Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Sta je ciniti kad niste osisane na nulu, ili simetricnu/ asimetricnu kratku frizuricu?

Ostavljate kosu pustenu, ostavljate kosu pustenu proklinjuci je, ili je vezujete na neki nacin?

Kakav besmisao od tebe :kada:
Ali ipak se pitam.
By Kragi
Slika

Turban ti je najprakticnije resenje.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ali i da odgovorim nesto kao konkretno..

dok sam imala dugu kosu, mrzela sam je za vreme sexa i stalno vezivala :cupakosu:
a posto preferiram devojke sa dugom kosom obozavam kada im je pustena.. definitivno turn on
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Prokletinja mi stalno upada u usta, jer nije ni kratka, a ni dovoljno duga da bih je svu pokupila. Rešenje pronalazim u apstinenciji.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Mhm, dok se jednom ne ožederem cela, sa sve kosom, usled nejebice.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
:sigh:

Bitno je da ja kosu održavam time što sam picky (pussy)eater. Čisto ako nekog interesuje odakle taj volumen...
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
i jedna (crna) kosa, raspletena, bujna je problem. Dve takve su katastrofa! Vezivati, uprkos riziku opadanja libida.
Korisnikov avatar
By IriS
ja apsolutno pizdim od toga.

a pogotovo od ovih mojih lijana postojećih! :mad:
Korisnikov avatar
By Blady
Duga mi je kosa.
Ili je vezana ili je pustena, nema mi druge.
By misha26
a ja mislila, da samo ja imam taj problem sa kosom.
kad ono...
Korisnikov avatar
By Hys.
^oh jeste.

Ja kako uvati momenat, mada mi smeta. Najvise volem kad mi je neko sam skupi.

U svoju saku :D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Kako ste komplikovane. :lol:
Meni ne smeta moja kosa u toku sexa, cak sta vise, volim kada je pustena, a ona moze da gurne ruku u nju i povuce me jakooo. :pervert:
Meni je sa strane izbrijana, pozadi kratka, ali gore imam veliku cubu i dugacke siske koje padaju ispod obraza, tako da mi nije nista prakticnije nego kad sam imala kosu do pola ledja.
Kad zavrsim pos'o ne znam cijih sam se dlaka vise nagutala :smilegrin:
Salim se, naravno.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Najcesce ostavim pustenu, sklonim je ja ili significant other ako zasmeta.
Vezem samo u slucaju da nakon akcije moram da idem nekuda i nemam vremena za pranje i feniranje kose a prilika zahteva urednu frizuru.
Korisnikov avatar
By Taki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2372313#p2372313]sapa09 napisao:[/url]Nemam dugu kosu - nema muke... :grin:
Ma koje muke? Ja baš uživam dok je negujem, perem, češljam itd. :)

U većini slučajeva mi je puštena, nekad je isfeniram, nekad mi je sva u loknama, a nekad mi je talasasta na krajevima pošto mi je takva prirodna.
Ponekad vežem običan ili niski talasasti konjski rep sa strane ili je šnalom pokupim ili mi baba isplete kiku (ista ta žena mi plete od vrtića još).
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373655#p2373655]Zwezdica napisao:[/url]Kako ste komplikovane. :lol:
Meni ne smeta moja kosa u toku sexa, cak sta vise, volim kada je pustena, a ona moze da gurne ruku u nju i povuce me jakooo. :pervert:
:love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!