Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Aksa
Kad kazes ti si ok, nisi ti, ja sam... Nije do tebe, do mene je... To znaci jeste do tebe :)

I kad mi se desilo to, odmah sam tako shvatila, mada je tu posle sledilo izvinjavanje, trcanje za mnom... Valjda ljudi to treba da prihvate zdravo za gotovo? Sorry, mozda previse citam izmedju redova?!
Korisnikov avatar
By Gothic Faery
"Ti si ok ali.... mlada si"
ili imam devojku,
jako si mi se dopala ali ja ne znam jos uvek.....
-----------------------------------------------------------
Omiljene recenice :flaming: , ali sta da se radi... IDEMO DALJE....Posle kise dodje sunce.... <---- pocinjem da se bavim narodnim umotvorinama..... :pokazuje:
Korisnikov avatar
By mirth
Ni meni se to nije desilo.

I slazem se sa onim sto neko gore napisa - nema to veze sa time ko kako izgleda i kakva je osoba.

Ja sam eto u nekom ego-tripu da ni ne mogu da se zalepim za nekog ko se ne interesuje za mene. Ono, verujem samo u uzvracenu ljubav i volim samo ljude koji mene vole... :tumble:

Ali kontam koliko to moze da sjebe sujetu. Moja je mozda i veca jer si nisam dozvolila da se nadjem u toj situaciji - iz straha od slomljenog ogledala. A opet, znam da sam svaki put kad sam izgovarala tu prokletu recenicu, kontala kako bi STVARNO bilo grozno kad bi to povredilo sujetu te osobe, jer nema razloga za to, nema razloga uopste....

I eto... :sekirica: :lezkiss:
Korisnikov avatar
By bigirl
"Ti si totalno ok, ali ja sam str8" :cut: :cut: :cut:
Korisnikov avatar
By reveal
jos toga nije bilo... bar ne da mi je stalo do tog nekoga ko me je odbio...??
:hand:
Korisnikov avatar
By marvuk
Ovo je nešto što me jako pogodi, re?enica koju mi stalno upu?uju devojke za koje se vežem. Ali uvek ista re?enica - SUPER SI TI, VOLIM TE JA MNOGO ALI NA DRUGA?IJI NA?IN!
I uvek je tako. Prosto pomišljam kako mi je ta re?enica drugo ime.
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Ma ja kad znam da necu da "prodjem" i ne pokushavam :)
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Xtreme
Desavalo mi se i da mi se dopadne devojka koja je pokretni biohazard-znaci potpuna tragedija po pitanju izbora za zivotnog saputnika...ali osetis da bi mogla da budes sa njom. Naravno, takvu glupost ne sprovedes u delo, ako volis samu sebe.....
nikada ne reci NIKAD!! :wink: (you know what I mean) :lol: Ljudi smo, i svaki dan pravimo gluposti!

________

ti si ok, ALI...ja sada putujem, prichacemo kada se vratim (za 6 godina) chim zavrshim doktorat!! :rool: :lol: E ovo je HIT!!!
Korisnikov avatar
By victoria
Originally posted by Inner-Smile
Ma ja kad znam da necu da "prodjem" i ne pokushavam :)
nikad ne mozes da znas!
nemoj nikad da se otipsujes!!!!

btw mnogo vas je u fazonu jao nek mi kaze i bla bla...ali ljudi, pa zasto nekome spustati samopouzdanje jos vise?! mislim ako vec mora biti odbijena ne mora to biti nisko-ej ruzna si, ma pogledaj se na sta licis, ne privlace me mentoli, debela/mrsava si za moj ukus...(tako bi bilo kad bi ljudi bili onako skroz iskreni...a mnogi su u fazonu da zele iskrenost ma koliko ona bila surova..ali mislim da posle bi se pokajali!)
nije mi se desilo da budem odbijena, pa ne mogu reci o tome, ali sam odbijala i nikad nije bilo lako...to je zaista neprijatna situacija! Nisam sigurna da li je gore the one koga odbijaju or the one koji odbija.......btw ljudi uglavnom imaju bezze nastupe...poenta je i malo u igri..flert i tome sl.....
dakle mislim da je to kenjanje ne volim kad mi kazu ti si ok but...jer u suprotnom bi ta ista osoba bila jos vise sjebana!
Korisnikov avatar
By Oziris
Nikad mi se nije desilo da mi neko tako nesto kaze, a opet, nikad nisam prva prisla nekome a da nisam potpuno bila sigurna da ce odgovor biti pozitivan.
Korisnikov avatar
By Val
Ma ja sam OK, ali... :D

:sunce: :obraz: :sunce:
Korisnikov avatar
By tramp
ponekad ta recenica ti si ok ali imam devojku jeste istina :)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by tramp
Pa to ti pricam... :D
Korisnikov avatar
By Oziris
Pa dobro, to je vec varijanta "nema ljutis", ili bar ja tako mislim...
Korisnikov avatar
By tramp
:roll:
a ima i ono ti si "ok" ali nisam za vezu ... to je inace moj omiljeni odgovor ...u prevodu znaci sta god se desi svima je jasno da nije na putu za ozbiljnu vezu :happysmoke:
Korisnikov avatar
By waterlily
A sta kazete na ono `Ti si ok, ali si previse dobra za mene?`

awwww!:down:
By argentum_inf
kazem:ti si ok i previse dobra,ali kao takva-savrsena za mene:gric:
By Xtreme
a ima i ono ti si "ok" ali nisam za vezu ... to je inace moj omiljeni odgovor ...
E sad sam se setila...
Znate onu foru kad kazu ti si ok, super si, svidjas mi se, ali ja ne mogu da budem u vezi, totalno sam sjebana, emotivno unistena i nemam snage za novu vezu, ne osecam nista i sl. i ti taman poverujes, a ona se posle par dana smuva sa drugom ribom!

Ehhh, zene! :predaja:
Korisnikov avatar
By Kittrie
a ima i ono ti si "ok" ali nisam za vezu ... to je inace moj omiljeni odgovor ...
E sad sam se setila...
Znate onu foru kad kazu ti si ok, super si, svidjas mi se, ali ja ne mogu da budem u vezi, totalno sam sjebana, emotivno unistena i nemam snage za novu vezu, ne osecam nista i sl. i ti taman poverujes, a ona se posle par dana smuva sa drugom ribom!

Ehhh, zene! :predaja:

okkkkkkk.
slatka i tako istinita prica, verujem. necu da univerzalizujem , ni da generalizujem, ali DAAAAAAAAAA, takve stvari se desavaju!
sta god bio problem, koji god aspekt licnosti je sjeban, u takvom stanju je mnogo teze posvetiti se (BILO KAKO) onom ko je O.K., nego nekoj dronfulji sa strane ( sad suzavam krug potencijalnih situacija ! )... i to je jednostavno tako...psiha i fizis...kad u 'borbi' (uzaludnoj u tom stanju ,) preovlada limbicki sistem nad mozdanom korom ,ili...
svidjanje, zaljubljivanje, pogled, osmeh, zalba, prica, cutanje, zelja, strah - to sve zahteva odredjen vid 'svesti' o tome da je druga osoba licnost. ako je drolja, neces se sa tim zezati previse, DOK si u tom tripu, zar ne???
By Xtreme
Originally posted by Kittrie

okkkkkkk.
slatka i tako istinita prica, verujem. necu da univerzalizujem , ni da generalizujem, ali DAAAAAAAAAA, takve stvari se desavaju!
sta god bio problem, koji god aspekt licnosti je sjeban, u takvom stanju je mnogo teze posvetiti se (BILO KAKO) onom ko je O.K., nego nekoj dronfulji sa strane ( sad suzavam krug potencijalnih situacija ! )... i to je jednostavno tako...psiha i fizis...kad u 'borbi' (uzaludnoj u tom stanju ,) preovlada limbicki sistem nad mozdanom korom ,ili...
svidjanje, zaljubljivanje, pogled, osmeh, zalba, prica, cutanje, zelja, strah - to sve zahteva odredjen vid 'svesti' o tome da je druga osoba licnost. ako je drolja, neces se sa tim zezati previse, DOK si u tom tripu, zar ne???
Hm, u pravu si draga ako posmatramo situaciju u kojoj se neko ko je sjeban muva sa nekom dronfuljom jer prema njoj ne oseca odgovornost, a ne zeli da se muva sa nekim ko je ok.
Ali sta je sa situacijom kad se neko ne smuva sa dronfuljom nego sa nekim sa kim zaista zeli vezu, zaljubi se i sl. a tebi servira pricu da ne moze da bude u vezi jer je emotivno unisten?
Kako to objasnjavas?
Iznenadnom spoznajom emocija ili nedostatkom iskrenosti prema tzv. ok osobi?

Off topic: Aj dodji na zurku!
Korisnikov avatar
By zboO
Kako to objasnjavas?
a chemu objasnjavanje....?.....ako si ti ta,koja odbija OK osobu od sebe, ti cesh to upakopati da najmanje boli (kako ovde to neki zovu.....ali nemaju pojma, no dobro)...a ako si odbijena, dzabe ti sva objashnjenja.....sta imash od njih ?! A i vremenom te zaboli ****(znash vec sta, pa vise nije ni bitno).....kako god da okrenesh ostaje se se na istom....i onome koji odbija (i koga u sushtini bash zabole dupe).....i onome koji je odbijen ( a niko ne voli kada je odbijen, bez obzira na nachin na koji je to uradjeno)....bila sam na OBE strane....i ne valja ni jedna.....

odbijena strana ce patiti neko vreme (kako ko).....neko ce nov naici,i zaboravice se predhodna pricha, ali ce zato zapoceti nova, u kojoj ce opet sve biti moguce......dok onaj sto odbija, oseca grizu savesti u jako kratkom periodu....ali za to vreme je vec nastavio/la zivot.....i zapoceo/la novu prichu....u kojoj je opet sve moguce.....i tako sve u krug. CIRCLE OF LIFE!!! :lol: :lol:

(ej drug, ovo je samo zato sto nisam spavala....tj. jesam 3h....sto nije dovoljno....mnogo sam se pros*** jel da?)

:kiss: ya
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by zbunjena
Kako to objasnjavas?
a chemu objasnjavanje....?.....ako si ti ta,koja odbija OK osobu od sebe, ti cesh to upakopati da najmanje boli (kako ovde to neki zovu.....ali nemaju pojma, no dobro)...a ako si odbijena, dzabe ti sva objashnjenja.....sta imash od njih ?! A i vremenom te zaboli ****(znash vec sta, pa vise nije ni bitno).....kako god da okrenesh ostaje se se na istom....i onome koji odbija (i koga u sushtini bash zabole dupe).....i onome koji je odbijen ( a niko ne voli kada je odbijen, bez obzira na nachin na koji je to uradjeno)....bila sam na OBE strane....i ne valja ni jedna.....

odbijena strana ce patiti neko vreme (kako ko).....neko ce nov naici,i zaboravice se predhodna pricha, ali ce zato zapoceti nova, u kojoj ce opet sve biti moguce......dok onaj sto odbija, oseca grizu savesti u jako kratkom periodu....ali za to vreme je vec nastavio/la zivot.....i zapoceo/la novu prichu....u kojoj je opet sve moguce.....i tako sve u krug. CIRCLE OF LIFE!!! :lol: :lol:

(ej drug, ovo je samo zato sto nisam spavala....tj. jesam 3h....sto nije dovoljno....mnogo sam se pros*** jel da?)

:kiss: ya
ne , odlicno je zboony , svidja mi se kaq si ovako logicki povezana, iskrena i lucidna :) ))

a EXTREME, rekoh, suzih situaciju... ova druga,nije ok. no je bulshitovanje !!
kisses
offtopic, potrudicu se ! :)
Korisnikov avatar
By tramp
evo ja sam to rekla .... necu nisam za vezu i to sam ozbiljno mislila i onda nakon recimo 2-3 meseca uletim u vezu mada sam isto rekla necu nisam za vezu ali ona prva je na to necu nisam za vezu rekla ok i otisla a ova druga nije otisla pa sam ja nakon nekog vremena promenila misljenje ... mislim desi se jel' da? da ljudi promene misljenje...
Korisnikov avatar
By m..
Aha, tako se meni desilo sa jednom devojkom. U prolece nisam htela vezu s njom, na leto sam se predomislila, pred kraj leta se ispostavilo da sam bila u pravu u prolece, ostalo ne bi ni islo da nije bilo pomalo na misice. Nije postojao ni jedan racionalan, ni bilo koji drugi razlog da ne budem s njom jer je ok devojka, zaista, jako mila, s druge strane nije bilo ni preterano mnogo rezona da budem s njom, i moj stomak je to nekako znao (iako mi se svidjala, veoma). Nekako nije bilo smisla da objasnjavam da je problem u tome sto ona prosto nije tip koji ce dovoljno da me maltretira, i da imam ugradjen magnet koji samo pali na pogresne ljude (ili a prave ljude u pogresno vreme), obviously. Mislim tako nesto ne mozes da kazes naglas, pogotovu sto zvuci imbecilno (ovaj deo nije ni meni bas najjasniji, ali hebiga, ekspreimentalno je potvrdjen)... Kako objasniti nekom da je sve prosto idilicno, nego samo fale oni leptirici da bi slika bila kompletna, a oni su negde izostali iz nekog neobjasnjivog razloga? I onda je totalno otrcano reci "problem je u meni" a nekako jeste tako, a ti tu ne mozes nista da uradis, sah-mat.
Korisnikov avatar
By m..
Pa nisu, a sve drugo je bilo tu...
Korisnikov avatar
By zboO
ja sam poslednji put rekla...ti si OK, ali ja ne zelim da budem sa tobom!! (mrzelo me je da ulazim u diskusiju.....potrajalo bi, a ja kakav sam debil, mozda bih na kraju promenila odgovor)! :rool: :zid:

:elektro:
Korisnikov avatar
By Val
Pa sinoc bi ga verovatno promenila. :P
Korisnikov avatar
By zboO
:lol: daaa....ludilo, kazem ti ja ludilooooo....vidish moje (polu)pripito stanje "neki" nisu znali da iskoriste, i ja im se ovoga puta zahvaljujem....

:chilling:
Korisnikov avatar
By Val
POLU ? :rool: A jel' se secas, da sam i ja bila? :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!