Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By dvojkatref
KO JE ZAPRAVO DVOJKA TREF :palacinke:

1. dokoni hetero student prava

2. frizerka iz komsiluka koju zlostavlja muz

3. seksualno (ne)zadovoljena lezbejka kojoj je urastao nokat,
pa nema preca posla

4. tvoja savest koja ne podnosi letnje vrucine

5. spisateljica kojoj nedostaje ideja za novu knjigu

6. dupli nalog nekog smorenog forumasa/ice

7. tvoj mali mozak mozak kome je dosta forumaskog velikog
mozga

8. politicar koji pokusava da izracuna na koliko %
homoseksulane populacije moze da racuna

9. tajni agent na platnom spisku menadzmenta ovog foruma

10. nesto deseto, ali sta?
By Kragi
Originally posted by m..
10. Shinobus.
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By bas bleu
posto generalno slabo patim od paranoje i duplonalogofobije, ja iskreno verujem da korisnik dvojkatref postojeci istopolni par.
starija polovina ovog dvojca, tridesetosmogodisnjakinja, bioloska je majka njihvog “podmladka” – buduci da bezgresno zacece niko nije izveo jace od 2000 godina, doticna ima znacajan bracni staz iza sebe. kako je postajala more and more advanced in age njen good-for-nothing muz ju je ostavio zbog mladje – neke bezobrazne, nepromisljene 30- balavice – sto obajsnjava netrpeljivost prema toj starosnoj grupi. takodje, imam vrlo jak utisak da doticna ima strasno tanke, stisnute usne. mladja dvojkatref, vlasnica sopstvene vrlo uspesne firme je pomalo butch-looking, pomalo over-weight, prilicno socially inept – pre ove veze je imala nesto malo iskustva sa muskarcima: jednom se povatala sa drugom iz srednje iza dragstora a na apsolventskoj ekskurziji je izgubila nevinost sa nekim random likom koji je bio toliko pijan da je zaspao na njoj. veza im je vrlo heteronormativna – naravno, starija je dominantnija i njena rec je poslednja. seks, taj idealni seks koji imaju, podrazumeva mnogo lateksa, cevi i cevcica razlicitih materijala i velicina i usisivac.
Korisnikov avatar
By m..
ja ne mogu da ih zamsilim. moguce je i da bi mi bile dosadnjikave u realnom zivotu. malo teze se snalazim sa ljudima koji tako generalizuju i vide samo svoju stranu price.

deluju mi kao neko ko samo svoja iskustva smatra legitimnim, i da bi komunikacija bila mahom jednostrana.

mozda i gresim.

vrag ce ga znati.

ne znaci da ne mozes i nesto korsno da naucis.
By Swanheart
Originally posted by bas bleu
posto generalno slabo patim od paranoje i duplonalogofobije, ja iskreno verujem da korisnik dvojkatref postojeci istopolni par.
starija polovina ovog dvojca, tridesetosmogodisnjakinja, bioloska je majka njihvog “podmladka” – buduci da bezgresno zacece niko nije izveo jace od 2000 godina, doticna ima znacajan bracni staz iza sebe. kako je postajala more and more advanced in age njen good-for-nothing muz ju je ostavio zbog mladje – neke bezobrazne, nepromisljene 30- balavice – sto obajsnjava netrpeljivost prema toj starosnoj grupi. takodje, imam vrlo jak utisak da doticna ima strasno tanke, stisnute usne. mladja dvojkatref, vlasnica sopstvene vrlo uspesne firme je pomalo butch-looking, pomalo over-weight, prilicno socially inept – pre ove veze je imala nesto malo iskustva sa muskarcima: jednom se povatala sa drugom iz srednje iza dragstora a na apsolventskoj ekskurziji je izgubila nevinost sa nekim random likom koji je bio toliko pijan da je zaspao na njoj. veza im je vrlo heteronormativna – naravno, starija je dominantnija i njena rec je poslednja. seks, taj idealni seks koji imaju, podrazumeva mnogo lateksa, cevi i cevcica razlicitih materijala i velicina i usisivac.
:smeh:

:izjavadana:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by m..
10. Shinobus.
za Sabac
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by bas bleu
:lol:
ON: 10 upravo taj shinobus za sabac..
By dvojkatref
Pozdrav svima! Po povratku sa mora dodelicemo interesantne nagrade za tacan i najoriginalniji odgovor.
:roni:
Korisnikov avatar
By Delete
Bolje bi bilo da je napravljena prava anketa, pa da mogu da vidim i rezultate, bez citanja svih postova.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by pthalo
10 angelina777

Pade i meni slicno na pamet.
By Kragi
zargon, na ovoj temi znaci sledece: jebala vas dvojkatref, koji kurac joj uopste posvecujete paznju :)
Korisnikov avatar
By pthalo
aha, hvala na prevodu :D

uzalud sam stavila "naučila srpski" u status, ja još uvek učim :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma nisi uzalud stavila, ni ja nisam shvatio šta je to trebalo da znači :)
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by pthalo
aha, hvala na prevodu :D

uzalud sam stavila "naučila srpski" u status, ja još uvek učim :)
Nemoj da se sekiras. 'Isprimali' nije srpski.
Srpski je - 'Sto se primate kao saucesce' :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!