Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Brz na Jeziku
Pozz svima,

Novi sam na GS, strejt momak. Nisam hteo da pravim fake zenski profil nego da ovako otvoreno priupitam lez populaciju:

Da li biste bar u najludjim snovima volele (ili bar probale) da vas muskarac oralno zadovoljava?

Ja stvarno to mnooogo volim da radim, ali u dosadasnjem iskustvu sa devojkama (na moje cudjenje) saznao sam da veliki broj strejt devojaka ne voli da se tako zadovoljava. Tj, devojke koje su to najvise volele su imale bar blage bi sklonosti (govorim iskljucivo o licnom iskustvu).

Moje subjektivno misljenje je da vecina strejt devojkaka mozda pod dominacijom muskaraca od pocetka svog seksualnog zivota naviknu i zavole vise klasican seks i da one zadovoljavaju muskarce.

Za bi devojke mi je jasno da to vole jer stvari vide iz jednog ugla vise, ali za lez nemam predstavu, zbog toga i pitam.

Znaci da li biste zarad sexualnog zadovoljstva dopustile i muskracu da vam liz liz? :)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Brz na Jeziku
Moje subjektivno misljenje je da vecina strejt devojkaka mozda pod dominacijom muskaraca od pocetka svog seksualnog zivota naviknu i zavole vise klasican seks i da one zadovoljavaju muskarce.
OMG!
Razapece te zbog ovoga.
By RACABG
Pozz svima,

Novi sam na GS, strejt momak. Nisam hteo da pravim fake zenski profil nego da ovako otvoreno priupitam lez populaciju:

Da li biste bar u najludjim snovima volele (ili bar probale) da vas muskarac oralno zadovoljava?

Ja stvarno to mnooogo volim da radim, ali u dosadasnjem iskustvu sa devojkama (na moje cudjenje) saznao sam da veliki broj strejt devojaka ne voli da se tako zadovoljava. Tj, devojke koje su to najvise volele su imale bar blage bi sklonosti (govorim iskljucivo o licnom iskustvu).

Za bi devojke mi je jasno da to vole jer stvari vide iz jednog ugla vise, ali za lez nemam predstavu, zbog toga i pitam.

Znaci da li biste zarad sexualnog zadovoljstva dopustile i muskracu da vam liz liz? :)
dusho ako te devojke iskuliraju zbog tebe cu postati lezbejka pa da se lizemo
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ako je pitanje hotimicno postavljeno ondaK ti taj nick nece biti od pomoci :lol:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd

Odnos dve zene se ne sastoji samo iz seksualnog kontakta i oralnog zadovoljavanja, vec i drugih faktora. I to bas onih koji zenu i cine lezbejkom. Jer, da je cilj iskljucivo seksualno zadovoljenje, pa onda ne bi ni bilo bitno da li je u pitanju muskarac ili zena, jel' tako?
By J...
@ Brz na Jeziku

Da li bi ti bar u najludjim snovima voleo da te devojka kara strapom?

:cowboy:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by jovanabeograd

Odnos dve zene se ne sastoji samo iz seksualnog kontakta i oralnog zadovoljavanja, vec i drugih faktora. I to bas onih koji zenu i cine lezbejkom. Jer, da je cilj iskljucivo seksualno zadovoljenje, pa onda ne bi ni bilo bitno da li je u pitanju muskarac ili zena, jel' tako?
Jovana :bisou:

I lepota i pamet:hail2:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ne, ne bih. I kada sam zamisljala seks sa muskarcem, uvek sam razmisljala o rasturanju od kur*a.
ali u dosadasnjem iskustvu sa devojkama (na moje cudjenje) saznao sam da veliki broj strejt devojaka ne voli da se tako zadovoljava.
...
Sve moje strejt drugarice sa kojima sam se makar i dotakla ove teme se ne bi slozile sa tobom.
Znaci da li biste zarad sexualnog zadovoljstva dopustile i muskracu da vam liz liz?
Znaci ne.
Korisnikov avatar
By Winter
Kakve tebi čoveče gluposti padaju na pamet....pa o tome čak ni ja nisam razmišljala :lol: ....
Korisnikov avatar
By Brz na Jeziku
@RACABG - hehe, ajd imacu te na umu ako promenim orjentaciju :)

@emo_haos_ - prvi odgovor koji sam dobio na pitanje. emo kaze NE. hvala na odgovoru :)

@jovanabeograd - jasno mi je da nije sve u sexu i samo sex, ali zanima me cisto u sexualnom smislu?

@J... - hm...pa ako bi joj to bas predstavljalo zadovoljstvo, mozda bih razmislio ako joj polizem pre toga :)
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by J...
@ Brz na Jeziku

Da li bi ti bar u najludjim snovima voleo da te devojka kara strapom?

:cowboy:
:lol:

:roflmao:

J.. :kralj:
By RACABG
@RACABG - hehe, ajd imacu te na umu ako promenim orjentaciju :)
vazi dusho radujem se tome vrlo
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
@J... - hm...pa ako bi joj to bas predstavljalo zadovoljstvo, mozda bih razmislio ako joj polizem pre toga :)
U čemu je problem -- to je i dalje heteroseksualni odnos, samo su standardne uloge zamenjenje. Uostalom, možda bi ti se i dopalo -- anus je regija puna nervnih završetaka, a stimulacija prostate je izuzetno prijatna.
Korisnikov avatar
By Brz na Jeziku
@the1whowished
1. zanimljivo. to mi nikad na pamet ne bi palo da bi pomislila.
2. jesi sigurna bas 100% da su strejt?
3. znaci hvala :)

@Winter
prvom prilikom pregledacu tvoje postove, volim ljude koji razmisljaju o glupostima (slican se slicnom raduje kazu)

@Dušan Maljković
nisam rekao da je problem, nisam razmisljao o tome, ovako na prvu loptu mi je samo cudan trip
Korisnikov avatar
By jovanabeograd

@jovanabeograd - jasno mi je da nije sve u sexu i samo sex, ali zanima me cisto u sexualnom smislu?

Pa, isto to sto sam napisala primeni i na odnos muskarca i zene i dobices moj odgovor. Ako cu vec biti sa muskarcem, sa njim cu biti zbog emotivnog i seksualnog ispunjenja, nikako samo jednog od ova dva.

Uostalom, zasto bi lezbejku oralno zadovoljavao muskarac pored zena zivih i jedrih? :trep:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d

Pa, isto to sto sam napisala primeni i na odnos muskarca i zene i dobices moj odgovor. Ako cu vec biti sa muskarcem, sa njim cu biti zbog emotivnog i seksualnog ispunjenja, nikako samo jednog od ova dva.

Uostalom, zasto bi lezbejku oralno zadovoljavao muskarac pored zena zivih i jedrih? :trep:
Eh da si musko...
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by E. M. O.

Jovana :bisou:

I lepota i pamet:hail2:

:sweet: :blush: :kiss:
Korisnikov avatar
By Brz na Jeziku

Hvala na odgovoru :)

Jes vala - i to sto kazes. Mudro zboris Jovana, a ja u tom slucaju samo mogu da zalim sto nisam zensko i lez :)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d

Hvala na odgovoru :)

Jes vala - i to sto kazes. Mudro zboris Jovana, a ja u tom slucaju samo mogu da zalim sto nisam zensko i lez :)
Ti lepo promeni pol, pa ces biti oba.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
E, ali prica se po gradu da frajeri odradjuju mnooogo bolji oral od devojaka. :zvizdi:

A i J... ti je dala jos jednu ideju ;)

Pozdrav.
By Sandy
@Brz na Jeziku

Po tom tvom subjektivnom misljenju ispada da lezbejke koje vole da se karaju straponom su ustvari hetero, a hetero devojke koje vole anal su homo...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Sandy
@Brz na Jeziku

Po tom tvom subjektivnom misljenju ispada da lezbejke koje vole da se karaju straponom su ustvari hetero, a hetero devojke koje vole anal su homo...
A lezbejke koje vole analni seks?
Mada...nije da nisam razmisljala o sebi kao o transseksualnom geju. :)
By Sandy
Originally posted by the1whowished
@Brz na Jeziku

A lezbejke koje vole analni seks?
Mada...nije da nisam razmisljala o sebi kao o transseksualnom geju. :)
one su bi ???
Korisnikov avatar
By Brz na Jeziku
@Brz na Jeziku
nisam ja rekao da su strejt devojke strejt zato sto ne vole toliko da im se lize pa da onda analogno izvlacis te zakljucke.

pricao sam o navikama i samo mislim postoji paralela izmedju toga sta su najcesce u toku svog sexualnog zivota upraznjavale sa onim sto su tokom vremena pocele da ispoljavaju kao svoje omiljene stvari u toku sexa.

zato mislim da vecina strejt devojaka koja je verovatno imala vise puta priliku da od partnera cuje "dodji da te jebem" ili "ajde da mi popusis" nego "dodji da ti polizem" jednostavno to sto je najvise ponavljala najvise i zavolela.

to je generalno moj utisak, a uvek moze da postoji i izuzetak.
Korisnikov avatar
By Birthday_girl

Odnos dve zene se ne sastoji samo iz seksualnog kontakta i oralnog zadovoljavanja
Je l? :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!