Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Pa, drage forumasice zenoljupke i forumasi biskviti, imam za vas jedno pitanjce. Poznato je da je u nekim zemljama muskarcu dozvoljeno da ima onoliko zena koliko moze finansijski da obezbedi.
Ako bismo zamislili da je ovaj svet idealan i da je i nama dozvoljenoo da napravimo harem, bez obzira na nasu orijentaciju i materijalno stanje, da li biste napravile harem i koga biste sve stavile u njega?
(mogu ljudi van foruma, ljudi sa foruma, poznate licnosti i sl.)
Ako je realna osoba navedite i objasnite ko je,a ko je forumasica navedite nick i objasnite zasto nju, ako je u pitanju poznata licnost - stavite sliku i ime.

ps. postujem i ja, cim izvalim kako se postavlja slika da ne bude link, nego sama slika...
Korisnikov avatar
By Modesty
pa ne bi bilo loše imati ih par za razne svrhe,stim što bi sve bile podređene jednoj a ta jedna meni ili pak ravnopravan...ma neznam...što se tiče seksa,preferiram 1/1
razmisliću još malo o temi a i imam problem sa stavljanjem slika:roll: poznate ličnosti dolaze u obzir samo kao gošće.
Korisnikov avatar
By jukie
btw ja zamišljam raj tako da raspodele sve prisutne u grupice od po 5 ili 6 po tome koliko odgovaraju jedni drugima (verujem da u raju imaju vrlo moćne kompjutere koji umeju to da izračunaju po milion i po parametara) i onda su oni u grupnom rajskom braku svako sa svakim*
(naravno u raju su svi gej) :novine:
*tj. ne znači da su sami na pustom rajskom ostrvu nego svaka grupa ima svoje kao imanje (hacijendu, salaš, ranč) kao neku vrstu baze u kojoj se valjuškaju, a povremeno idu da se druže sa drugim "porodicama" (npr idu da igraju fudbal ili na takmičenja u brzom jedenju torte) ali ne varaju ove svoje jer je rajski kompjuter tako podelio prisutne da ih ostale grupe ne privlače
Korisnikov avatar
By Dina
Ne.

Meni se svidja ideja zivota u komuni, nesto kao hipi zajednica :cvetduga: Ali tu su ljudi slobodni da odlaze i da dolaze i da stupaju u razne medjusobne odnose. Ideja u kojoj bi drugi ljudi bili podredjeni meni i mojim potrebama nije mi privlacna.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Dina
Ne.

Meni se svidja ideja zivota u komuni, nesto kao hipi zajednica :cvetduga: Ali tu su ljudi slobodni da odlaze i da dolaze i da stupaju u razne medjusobne odnose. Ideja u kojoj bi drugi ljudi bili podredjeni meni i mojim potrebama nije mi privlacna.
:grouphug:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Dobro, pretpostavimo da mozes da biras, od svih ljudi an svetu, koga biste volele da vidite u toj hipi zajednici?

:kakosuljudikomplikovani:
Korisnikov avatar
By Blady
E ovako.....
Ubacila bih svoju devojku, Andjelinu(pravu Angelinu), Sofiju Butelu, Liv Tajler, Vinonu Rajder, Kristinu Rici, Milu Jovovic, Penelopu Kruz, Alis i Bet(iz L worda- ne znam tacno ime)Gven Stefani, Emu Vord... UH ima ih jos.. samo ne mogu da se setim, trenutno.. Sve su uglavnom poznate licnosti, sem moje devojke, mislim da nisam nesto preterano zainteresovana, jbg-a..
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx

Ako bismo zamislili da je ovaj svet idealan i da je i nama dozvoljenoo da napravimo harem, bez obzira na nasu orijentaciju i materijalno stanje, da li biste napravile harem i koga biste sve stavile u njega?
:shok2: u idealnom svetu je dozvoljeno praviti hareme!? :shok2:
Korisnikov avatar
By Dina
Devokice :kiss:

Luda kravice,
nije to komplikovanost nego odgovor na pitanje, prilicna je razlika izmedju harema i hipi zajednice...

Volela bih da tu budu meni drage osobe... ali njih da sam htela da napisem vec bih napisala ;)

Ali da ti ne kvarim temu od poznatih bi bila sigurno Uma Thurman...
Korisnikov avatar
By Blady
Da da, UMa Turman..... i nju zaboravih, Sarliz Teron.... ako se setim dodacu :)
By J...
Meni jeste zanimljiva ideja o posedovanju harema ali kada bih to stvarno sprovodila u praksi, bilo bi mi tesko da nekome zaista tako ogranicim slobodu.

Mozda je optimalno resenje harem na kraci vremenski period, recimo par nedelja. :eureka:

E sad, ko bi se tu nasao, mozda bih "kidnapovala" slucajne prolaznice koje mi se svide, ako je vec sve dozvoljeno. :lol:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
HAAAAAAAAAAAAAAREEEEEEEEEEEEEEEM :bale: :bale: :bale:

Vraticu se sa slikama...:bale:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ja ili sam baba ili nisam rodjena u pravo vreme ili nisam 'in'... :lol:

Ja nikako nisam za harem....
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Jel' ovo drugacije forumilisano pitanje - sa kim bi voleli da imate orgije? :skorpija:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by KissQueen
Jel' ovo drugacije forumilisano pitanje - sa kim bi voleli da imate orgije?
Koliko se ja sećam iz Žade i iz priče o krezavim ćelavim lavovima ljudožderima, harem funkcioniše tako što:
1) su-supruge se smenjuju u postelji sa zajedničkim mužem iz noći u noć naizmenično i svaka mora da ima podjednaka prava (i da dobija podjednako vredne đinđuve) inače se međusobno posvađaju i deru se
:oklagija: (according to Žade),
2) a ona na koju te noći nije red ima svoju posebnu kućicu u kojoj provodi noć onda kada je muž-puž sa onom drugom su-suprugom, jedino što je opasno ići noću sama do te posebne kućice jer iz mraka mogu da te pojedu krezavi ćelavi lavovi ljudožderi (according to: priča o krezavim ćelavim lavovima ljudožderima). :zvizdi: [size=-1](muzika iz Zone sumraka)[/size]
By J...
Jel' ovo drugacije forumilisano pitanje - sa kim bi voleli da imate orgije? :skorpija:
Ja sam za 1:1 tako da bi, dok "koristim" jednu, druge isle da spavaju (mogu i zajedno) :lol:
Korisnikov avatar
By mirth
Kako da ne.

Ja da radim po ceo dan da bih ih sve izdrzavala,

a one da se u medjuvremenu seksaju medjusobno i leskare.

:odbij:
By J...
@ mirth

Vidis, tu si u pravu..

Onda da naglasim da je ovo sve u slucaju da sam bogata naslednica i da ne moram da radim :lol:
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by J...
Ja sam za 1:1 tako da bi, dok "koristim" jednu, druge isle da spavaju (mogu i zajedno) :lol:
pa da,to je izbor osobe koja drži harem,i u svakom haremu je jedna žena glavna a ostale su priložnice.....koje u spavaću dolaze po pozivu.:arapin:
Korisnikov avatar
By Hys.
kd lang, silas howard, judith halberstam, confucius- bilo kojim redosledom, i bilo kako :bale:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by J...
:up:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne moraju da spavaju, mogu da gledaju :P

:kokice:
Korisnikov avatar
By Khons
uf, ne bih ja mogla. da su sve tu u isto vreme. kad bih sad mogla da rasporedim, po jednu nedeljno/mesecno, e tu bi vec moglo svasta...pa eventualno da se vratim na nesto sto mi je izuzetno prijalo
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Nanny Ogg
kd lang, silas howard, judith halberstam, confucius- bilo kojim redosledom, i bilo kako :bale:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Uh jbt,do skora sam vjerovala da volim samo femice ali na ovu sam otkinula...mrak je
Korisnikov avatar
By Island
ja bih umesto harema jedan prosecan fudbalski tim, da smo svi na istom mestu... ali bez orgija, da su se svi zaljubili u mene, a ja, metodom eliminacije, treba da izaberem najboljeg
Korisnikov avatar
By Hys.
@alexa Na koju :) ? Ili mislis na sve :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
deril hana, uma turman, naomi kembel, brdo nekih odbojkasica cije ime vam nece znaciti...masa mileusnic :P ...zive verzije tank girl, aeon flux....da bude sarenoooo
Korisnikov avatar
By anche
@nanny@aleksis
verovatno misli na sindi kraford :smeh:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by tinkerbell
Ja ili sam baba ili nisam rodjena u pravo vreme ili nisam 'in'... :lol:

Ja nikako nisam za harem....
Ni ja. :pilence:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!