Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By dvojkatref
zasto se lece +-30 druze sa gay momcima?

1. lece 30- se druze sa gay momcima da bi imale pokrice kod familije da, eto, imaju momka, a da bi u sitne sate mogle sa njima da se umuvaju na extra zurke

2. lece 30+ se druze sa gay momcima zato sto su oni obrazovani, pedantni, dobro situirani, generalno jako zanimljivi ljudi u zanimljivim profesijama od kojih moze pregrst pametnog da se nauci
By dvojkatref
"verujte bez shale" :njanjanja:

ko zna da nastavi pesmicu?
Korisnikov avatar
By Delete
Pre vaseg dolaska na forum, o 30+ osobama sam mislila da su zanimljive, ali vi ste sve nepobitni dokaz da: ili odstupate od svojih vrsnjakinja, ili su lezbe 30+ teski smorovi puni predrasuda o svetu u kojem zive i trude se da privuku paznju neinteligentnim postovima.

:piski:

I zasto je ova tema u estrogenu? Ne tice se samo lezbi. :cheer:
By dvojkatref
zato sto ovde dolaze i gay momci, i to bas ok likovi
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by dvojkatref
zato sto ovde dolaze i gay momci, i to bas ok likovi
Ti, koja su pre samo nekoliko dana dosla ovde ces nekome ko je ovde godinama (da, ponosim se sto vec godinama imam dovoljno vremena da svratim medju ok likove) da kazes ko ovde dolazi.
Hajde, malo smanji dozivljaj... Ili jepo kazi ciji si dupli nalog, da znamo kome je toliko dosadno.
By dvojkatref
mozemo da kazemo da smo dupli nalog tvoje mame, ali necemo to da kazemo jer ne zelimo da se svadjamo.

zao nam je sto najlepse vreme najlepsih godina provodis za kompjuterom...
By dvojkatref
inace, tvoj stav samo potvrdjuje misljenje mnogih da je lezbejka lezbejki najgori vuk, i da ce biti tesko i lezbejkama i gay momcima u Srbiji dok god likovi poput tebe ne shvate da imamo mnogo ozbiljnijih problema od medjusobnog prepucavanja.
Korisnikov avatar
By antibiotic
zato sto im je potrebno musko drustvo, a sa hetero momcima nije bas najopustenije jer su im konkurencija :)
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by antibiotic
zato sto im je potrebno musko drustvo, a sa hetero momcima nije bas najopustenije jer su im konkurencija :)
A o cemu ti pricas.... :jbg:
Korisnikov avatar
By Blady
mozemo da kazemo da smo dupli nalog tvoje mame, ali necemo to da kazemo jer ne zelimo da se svadjamo.

Neko nema roditelje....
Korisnikov avatar
By Delete

Iskompleksirani dupli nalogu, molim te da moju mamu ubuduce ne spominjes.

Provodim ga na poslu, a posto je tesno da bi se treniralo, a mracno da bih citala, provodim ga za kompom, ne bih li od vas, matorih baba, nesto pametno procitala. :qqlele: A kako ti provodis svoje slobodno vreme? Zaleci zbog propustenih godina? :lol:
By dvojkatref
idemo na plivanje za koji minut. ne na bazen, zezanje, shegu, nego bas da isplivamo desetak duzina prsno.

hajde da se pomirimo. treniras? sta? i mi smo u sportu vec 20 godina. hoces neki savet za kardio trening, istezanje, bez podsmisla.

btw, starija polovina dvojke tref takodje nema roditelje. razumem kako si shvatila nase reci, ali nije bilo sa namerom. ok?
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Deteminisanje globalnog ponasanja LG + BT populacije, kao jedne jedinke, je nesto sto
spada u domen fantazije. Kao i svaka druga grupacija i ova grupacija nosi sa sobom
razlicitosti. Kao sto ni sve osobe sa plavom kosom ne citaju Cehova, ili oni sa dugackim
nosom se ne bave otkupom starih auto guma, tako je bespotrebno stavljati u nekakav
kvadrat i ovu nasu, ne bas tako malenu populacije...

Sarenolikost je velika, i sve je u domenu duse i prijateljstva.
Da li neka ima najbolju str8 drugaricu, ili gay druga... ili
samo kucnog ljubimca... sve je individualna stvar..

Ne treba generalizovati na osnovu par primera. U stvari, volela bih da vidim uzorak na osnovu
kog je ovo poredjenje postavljeno..
Korisnikov avatar
By maka
izgleda da su bas popularne te lece + 30 :love: :D (na forumu)
By dvojkatref
nas najbolji prijatelj,gay je od pamtiveka, je imao neprijatna iskustva sa lezbejkama, ali ideja nije krenula od njega, vec sinoc na ortackoj veceri gde se diskutovalo bas o tome zasto se lezbejke radije druze sa gay momcima nego sa str8, iako su i oni open mind 100%
Korisnikov avatar
By maka
inace, tvoj stav samo potvrdjuje misljenje mnogih da je lezbejka lezbejki najgori vuk, i da ce biti tesko i lezbejkama i gay momcima u Srbiji dok god likovi poput tebe ne shvate da imamo mnogo ozbiljnijih problema od medjusobnog prepucavanja.
Kolko znam,ne u Srbiji nego u SVETU je gay lobi mnogo jak. ali MUSKI. I koliko znam ne vole bas da pomazu lezbejkama. Koliko znam.

Nemam nista protiv pedera,naprotiv,al KOLIKO ZNAM tako je u svetu :D :D
By dvojkatref
e, Maka, nemoj +30, nego 30+

u suprotnom, ako dodas na nase godine jos tri decenije, to je vec ona reumaticna faza koje se pribojavamo koliko i lece 30- ovih godina 30+
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Moram da se nadovezem i podvucem "gay je od pamtiveka".... i da skenem paznju da se
gay ili leca ne postaje nekim drevnim ritualom inicijacije, vec se tako radja....

a karakteri pojedinih LG ljudi su prica za sebe. Naravno, svako od nas nosi deo
velikih frustracija tokom odrastanja i pitisaka, sto se svakako projektuje i
na ponasanje. (te frustracije su na primer od onih pitanja "gde ti je decko", "jel ti
se svidja neki momak", a ti u osnovnoj skoli.. i ne kapiras zasto te maltetiraju
sa svim tim), tako da to moze da bude uvek olaksavajuca okolnost za kasnije
reakcije na neke zivnotne situacije.

Svaka osoba je individua za sebe i ne bih se vezivala za te neke odrednice,
da su sve lece ovakve, kao sto ni svi str8 ljudi nisu isti... i ne druze se svi
str8 ljudi sa ......

Ja imam gay prijatelja, ali imam i str8 prijatelja... izbor prijatelja mi nikada nije
bio na osnovu seksualne orijentacije, vec na osnovu drugih senzibiliteta
i razumevanja...

a razumevanje je potpuno nezavisna kategorija od svega navedenog.
Korisnikov avatar
By Delete
idemo na plivanje za koji minut. ne na bazen, zezanje, shegu, nego bas da isplivamo desetak duzina prsno.

hajde da se pomirimo. treniras? sta? i mi smo u sportu vec 20 godina. hoces neki savet za kardio trening, istezanje, bez podsmisla.
Desetak duzina?!
Kapiram da bih, primenjujuci vas pristup, morala u startu da napisem SAMO???, te se ograditi vas i vama slicnih, jer mogu da isplivam mnogo vise. I jos bi trebalo da se hvalim i isticem to, kao jednu od kljucnih prednosti, kako vi to vec radite. Ali, pre 3 noci (otprilike), isla sam na nocno kupanje sa ljudima koji imaju decu godina mog mladjeg brata. Nisam se smorila ni umorila prateci njihov tempo, igrali smo odbojku u bazenu i bilo nam je fino. Da li je trebalo da se osecam lose zbog njihovog prisustva, ili pocastvovano sto su me udostojili svoga prisustva? Ne, uopste nisam bila opterecena godistima.

Vas pristup sa podelom na <30 i 30> je besmislen. Generalizacije su losa stvar, kako na forumu, tako i u realnom svetu, i trebalo bi da to vec znate, tj. da ne moraju mladji da vas uce elementarnim zivotnim stvarima.

O sportu znam vec dovoljno da mogu i drugima da delim savete, ali neki poslovni ne bi bio na odmet.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Andjelika

Ja imam gay prijatelja, ali imam i str8 prijatelja... izbor prijatelja mi nikada nije
bio na osnovu seksualne orijentacije, vec na osnovu drugih senzibiliteta
i razumevanja...

a razumevanje je potpuno nezavisna kategorija od svega navedenog.
[/quote]:up:
By dvojkatref
DELETE, ne mozemo danas vise od 10 duzina u bazenu jer je i ovo poklon, s obzirom da smo ranije zavrsile sa poslovnim obavezama, pa do novih...to je to.

za poslovne ideje uvek smo raspolozene. kazi? tema? problem?
By dvojkatref
i, daj, ne svadjas se vise! vidis da nas posmatra i pregrst bas ok ljudi. hajde da uradimo nesto konstruktivno i pametno.
za pocetak, pruzile smo mali prst. prihvati ga ili nas odjebi, ali svadje vise nema. ok?
Korisnikov avatar
By Delete
Tako se sklapaju kvalitetna primirja. Lepo i korisno. :lol:

Moj problem se sastoji u tome sto sam okruzena nesposobnim ljudima, koji iste greske ponavljaju iz meseca u mesec. Ja im objasnim kako se to radi, a oni ponovo ne urade kako treba. I svede se na to da ja radim i taj deo posla, jer se oni ne snalaze bas najbolje.
I u dilemi sam. Da li da pohadjam neke kurseve boljeg izlaganja i objasnjavanja (valjda i to postoji), kako bih im usadila znanje koje ne poseduju, ili da se ubuduce pretvaram da sam glupa koliko i oni?
Sta vi mislite?
Il da predjemo na dopisivanje putem mailova, jer su ovo tako 30+ teme?
By dvojkatref
o, ne! to smo vec prosle :potapsava:

prvo neprijatelji do srzi, a onda ortaci do jajnika

:pinknaocari:

hajde da pricamo o poslu. ko ima probleme na poslu, zbog cega, da li ste ikada imale probleme na poslu zbog sexulane orijentacije?
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Delete
Tako se sklapaju kvalitetna primirja. Lepo i korisno. :lol:

Moj problem se sastoji u tome sto sam okruzena nesposobnim ljudima, koji iste greske ponavljaju iz meseca u mesec. Ja im objasnim kako se to radi, a oni ponovo ne urade kako treba. I svede se na to da ja radim i taj deo posla, jer se oni ne snalaze bas najbolje.
I u dilemi sam. Da li da pohadjam neke kurseve boljeg izlaganja i objasnjavanja (valjda i to postoji), kako bih im usadila znanje koje ne poseduju, ili da se ubuduce pretvaram da sam glupa koliko i oni?
Sta vi mislite?
Il da predjemo na dopisivanje putem mailova, jer su ovo tako 30+ teme?
U principu, ne mozes ti uvek raditi sve umesto njih...
Morace da skontaju, to je ipak deo njihovog posla...
Btw nemam tih problema, jel radim u gay klubu kao menadzer :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!