesna sam da je do mene, ni do koga drugog.

Fuck....! I opet sjebah samu sebe... koji ekspert...

:paradajz:
By Bombina
ja se tragam ljubav
na krilama srece
moja nesrecna ljubav
cekam pravu
zeli da ima svakoj zelju
iskreno je
volim da bude iskrena
teze i ide kad ide polako
By spf 3000
kittrie mnogo mi se svidjas ali mislim da ti je prica krajnje crappy :)
i sama imam prose.avanja slicne vrste.
te hocu da sklopim slagalicu, te hocu da probam ceo svet (onaj deo koji mi se svidja). i vecito isto, kako se u moru beskrajnih mogucnosti uhvatiti za jednu? pa jos i kako pronaci tu drugu idealnu sebe (jos veca glupost)? kada bi kojim cudom ti mogla da probas sve te 'mogucnosti' videla bi da ne propustas nista. sve su varijante na temu. ne postoji ONA koju trazis (ovo cak i s besom izgovaram jer je ja i dalje trazim). a iskreno se nadam da ne trazis drugu sebe.
bar licno meni ne treba jos jedna ja. hocu moj jin.
kazes uvek ti se dopadaju one pored kojih se ne osecas sigurno (ili tako nekako). pa koliko ti se zaista svidja neko pored koga ti je sve ravno do mora i tlo pod nogama sasvim mirno (ovaj primer sa zemljotresom mi se mnogo svidja)?
kazes on, ona, on, ona... a ja mislim da mozda samo nisi pronasla nekoga ko ti se STVARNO svidja. ili ako jesi i radi se o gore pomenutoj (za koju si rekla da se posle sticajem okolnosti niste videle) sto nista nisi kasnije pokusala sa njom? nego i dalje sedis i pricas :)
mozda si malo i chicken s.hit , a? :wink:
salim se naravno.
moj zakljucak je da nisi stvarno odlepila za nekim, nisi nasla kompletnu sliku. a ako je i ne nadjes napravices je takvom kada ti to stvarno bude trebalo.
p.s: i na kraju, koliko godina ti imas kad zboris kao starac od 100?
Korisnikov avatar
By Kittrie
oki,priznajem: kraljica sam patetike :hvala: i bas sam to komentarisala kad sam citala sta sam pisala u prethodnih godinu i nesto, jer mi je tema ( OPET ??? ) izvucena iz naftalina.
electra, zakljucak ti je ispravan, donekle.kad odlepim,STVARNO odlepim za nekim; verujem da samo postojanje osecanja u tebi odredjuje tvoju realnost, subjektivno projektujes u objektivno, sopenhauer i truc,bruc.... tak' da se jesam odlepljivala kao tapet 2-3 puta! a, da sam nasla kompletnu sliku... pa, ne bih bila sad ovde,would i ? :bye:
recimo da sam u medjuvremenu shvatila kako i koliko mogu pogresiti,a opet i koliko je pravo i pogresno , u stvari, relativna kategorija.i recimo da varijanta iskustva kod mirth, funkcionise i kod mene slicno.
sta trazim,znacu valjda kad nadjem. sad samo znam, da me i dalje prati ukus za ludake (mmmmmmmm, ludnica, mmmmmmm :pickme: )) . i dalje vazi varijanta da sex radi sexa (joj , sto je lepooooooo) i dalje ne pali kod mene (iako mase pokusavaju da me preobrate u 'pametnu ucenicu'), pihhhhh...
Korisnikov avatar
By Kittrie
ah,da,u pocetnom postu pise da kittrie ima 20 godina.
to je bilo krajem 2003.
sad je 2005.
u do the math.
By spf 3000
ma patetika je bre divna stvar :)
a samospoznaja jos bolja.
i jos trazis a? join the club. ali kad razmislis to mu dodje i nekako ispunjavajuce. neka slatka neizvesnost pred novi odlep ('slatka neizvesnost' - patetika na delu).
o kako volim te odlep faze!
i u stvari bas mi se nesto zaljubljuje
:roll:
a to oko seksa.. prosto neverovatno :up:
By Paris
Originally posted by electra
i u stvari bas mi se nesto zaljubljuje
:roll:
i meni :trep:
By Bombina
joj kitire nema bogatsvo njene ljbavi
kitire povcena si
Korisnikov avatar
By EYA
ja se zaljubljujem bar jednom mesecno :love:
By spf 3000
sta nas je zaljubljivih :klap:
pa jos i voljnih.
evo jedna pusa za sve vas :kiss:
By Bombina
he he kitrie mala ajde malo da seksamo ali nema tu da pisemo
vrtimo se vribaciju
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by EYA

ako jos uvek verujem u mogucnost da medju tih vasih 6 milijardi ljudi postoji savrseno srodna dusa koja bi bila spremna da gradimo nas svet i razvijamo se zajedno i neprekidno, onda necu da gubim vreme na zidanje iluzije.
a verujem !
sad i znam :dancing:

:sunce:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by EYA
Originally posted by EYA

ako jos uvek verujem u mogucnost da medju tih vasih 6 milijardi ljudi postoji savrseno srodna dusa koja bi bila spremna da gradimo nas svet i razvijamo se zajedno i neprekidno, onda necu da gubim vreme na zidanje iluzije.
a verujem !

bjazi ti odavle !! :oklagija:
sad cu ja napokon da bidnem iskrena i da kazem da je tema postavljena iskljucivo za raznovrsne patetike i nikakav drugi tip posta ovde nije pozeljan !! :peva:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by EYA
Originally posted by EYA

a verujem !

Konacno. :)

:fige:
By Bombina
e moja kittrie izgledas kao da si naduvana :smeh:
Korisnikov avatar
By mirth
Hm.

Pa kad je vec opet iskopana (ova tema skroz moze da koristi kao periodicno sagledavanje u medjuvremenu prikupljenih perspektiva (zivelo iskustvo i kotrljanje vremenskih tockova)), hajde da se opet nadovezem:

Faze kad mislis da imas to sto si trazio su savrsene.
Faze kad mislis da to ne postoji su grozne zbog toga, ali i takodje savrsene zbog mnostva drugih stvari.

I to je zivot. Talasa se. Pa neka ga. I nema to veze sa cuvenim prelazom sa "cekao sam na savrseno" na "e sad je sve savrseno" koji vecina ljudi nikad ne doceka. Nego momenat kad skontas da ces ceo zivot oscilirati izmedju tih faza, nikad bas tako ekstremno ni intenzivnih ni definisanih - zato sto to tako zapravo i ide, to je zivot.

I onda taj zivot naprasno postaje mnooooogo lepsi i laksi. Ne cekas vise.
Korisnikov avatar
By m..
Ma gde je original od teme?

Nego.

Svidi se meni svake 3-4 nedelje neko novi, ali se uzasno retko desi da se ne razocaram koliko u roku od nedelju dana...
Korisnikov avatar
By m..
Nije ni cudo kad trcim pre neg vidim gde, sad sam tek skontala link...:lood:
By Paris
Kad procitam neku staru temu i odgovore i neku novu temu skontam da je ovom forumu drasticno opao IQ ::sudija:
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by Paris
Kad procitam neku staru temu i odgovore i neku novu temu skontam da je ovom forumu drasticno opao IQ : :sudija:
ja sad dok sam citala taj original pomislila sam na isto!!! da drasticno je prava rec :drama:
Korisnikov avatar
By m..
Pa ovako... Ili smo rekli sve sto smo imali, ili smo kompletno trsli, ili nas prosto preokupiraju neke druge stvari, a ovde dolazimo radi razonode...
By Paris
I jedno, i drugo i treće...i sigurno i nešto četvrto...
By Bombina
drasticno ne dolazim stalno na forumu
Korisnikov avatar
By Kittrie
hmmmmmmm
prFo se iznervirah kad videh da neMa pocetka teme, a kaD videh link , zaHvaljujem Bozici (qq kako zvuce neke recenice u poStavci teme :drama: )

no... ako vec poUstoji tema, apelujem da se 'odradi' cela, ili da se brise.

ovako ljudi moGu mislit i da se pitAm da li vRedi cisTiti wc solju ...
Korisnikov avatar
By m..
ma to samo vaki kao ja...
Korisnikov avatar
By Kittrie
jok
i poSTafljacica teme je.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!