Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
Elem, naslov sve govori. Ima li neko NEKU knjigu ili link da skinem?

Nesto sam se ubacila u romance reading mood, a sve sto ima na demonoidu sam vec skinula i procitala. :lol:

Thanks in advance! :D
Korisnikov avatar
By simarrgL*
ako nisi citala Fingersmith, izguglaj, ima na rapidsheru :D
Korisnikov avatar
By Waldorf
Joj, knjiga je sjajna. Probaj da je pročitaš pre gledanja filma - iako je i film predobar, efekat mnogo jači bude. Totalno vredi. Inače naši su preveli "Džeparoš", pisala Sara Voters. Ako se ne varam, videla u Delfima pre koji mesec.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Waldorf

Joj, knjiga je sjajna. Probaj da je pročitaš pre gledanja filma - iako je i film predobar, efekat mnogo jači bude. Totalno vredi. Inače naši su preveli "Džeparoš", pisala Sara Voters. Ako se ne varam, videla u Delfima pre koji mesec.
Hvala. :)

Da, prvo knjiga, pa tek onda film, to je obavezno.. :)

Obavezno cu je uzeti ovih dana, samo da zavrsim junski rok, proklet bio.. :grebanje:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
oujeaaaa, imaju u gradskoj biblioteci Fingersmith :cool: :dancingfever:
Korisnikov avatar
By Oziris
Citala sve od Sare Voters, imam kompletnu njenu bibliografiju u pdf formatu. :D (Mislim, kompletnu bibliografiju od 5 knjiga :lol: )
Korisnikov avatar
By DarkAngel;)
Originally posted by Oziris

Citala sve od Sare Voters, imam kompletnu njenu bibliografiju u pdf formatu. :D (Mislim, kompletnu bibliografiju od 5 knjiga :lol: )

hajde postavi na rapidu pa podeli link sa nama :)
Korisnikov avatar
By Oziris
'Ocem, obecavam, cim mi ortak nabavi novi kabl za laptop, umra' je :lol: A ebooks su mi na laptopu, ne ovde.

No, cim dobijem kabl, postavljam i saljem link. :)

'Ocete jos knjiga? trep-trep

Imam jos nekih 15-ak, 20, recimo...
Korisnikov avatar
By DarkAngel;)
Pa mozes da nabrojis sve naslove i autore koje imas u e formi, pa od njih izaberi one vredne citanja :) .
Korisnikov avatar
By Waldorf
Pitah Oziris smem li da se umešam u biznisa i podelim sa vama knjižice Sare Voters na engleskom. Dobih blagoslov, pa evo i linka.

Sarah Waters - romani (1.62 MB)
U html formatu su knjige, tako da ih možete otvoriti u Firefoxu i lako zoomirati po volji. Vičite ako link crkne.

Imam još i negde na kompu "Annie on My Mind", ako ima zainteresovanih.
Korisnikov avatar
By mirth
Evo ja vicem da je link crkao. :cheer:

A i uljudno molim da mi se prosledi ako ko jos stagodj ima a voljan je podeliti, romance or not. :sweet:
Korisnikov avatar
By IriS
evo ja ću da napišem neke erotske pa da ti pošaljem :lol:

nove, sveže i lepe ;)
Korisnikov avatar
By Oziris
@ mirth: Cek da rar-ujem moju calibre library pa cu ti poslati link na u2u... Ima oko 400, 500 knjiga. :lol:
Korisnikov avatar
By Zuzy
Pre neki dan sam postala ponosna vlasnica e-book reader-a, te povedena tim divnim povodom podjoh u potragu za literaturom.
Kada sam u google ukucala "lesbian ebook download" ispadne cudo jedno od linkova, iz cega zakljucih da uopste nije problem doci do knjiga, vec je problem izabrati!
Elem, to je jace od mene, moram svima da kazem, imam "Kindle" ebook reader. Mlogo dobra stvar!
Korisnikov avatar
By IriS
i mirtha ima ebook reader :njanja:

:lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
'ocu i ja to cudo (sad sam sv'atila)
Korisnikov avatar
By Hys.
Da, sad sam gledala, ovde ima taj prestigio...Sve mi primamljivije to izgleda. Vec se vidim kako 16ici sedim i citam, i zavrsim na poslednjoj stanici :awesome:
Korisnikov avatar
By IriS
ma ja prvo da pipnem i vidim kako to kod mirthe fercera, pa ću da kupim. :sladoled:
Korisnikov avatar
By Zuzy
Ma fercera ko ludo! JBT, baterija traje mesec dana! Moze i preko wifi da se kacis na internet....
Ja imam sledeci primerak:
http://www.amazon.com/Kindle-Wireless-R ... B002Y27P3M
Kod nas ima da se kupi neki "Prestigio"
Ko izmisli ove nove elektronske igracke, skroz ce me upropastiti. Mnogo zelja, malo para...
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by IriS

ma ja prvo da pipnem i vidim kako to kod mirthe fercera, pa ću da kupim. :sladoled:
joj pipnula sam mirthin :lol:

i baš mi se sviđa, sa sve lampidžonom :sweet:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!