Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By nsBeckie
Ne znam da li ste vec videli ili culi za ovaj novi "sport" :) dizanje tegova vaginom!

evo linka o svetskoj prvakinji ;)
http://www.sexykrompir.com/2010/07/vagi ... video.html

sta mislite o ovome i da li ste nekada radile neke vaginalne vezbe ili biste volele da probate? u clanku pise da te vezbe mogu cak da poboljsaju seksualni uzitak - da li je tako i iz vaseg iskustva - ako niste probale, da li mislite da je to istina?....

drugim recima, pisite sve sto vam padne na pamet da je vezano za vaginalne vezbe.... :teg:
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by nsBeckie

Ne znam da li ste vec videli ili culi za ovaj novi "sport" :) dizanje tegova vaginom!
Ima i disciplina "dizanje tereta testisima", ali ovo je forum gđice Pice, pa da ne dužimo o tome :D

Ali, trening kao na snimku nije neuobičajen na Istoku, gdje žene koriste posebna glatka jajasta kamenja. Ubace ih u sebe i vježbaju razne pokrete i osjećaje, čime poslije izluđuju muškarce i sebe, naravno.

(Vjerovatno prije seksa izbace kamenje...? :cobanica: )

Kas mo već kod ove teme, evo nešto šaljivo:

''

I još nešto... Priča o ovim vježbama podsjetila me na jednu emisiju o najboljim prostitutkama svijeta, koje zapravo i nisu žene već muškarci: mladići obučeni u žene koji toliko vješto vladaju svojim... šupljinama... da muškarce izluđuju uz vrlo malo pokreta. Muškarci navodno znaju koliko su dobri i ne smetai im njihov pol. Singapur, Tajvan, Vijetnam... ne znam gdje bješe.
Korisnikov avatar
By deran
ja svrno da pozdravim beki...:kiss:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
@deran :blush: :kiss:

@bern - hvala na tom klipu, potpuno sam na njega zaboravila (videla sam ga jos ranije, ali se nisam sad setila da ga stavim, a bas odgovara temi), kao i na informacijama... nisam znala da postoji ta neka "tradicija" na istoku
Korisnikov avatar
By Li
Ja sam mislila da cu na klipu videti nesto KONKRETNO... a ono nista, sada mi zao sto sam gledala :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!